- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Huncut dolog, hogy a BB-s hirnel oltogatod a masik OS-t, bezzeg ha a BB-re szol valaki rosszat, ugy harapsz, mint egy veszett kutya. Double standard for the win!
A keszulek amugy nem kene, de kizarolag a hangarnyi szelessege miatt.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Hallottam valakirol, aki ismert egy olyat, aki mar hallott ilyenrol. De ott a #51 is. Nyilvan van ezeknek valosagalapja, de a BB-s rossz hireknek (1% alatti reszesedes) is, nemde? Marpedig hanyszor lett mar kioktatva a nep azoknal, hogy nem ugy van az, minden szep es jo, viragzik a ceg stb stb.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Nem erről van szó. Én is tudom, hogy a BB10 egy stabil, jól használható rendszer. De ahhoz, hogy véleményt alkosson a cég helyzetéről az ember, még nem kell rendelkeznie BB-vel. Ez még nem lesz fikázás, itt számok és tények vannak. Az instabilitás meg igaz volt az Androidra évekkel ezelőtt, de most már egyre kevésbé az. Nyilván ésszel kell vásárolni. Amúgy a két OS-t nem is igazán van értelme összehasonlítani, mert az egyiknél 3 vagy 4 készülék közül kell választanod, míg a másiknál több száz közül, nem lehet olyan optimalizált (ezért is kell a több mag és memória).
-
Csapoati
nagyúr
Arra nem jobb egy nem sokkal nagyobb tablet? Mert azért aki komolyan dolgozni akar, tényleg egy ekkora kijelzőn fog bohóckodni? Őszintén kérdem, mert én nem tartom valósnak ezt így, egy 4:3-as tabbal szerintem sokkal eredményesebb lehet az ember.
-
-
Csapoati
nagyúr
Miért baj az, hogy mások az emberek igényei? Az idősebbek meg lehet, hogy téged, illetve minket néznek hülyének, hogy zenét hallgatunk a telefonon, meg játszunk/dolgozunk/akármi mást csinálunk rajta. Aki meg alap dolgokat akar csinálni, miért vegyen 100-150 ezerért egy ilyet? Vagy mondhatnám akár a többi BB-t is a Z10-en (persze csak a leárazása után) és a Q5-ön kívül. Nem a magyar valóságba valóak ezek az árat tekintve. Persze az Alma sem, de ugye ott a sikk-faktort sem lehet elhanyagolni.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Akik meg játszanak, azoknak viszont nem nagyon opció a BB (márpedig valami kimutatásban olvastam, hogy az okostelefonozók fele játszik), mert ugye nem nagyon jelennek meg rá a játékok. Ami önmagában nem baj, mert soha nem is hirdette magát "játékos platformnak", csak hát az igények változnak és ez nem diktált igény. Csak a munkára való koncentrálással szerintem ma nem lehet fentmaradni, de majd a jövő dönt, illetve már jönnek is ugye a Foxconn-féle olcsóbb cuccok.
Némi lenézést érzek egyébként a szavaidból azok iránt, akik nem csak, illetve nem munkára használják a telefonjukat, hanem játszanak, videókat néznek rajta, stb stb. Remélem csak én érzem így.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Cyberpunk #126 üzenetére
Igen, mert késve reagáltak a változásokra. Engem kicsit a Nokiára emlékeztetnek, de reméljük attól azért szebb lesz a jövőjük (mármint egyáltalán lesz).
-
-
Csapoati
nagyúr
Ja hát az ilyenekre szót sem érdemes pazarolni. Minden márka/OS cikkjénél vannak ilyenek, akik mindet ismerik és a sajátjukon kívül az összeset lefikázzák. Én csak örülök, ha minél több platform van, egyrészt jót tesz a verseny a fejlesztéseknek és az áraknak is, másrészt tényleg mindenki megtalálhatja a neki való dolgot. Amúgy sokszor a drága készülékek vásárlóinál még az önigazolás is bejátszik, tehát meg kell győzzék magukat, hogy volt értelme ennyit kiadni a telóért, az olcsóbbak biztos szarok stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest