- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Játékszer, vagy profi konstrukció?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Értelmetlen az összehasonlítás, távolról sem egy kategória a kettő. Míg a Gear VR egy kis műanyag darab, amibe beleteheted a telódat, addig a Vive és az Oculus egy sokkal komplexebb rendszer.
Megyen!
-
NeBeLa
tag
válasz CptAdamica #1 üzenetére
+1
-
Wesder
félisten
Suzukiból is több megy el, mint egy Mercedes-ből...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
tibaimp
nagyúr
Ez teljesen így van.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
GeryFlash
veterán
+1
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
őstag
ha már összehasonlítás akkor jó tudni, hogy a samsung sokkal több telefont eladott mint az Oculus Rift és sokkal több mosógépet mint a sony arról nem is beszélve, mennyivel több klímát mint a HTC..
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Mr.Silkó
veterán
Szerintem klassz dolog, én főleg VR-ra "tervezett" tájképek nézegetésére és YouTube-ra használom, bár mostmár messze nem mindennapos ez nálam, van, hogy hetekig hozzá sem nyúlok.
-
Goblin12
őstag
Egy rendezvényen sikerült kipróbálnom, az Oculus Rift-et egy hatalmas csomag raktárat jártam be egy csomagként, nekem baromira tetszett, ha meg lesz a kellő tőke, tuti buy lesz.
-
-
2ofthem
aktív tag
-
veterán
Engem nem is igazából a felbontás zavart a legjobban,hanem a lencsék torzítása.Gyakorlatilag középpen egy elég szűk tartományban volt csak aránylag éles a képe,ha kicsit jobbra/balra vagy fel/le néztem,már torzult a kép...
Persze ettől még igaz az is hogy karcsú a VR-hoz a QHD kijelző. -
Parallaxis
addikt
válasz #96302336 #11 üzenetére
A kínai noname VR-ból saccperköbö tízszer annyi fogyott, mint a Samsung cuccából, mert töredék áron ugyanazt tudja.
A Gear saját hardverrel (giroszkóp, érzékelők, vezérlés) van szerelve, nem csak egy box, mint a kínai cuccok. Szóval össze sem lehet hasonlítani őket.
---
Gixxer88:
Persze ettől még igaz az is hogy karcsú a VR-hoz a QHD kijelző.
Nem a QHD a kevés, hanem a pentile alpixel elrendezés.
Hiába a QHD, ha a valódi alpixelszintű felbontás alig haladja meg a FHD-t.
Ezért van az, hogy a Playstation FHD-s VR szemüvegének jobbnak tűnik a felbontása.[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
Nálam is a szekrényben pihen, tartalom nem nagyon van rá. Egy Oculus azért más kategória. Nálunk már 2015-ben volt Oculus az anyacégnél, remélem idén kész lesz a program, amit demóztak, mert akkor tutti veszek egyet "céges" használatra.
Laci
-
veterán
válasz Parallaxis #14 üzenetére
Ki kell hogy javítsalak,mert alig több a Gear VR mint a kínai cuccok.
Össz-vissz egy nyúlfarknyi elektronikát tartalmaz,ami kimerül egy pici nyomtatott áramkörben amire csatlakozik a touchpad a gombokkal,a proximity szenzor,a töltőport és maga a teló.
Minden más ami a VR működéséhez kell,az a telóban van,a gyro,a szoftver,minden.
A komolyabb VR szemüvegek (Vive,PS VR,Oculus Riff) tartalmaznak rendes hardvert,a Samsungé egy faék egyszerűségű kiegészítő cucc. -
törölt tag
válasz Parallaxis #14 üzenetére
De. Egy box, semmi több. minden szenzor a telefonban van. A kínai holmikhoz is kapsz BT vezérlőt (a jobbakhoz)
-
Parallaxis
addikt
Minden más ami a VR működéséhez kell,az a telóban van,a gyro,a szoftver,minden.
A Gear VR saját gyro szenzort használ és még pár egyéb érzékelő is van pluszban benne.
A komolyabb VR szemüvegek (Vive,PS VR,Oculus Riff) tartalmaznak rendes hardvert,a Samsungé egy faék egyszerűségű kiegészítő cucc.
Nem egészen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest