- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz Joulupukki #2596 üzenetére
Egyébként az ICS nem fogja megoldani ezt a problémát, ez a hardver gyengesége lehet.
Nos, nálam pár hete már járt egy beta Ice Cream Sandwich szoftver, azon felül hogy számotokra még használhatatlan állapotban van (ezért nem is rakom ki) elmondom hogy mik azok a dolgok amiket tapasztaltam vele:
- A készülék kikapcsolt állapotban ~1 hét alatt csak pár százalékot vesztett a töltöttségből, ez ugye a jelenlegi szoftverrel csoda kategória lenne
- A készülék alvó módba való lépéskor nem választja le az SD kártyát, és ébresztéskor (wake-up) nem mountolja azt fel.
- A készülék nem kapcsolt be sem alvó sem kikapcsolt állapotból egyszer sem.
- A készülék sebessége minden téren jobb volt, mint a jelenlegi gyári romnál, sőt még azt is mondhatom, jobban megy mint a saját nextgen rom, amit készítettem.
- Nem voltak töltési és töltés kijelzés problémák sem (tehát pl: 50%-ot mutat, és a másik percben kikapcsol a készülék)
Tehát azt mondom érdemes lesz megvárni a készülékre az ICS-t, mivel az összes múltbéli és jelenleg megmaradt hiba szoftveres eredetű, és ahogy a fenti BETA szoftver is mutatja, ezek javíthatóak.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Pontos dátum nem azért nincs, mert nem akarják megmondani, hanem azért nem, mert ilyen fejlesztésnél nem lehet napra pontos adatot mondani, ráadásul a késznek vélt szoftvert még ki is kell tesztelni (ezért nem lehet biztosat tudni) így lehet a héten, de lehet csak hetek múlva érkezik be, mint korábban írtam, amint lesz infóm, azt meg fogom osztani, esetleg még ha közben befut valami kiadás előtti verzió, és hozzám is megérkezik, azt kirakhatom, persze csak ha gondoljátok
[ Szerkesztve ]
-
lasimon
csendes tag
Csak szeretnék ráerősíteni:
A kelzsoca féle frissítés után nálam minden rendben működik.
Május óta minden létező nyavalya előjött rajta, de csak azért is megtartottam, s láss csodát
remek lett. -
simon128
tag
válasz kelzsoca #2593 üzenetére
Néhány hónapon belül? Ez szerintem még mindig tág fogalom!(Szerintem!) Célom nem a hangulatkeltés ,csupán a véleményem és tapasztalatom. Arról meg nem tehetek, hogy ennyi hibával "megáldott" készülékemért nem tudok (MÁR) lelkesedni! Vagy írjam azt ,hogy de jó megint lemrült fél nap alatt készenlétben! De jó ,hogy olyan meleg ,hogy a tükörtojást is rajta csinálom! Vagy olyan jó várni a wifi csatlakozást a készüléken mert nagyon szép kijelzőn figyelhetem! Bár minden tiszteletem a Tied, az eddigi munkásságodért ,segítőkészségedért, gyors válaszaidért és mindenért amit eddig értünk tettél ,de azért ugye nem gond ha majd Én döntöm el mikor és mit írok a topicba! És igen ma 2012-08-22 14:45 van ,ez a videó meg 2012 február 15 (bocs óra percet nem tudok) ([link]) lett feltöltve. Azóta 6hónap telt el és a gps poziciónálás kivételével( ami azért még mindig nem kerek) a legtöbb hiba adott maradt!( nem hangulatkeltés céljából írtam!)
[ Szerkesztve ]
"Láttam emböröket, gyimilcsbű lekvárt főzni!"
-
kelzsoca
félisten
válasz simon128 #2607 üzenetére
de azért ugye nem gond ha majd Én döntöm el mikor és mit írok a topicba!
Ezt a szót használtam: és kérlek, és nem azt hogy: azt parancsolom...
A fórumnak vannak szabályai, amit illik betartani, függetlenül attól, hogy az éppen miről szól (hardver, szoftver, bármi egyéb)
-
Loituma69
őstag
Ez butaság, xperia arc 1000 mhz és szárnyal rajta az ICS 4.04
Wayteq xTAB 50 erős hardver simán megeszi az ICS-t
Galaxy S+ rosszul optimalizált ICS ez a gond nem a hardver!kelzsoca
Ámen úgy legyen, de ezt már írtam egyszer kétszer, de nem lett úgy! De én hiszek neked és reménykedem tovább, ezidáig is ezt tettem! Naná, hogy akarjuk a béta bétáját is csak legyen már[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Kelzsoca :
Lenne egy kérdésem a külső billentyűzettel kapcsolatban :
az Android changelog - jában olvastam, hogy az ICS támogatja a külső, tokkal egybeépített billentyűzetet,
elképzelhető, hogy az ICS - sel az is működni fog?[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz Loituma69 #2609 üzenetére
A Sima Galaxy S - nek, az elsőnek meg kontakt hibája is volt, bár barkács megoldással meg lehetett oldani,
némely modellen szar volt a gps,
ui. a GPS antennáját cseszték el benne,
ha a telón levetted a burkolatot, és kézzel benyomtad a GPS antennánál egy pontonton,
akkor volt gps jel, különben meg nem,
egy plusz drót beleforrasztásával javítható volt.[ Szerkesztve ]
-
ha7at
tag
válasz apeelme #2589 üzenetére
Apaelme Pont játszani vettem az ilyen kütyüt , tudtam hogy ilyen végeláthatatlan hibái lesznek , de elfogadom a hibáival együtt. (ez az összes androidos kütyüre igaz még pár évig) 29e Forintos pdf olvasó bőven megéri.
Ha az lett volna célom hogy ne játékot vegyek akkor veszek egy Garmint ami igaz tripla annyiba kerül de megbízható.
Nem szidni kell egy készüléket csak tudni kell ,hogy mire való és mi várható el tőle. -
karicsek
aktív tag
---Nem szidni kell egy készüléket csak tudni kell ,hogy mire való és mi várható el tőle.---
Azért ez így nem igazán állja meg a helyét. Ezt a készüléket mindenki tudja miért vette meg, és mire szeretné használni a tulajdonságai alapján.
De csak maradjunk az alap elvárhatóságnál: Ha reggel bekapcsolom, akkor ne legyen lemerülve, ha már este feltöltöttem full-ra. Vagy használat közben, ne induljon újra.
Azt hiszem ez a minimum amit elvárhatunk, és ehhez nem kell nagy szakértelem,csak azt tudja, ami rá van írva. Többet nem várunk el tőle. -
namegin
tag
Na, amíg várunk az ICS-re, addig közzé teszem az alábbi javításokat:
apaelme -> apeelme
egyenlőre -> egyelőre
had (legyen) -> hadd (legyen)Akinek már megvan, ne vegye magára!
Szabatosan megfogalmazott hozzászólásokból többet értünk, és kevesebbet sértődünk.
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
annyit szeretnek meg hozzaszolni , hogy az iphone is ugyanigy indult anno egyre jottek ki az uj ios verziok es igy bovult a funkciok szama es folyamatosan tokeletesitettek. Nekem most a telom egy lg optimus black 2.3-as szoftal alapbol 2.2 volt rajta csak update-et adott ki az lg es ugy tunik lesz ics is. elhihetitek hogy ics-el meg jobb lesz majd a keszulek mert androidra is azert jonnek ezek a froyo ginger ics jellybean cuccok hogy meg jobb es tokeletesebb legyen. pl 2.3-on naponta kell tolteni a telomat is megha nem is hasznalom ics-nel mar ez is javult (volt nalam par napig ics-es telo) jah meg ma elvittek a cns globe hd-mat holnap meg is rendelem iponbol a cuccot, ha lesz ra idom
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
ha7at
tag
válasz namegin #2615 üzenetére
Indíthatunk hejesirási versenyt de a lényegen nem változtat lehet sokakat bánt de ismerjük be
Az a készüléktípus ami nem megbízható nem alkalmas másra mint játékra.
Amikor benn ül a család az autóban indulnál az anyóshoz két gyerekkel, nem jól működik nem a legjobb dolog azt mondani bocsika várjatok egy csak újratelepítem a kütyüt. -
ha7at
tag
válasz apeelme #2589 üzenetére
Apeelme nincs ilyen kütyü ?! Pont ezért merem kijelenteni mert van , igaz azért kell 3-4szer annyit fizetni érte.
Vannak olyan gyártók amiknél az a rossz ha minden 1000. bekapcsolásnál fagy le a készülék és teljesen természetes ha 10 évig működik hiba nélkül 60csx keress rá erre.
Azért vettem meg az xtab-50-et hogy megismerjem az Androidot és azért esett az xtab-50 re a választás hogy navigálni is tudjak. szerencsére van még másik 2 navigációra alkalmas készülékem így nem gond ha nem működik az xtab-50 .
De senkinek nem tanácsolnám hogy xtab-50-et vegyen meg egyedüli navigációs készüléknek , mert csalódni fog benne.
Egyik cégnek sem vagyok a képviselője se lejáratója csak egyszerű felhasználó, sőt még a nicknevem is olyan hogy bárki kiderítheti ki vagyok. -
r66
aktív tag
Tudtok javasolni olyan apk-t (vagy egyéb megoldást) amivel a fizikai gomb megnyomása nélkül lehet készenléti (standby) módba állítani? ( A Quick Boot ezt sajnos nem tudja, amit meg a play-en találtam, az nem kompatibilis)
-
apeelme
addikt
De hogy állíthatsz vmit általánosságban valamiről ha az első ilyen eszközt használod? Mert mások mondták? Vagy másoknál láttad? Így alkotni véleményt eléggé inkorrekt szvsz...
Egyébként megintcsak tévedsz, bár nem értem miért is vitatkozom veled...
Nézz be, és olvasgass a 3-szor 4-szer annyiba kerülő eszközök topicjába...meglepetés fog érni...Én is az elégedett vásárlók közé tartozom, a kisebb hibákat figyelembe véve nekem sincs gondom vele...minden nap töltőn van nem zavar mennyit merül, egyébként nem szokott drasztikusan, gps sosem hagyott cserben (németország magyarország 2-3 hetente, 1600km oda-vissza), sosem kapcsolom ki így nem érdekel mikor kapcsol be magától, és az sd fel-le mount is megvan ébresztéskor...bár ez utóbbit úgy néz ki talán sikerül megoldanom...
Az utolsó mondatoddal nem értem mire célzol de hogy megnyugodj én sem vagyok egyik cég képviselője, sem lejáratója, csak egy egyszerű "hobbiandroidista"( ), sőt az én nickem is olyan hogy bárki kiderítheti ki vagyok...ha akarja.
a témát befejeztem...mert a sok off miatt zárják a topicot
-
ha7at
tag
válasz apeelme #2627 üzenetére
Apeelme mint ha figyelmesen elolvastad volna amit írok nem az xtab-50 ről írtam hanem általánosságban az androidos kütyükről. xtab-50ben tisztelem hogy mert újítani és egy srif chipet rakott be a készülékből hiányzik. Ha nem tudod mit jelent nézz utána. :-P
Ha nem kapcsolod ki akkor naponta hányszor töltöd vagy töltőn hagyod ?
Szerinted mennyi ideig fogja bírni az akku ? Ja téged ez nem érdekel hiszen ez nem mobil készülék... Ja üzemszerű állapot hogy tilos kikapcsolni , vagy egy gps-sel ellátott készülék nem talál holdat. :-D
A mostani szoftver annyira jó 2 óra alatt lemeríti az akkut pdf olvasás közben :-P
Napi 10 órás használat alatt ami nem sok 3-4 havonta akku csere ami a szervíz jóindulatán múlik hogy garanciális vagy sem .
1 . nap elromlott az Fm transzmitter tudom szerviz... fél óra után kiírta hogy nem talál kábelt sőt azóta se így be sem kapcsol szerencsére mást szoktam hallgatni.
Jót is mondjak róla kijelzője szuper sebessége is jó sőt amit még senki nem mondott a mikrofonja is érzékeny és normális hangja fülhallgatón keresztül is.
Sokkal korrektebb dolog egy készülékről elismerni a hibáit mint másokat hangulatkeltéssel vagy rossz hír keltéssel vádolni.
Gondolom más is nézte a külföldi xtab-50 oldalakat ott is ugyanazok a hibákat tapasztalták. -
ha7at
tag
Érdemes megnézni : Az oroszok már más xtab-50 kapnak.
http://www.wayteq.by/5-inch/wayteq-xtab-50gps
Ha már kisérleti nyulak voltunk megérdemelnénk ha gariba kicserélnék egy rosszul működő xtab-50 et.[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
-
-
H2zsolt
csendes tag
Igazad van! Többször érdeklődtem a nemzetközi tapasztalatokról, de senki sem volt annyira bennfentes, hogy válaszolt volna. Nekem is az volt a gyanúm, hogy csak mi kaptunk ebből a "csodából". Felvetettem a hardver hiba lehetőségét is, de ezt mindenki cáfolta, csak a szoftver hibáit nem sikerült azóta sem kijavítani... Lehet, hogy mégis igazam van?
-
SzaboZE
addikt
Ma már egy IV-es is több mint elég. Hiába tud hatvan csatornát az V-ös, ha egyszerre max 15 körüli műhold látható, ez csak játék a számokkal. Az érzékenysége egy IV-esnek is bőven elég a navigációra.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
HeavyToys
senior tag
-
ha7at
tag
válasz SzaboZE #2641 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű érdekes olvasni való: http://en.wikipedia.org/wiki/SiRF
Előbb vagy utóbb de inkább utóbb csak kiépül az európai gps rendszer.
A szoftvert nem sikerült egymáshoz optimalizálni ez lehet a hiba oka , ha másféle chipet raknak bele a problémát megoldhatja.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Sokkal korrektebb dolog egy készülékről elismerni a hibáit mint másokat hangulatkeltéssel vagy rossz hír keltéssel vádolni.
A készüléknek vannak hibái, ezt senki nem mondta hogy nem igaz, viszont mivel friss tulajdonos? vagy, még csak most csöppentél bele a topicba, a kezdetek óta sok érdekes dolog volt itt már, de ez lényegtelen.
Ami viszont biztos, hogy a fórumnak vannak szabályai, és azzal hogy ide írogatsz azokat köteles vagy elfogadni, ha nem akkor moderálva lesznek a hozzászólásaid, rosszabb esetben bannolnak a fórumról, ezeket nem én találtam ki=>FÓRUM ÉS APRÓHIRDETÉS ALAPELVEK
Ide illő részt azért kiemelek, hogy világos legyen, miről is van szó:
amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat.
Természetesen az, hogy valaki normális, kulturált formában megírja az észrevételeit, esetleg leírja csalódottságát vagy örömét abban semmi nincs, de amikor szándékosan lejárató hozzászólások érkeznek, főként olyan személyektől, akik még csak nem is rendelkeznek a készülékkel, és a hozzászólások hangulatkeltő jellegűek (troll) azokat moderálni kell, a moderáció a moderátorok feladata.
Továbbá ez egy szakmai topic, tehát tilos az OFF hozzászólás is.
A fent említett dolgok miatt a topicot akár ideiglenesen, akár véglegesen is zárhatnak a moderátorok.
-
ha7at
tag
válasz kelzsoca #2644 üzenetére
Kénytelen vagyok ide írni mert magánban úgy sem válaszolnál .
Ennél szakmaibban elmondani hogy valami nem jól működik nehezen tudom elképzelni.
Erre lehurrognak hogyan merészelek egy "tapasztalat nélkül" játék kategóriába sorolni egy készüléket, (készülék csoportot)?
Amikor 10 alkalomból 1 szer lefagy, vagy ha 100km arrébb kapcsolom be akkor nem talál holdat.
Amikor meg feltelepítem az új romot akkor az akku ideje 2/3-ára csökken ami nemcsak bosszúság hanem pénztárcát érintő téma.
Fm transzmitter hiba nem szoftveres hanem hardver ...
Minden egyes xtab-50 ugyan avval a rommal adták ki ezért az összes szoftveres hiba minden készüléknél jelentkezik használattól függően.Az általad felvetett moderálás úgy érzem nem rám vonatkozik olvasd el mire válaszoltam a hozzászólásommal.
Minden hiba amit leírtam valós és saját tapasztalat és rendelkezem a készülékkel , de ezt nem hiszem ,hogy bárkinek is bizonyítanom kéne.
Köszönöm a munkádat:-) -
Loituma69
őstag
válasz SzaboZE #2637 üzenetére
Ne tedd fel mert ez a fözött rom a gyári első hivatalos wayteq rom-ra épül ami használhatatlan. A jelenleg elérhető legjobb rom ami használható az a hivatalos wayteq rom frissírés ott van a gyártó oldalán, azt használd. Navigálásra az jó!
ha7at
Én is panaszkodtam eleget ezen (hat hetet volt szervizbe a kütyüm mire frissítették a szoftvert rajta) a forumon 3 hónappal ezelőtt én is meg lettem fenyegetve, hogy ki leszek zárva, sőt egy halom hozzászólásomat törölték ez van ez így működik, jah és ami a legfontosabb pontosan azok a hibák maradtak a készülékben mint amik 3 hónappal ezelőtt voltak, tehát semmi nem változott. Bocsánat legyünk pontosak változott egy dolog, kaptunk egy hivatalos gyári rom frissítést ami egyetlen egy problémát orvosolt a pozicionálási hibát, tény a pozicionálás már atom stabilan működik igaz meg kétszereződött a pozicionálási idő, de legalább atom stabilan működik. A többi hiba benne maradt a készülékben ez van! Várjuk az ICS-t vagyis a csodát! Kelzsoca magán uton próbált rajtunk segíteni saját maszek rom verzioval, de ott meg az a gond, hogy az első hivatalos wayteq rom-ra építkezek a maszek rom készítésénél tehát benne maradt az alapvető hiba a pozicionálás nem működése alapból halott rom sikeredett belőle sajnos![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest