- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
breakout123
aktív tag
Valaki nem dobna legalább egy privát üzit az előző hozzászólásomra?
Origin: malysztor
-
ducsidu
senior tag
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21911105&postcount=366
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21916883&postcount=367
Õszintén szólva: nem fog hiányozni a munkája... Az egyetlen ROM amit beígért és vártam az a MIUI volt,de nem tudta megcsinálni...(tényleg nehéz portolni,mert minden képet le kell kicsinyíteni)
Amúgy amit leírt az lejetséges? Mert én csak úgy tudom ezt elképzelni,hogy maxon járatja a procit és ha kikapcsol a telefon visszakapcsolja -
oidka
tag
valaki atrakhatna ebbol a kernelt: [ROM] [Huawei U8100] Froyo Wifi enabled version (Beta12)
ebbe a romba: [ROM] CM7.2 RC0 Huawei U8120 by rErEaTes akkor vegre lenne egy teljesen mukodo verzio (radioval!!)
[ Szerkesztve ]
-
MM2
tag
válasz breakout123 #15647 üzenetére
Szia!
App2SD programmal meglehet oldani, hogy az sd kártyára telepítsd a programokat
Itt van a link, ahol találsz leírást, hogyan tudod kirootolni és recoveryt telepíteni rá. Az AmonRA és a Clockworkmod közötti különbség, hogy AmonRA-val csak 2.1 és 2.2 (az utóbbi nem biztos) verziójú ROMokat tudsz feltenni. A Clockworkmoddal lehetséges a 2.3-as és 4.0-ás romok telepítése.
Ajánlom ezt az oldalt böngészni: [link]+ Szükség esetén: Vodafone 845 teljes gyári állapotba való visszahelyezése
-
MM2
tag
válasz breakout123 #15647 üzenetére
Biztonsági mentést azt rootolás után és egy recovery telepítés után tudsz csinálni. Pl a CWM-nél: backup and restore -> Backup és kimenti az sd kártyára
-
MM2
tag
válasz breakout123 #15666 üzenetére
Szerintem a 2.1 is viszi
Nézz szét market-on [link] -
ducsidu
senior tag
válasz breakout123 #15666 üzenetére
A "hivatalos" App2SD-hez igen,de a Link2SD-hez min. 1.6-os Android,egy 2. partíció az SD kártyán (lehetőleg FAT32) és a Link2SD nevű program Marketről
Particionálás a számítógépen (Ext2 helyett FAT32 legyen a 2. partíció)
Előtte mentsd le az SD kártya tartalmát!
Link2SD
A segítségével át tudod rakni az alkalmazásokat az SD kártya 2. partíciójára[ Szerkesztve ]
-
breakout123
aktív tag
-
Mano_01
aktív tag
válasz ducsidu #15658 üzenetére
Akkor tuti,hogy nem lesz MIUI?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
ducsidu
senior tag
válasz breakout123 #15669 üzenetére
A Marketen levő App2SD progiknak csak kényelmi előnyei vannak,az előbb linkelt Link2SD nevű progi 2.1 alatt is működik.
(#15670) Mano_01: Slyking241 állítólag készíti,de először a Honeycombon dolgozik,aztán lehet,hogy az ICS-t és csak utoljára a MIUI-t csinálja meg
[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
válasz ducsidu #15671 üzenetére
Szerinted mennyi idõ?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Mano_01
aktív tag
válasz breakout123 #15672 üzenetére
Cm7 2.0 RC0 by rErEat
Xda-n nezz utanna.nekem stabil,es gyors[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
válasz breakout123 #15672 üzenetére
A leggyorsabb ROMok: Fresh Zodiac Fruit 5.2
The Celestial Teapot rls4d
van bennük FM rádió,bugmentesek
A 2.2-es romok bugosak
A 2.3-masok nem túl gyorsak és nincs bennük FM rádió(#15673) Mano_01: Nagyon sok idő,főleg ha ilyen sorrendben halad a HC ,meg az ICS is sok idő,de a MIUI-ban minden képet át kell méretezni...
a 2.1-es romokhoz képest nem olyan gyors rErEaT romja amúgy ki is borult rErEaT reggel itt a fórumon,káromkodott,fikázta qltsart csak törölve lett a hsz(#15675) oidka: Akkor csináld meg én annyira nem értek hozzá,de ha a fejlesztők azt mondják,hogy nem csak ennyit kell csinálni,akkor elhiszem...
[ Szerkesztve ]
-
breakout123
aktív tag
Az usb-s hibakeresést nem kell bekapcsolni a superboothoz vagy a recoveryhez? Tesóm telóján be kellett azért kérdezem.
-
breakout123
aktív tag
Megcsináltam a superbootot a recoveryt meg a biztonság mentést, de valami gáz lehet mert, ha elindítok olyan programot amihez root kell vagy a superusert akkor azok a programok megfagynak.
-
őstag
Ez egy jó gondolat, ám a megvalósítás legfőbb akadálya az hogy a romfejlesztő emberkék szabadidejükben és nem főállásban csinálják, és sokuknak nincs meg a megfelelő programozási tudása, ha lenne egy szponzor aki szerződtetne normális fejlesztőket akkor esély lenne a rádióra 2.3 alatt.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
-
Luci967
csendes tag
Sziaszok !
Voda 845-tel kapcsolatosan lenne kérdésem.
A telóra Mr. Edition v1.9 volt felrakva. A mai nap vissza szerettem volna rakni a gyári ROM-ot.
A kicsomagolás lefutott, de a telepítés megállt, hibajelzéssel.
Az egyik netes oldalon verziószámra eltérésre hivatkozva ajánlottak egy a gyárival azonosan telepítendő updata.app-ot aminek a mérete sokkal kisebb volt a gyári romnál (403 kb).
Ugyan úgy kellett elindítani, és le is futott rendesen.Ez után jött volna a gyári ROM, de a telón se kép se hang, semmire sem reagál.
Ha valaki meg tudná mondani, hogy van e még remény a teló életre keltésére és annak a módját azt megköszönném.Előre is köszi a választ!
-
MM2
tag
válasz Luci967 #15684 üzenetére
Update Failed? itt nézd meg
-
MM2
tag
válasz breakout123 #15681 üzenetére
Van fenn superuser progi? Egyébként érdemes custom romot feltenni.
-
Luci967
csendes tag
Az előzőhöz még annyi, hogy a töltést sem veszi.
(legalább is nem jelzi) -
breakout123
aktív tag
Valaki használ link2sd-t? Olyan problémám van vele,hogy amikor át akarok linkelni valamit akkor ezt írja: Link failed operation not permitted. És eltűnik az alkalmazás a telefonról.
-
ducsidu
senior tag
válasz breakout123 #15691 üzenetére
2-3 napja feltettem az AmonRA recoveryt,majd az FZF 5.2-es romot,de mivel a régi backupom nem működött ezért gondoltam kipróbálom a TCT rls4d-t. Feltettem,máig megelégedéssel használtam,de lefagyott. Kiszedtem az akksit és visszakapcsolás után nem bootolt be,hanem folyamatosan újrajátszotta a bootanimációt. Bármilyen 2.1-es romot flashelten ugyan ez történt. CWM-ből most feltettem rErEaT romját és ez működik. Ugyan ez már régebben is előfordult qltsar romjával. Szerintetek miért történt ez?
[ Szerkesztve ]
-
breakout123
aktív tag
válasz breakout123 #15691 üzenetére
Megoldottam a link2sd-s problémámat. A fájlrendszer nem tetszett neki. Újraformáztam ext2-est fájlrendszerre és most átrakja a programokat.
-
ducsidu
senior tag
válasz breakout123 #15694 üzenetére
Nekem ext2-vel nem ment és FAT32-vel működött. Lehet,hogy kártyafüggő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest