Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
1 éve nem volt új BB, míg a többi gyártónak azóta volt egy pár...( Z3 csak pár országban jelent meg)Most jönnek az új modellek. Várjuk még meg az utolsó negyedéves, illetve a következő év eleji negyedéves jelentéseket... Hátha változik ez a tendencia.
Ez az év a reformok éve volt. Rengeteg jópár megállapodást kötöttek a BB háza táján.( Foxconn, Amazon stb.) És ezért is tudnak pozitívan hozzáállni a BB felhasználók az egészhez, még ha ez másoknak furának is tűnik. ( persze ez következik abból is, hogy az egyén, adott témában nem eléggé tájékozott , ami persze nem feltétlenül baj.)
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Tudod inkább legyen egy jó (stabil) rendszerem, ami gyárilag is sok funkcióval lát el, de kevés (minőségi) alkalmazással, mint egy sok (tisztelet a kivételnek) gagyi darabbal rendelkező instabil rendszer, ahol még a telefon funkció is képes lefagyni
Sok embert nem is ismeri a BB rendszerét, NEM IS VOLT a kezében és úgy osztja az észt.. Nekem volt dolgom minden rendszerrel. Csak lásd nem vagyok elvakult, a WP tetszik, csak nincs qwerty telefonjuk
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
törölt tag
válasz Csapoati #101 üzenetére
Azért nem, mert a tabletet nem tudom belevágni a zakóm zsebébe. Egyébként a tablet amúgy sem egy jó megoldás, mert akkor már viszem a kisebbik book -omat, ami 10 col körüli. Szóval ha nem szeretnék éppen mindent magammal cipelni, akkor ezen sok mindent meg lehet oldani. Volt tabletem, teljesen kihasználatlanul porosodott.
Viszont egy nagyobb kijelzős telefonnal sem jobb, mert a becsúszó billentyűzet miatt eléggé csökken a hasznos felület (azzal sem vagy beljebb, de az érzékelés más), nem beszélve arról, ha normális méretű szoftveres gombokat akarok és elfektetem a képet.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz Csapoati #114 üzenetére
Diktalt igeny. Persze, aki nem engedheti meg az nem ilyen draga telefont vesz, de en mindig azokra gondolok, akik megtehetik a draga droidot vagy almat. Nekem csak zene van a telefonomom, video, jatek semmi Ellenben tobb munka.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Csapoati #125 üzenetére
A lehetőség adott, és van négy jó készülék, ami teljesen érintőképernyős, így a multimédia rajongóknak is van mit választani, csak fejleszteni kéne a platformra ugyebár. Nos azt nehéz úgy, ha a fejlesztők úgy látják nincs értelme, mert hát kicsi a BB részesedése. Ez jól megfigyelhető a WP-nél is, igaz az jobb helyzetben van már, de mindenki inkább iOS-re, meg Androidra fejleszt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
lugosi
MODERÁTOR
Érdekes én inkább a Z10-emen szoktam játszani mint a másik telefonomon.
Pl nagyon buli a gyárilag (átalakító nélkül használható) hdmi kimenet. Ha otthon vagyok akkor néha rádugom a tv-re, azon szoktam Angry Birds Go-t játszani (tök poén a 10+ centi helyett 100+ centin a verseny). Kiwi Wonder is nagyon poén tv-re kötve (ennél sem kell folyamatosan nézni a kijelzőt). -
eventus
veterán
Továbbra is a drágább android/ ios készülékekre gondolok, semmi lenézés. De akik egy 200 ezres droidon játszanak, filmeznek (másra nem is használják), azon ne nézzék le a BB rendszerét. Ennyi a problémám. Minden rendszernek megvan az előnye és a hátránya is. Semmit sem tudnak róla, csak a híreket nézik, hw-re izgulnak, de egy tesztet vagy videót nem néznének meg róla. Nekem 100x fontosabb a valós multitask, mint isten tudja mennyi app, gyári e-mail kliens, böngésző és megannyi dolog. Semmit nem tudnak róla, csak fúúújjj bb, de szaaaarr...
[ Szerkesztve ]
-
macskea
őstag
Az alkalmazás kínálattal nincs gond, illetve nem lesz, mert az Amazonos storeból most is letölthető minden, feltéve hogy telepítve van az alkalmazásbolt. A kérdés inkább az, hogy a BlackBerry androidos futtatókörnyezete mennyire van rossz hatással a teljesítményre. Mert hiába futnak az androidos appok, ha akadnak és élvezhetetlen lesz a játék. Kellene egy összehasonlítás, hogy azonos játék Worldben talált és amazon-appstoreból letölthető variánsa között mekkora a különbség. Minion Rush vagy ilyesmi biztos van minden platformra, lehet este letöltök egy-egy változatot, és összenézem őket, hogy egy teljesítményigényesebb alkalmazásnál mennyire áll helyt az androidos futtatókörnyezet.
(#129) daniel909 Az amazonon ingyenes, onnan kell letölteni. Mondjuk érdekes, hogy BB-n pénzt kérnek érte, gondolom egzotikum felár...
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest