- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Azt már lehet tudni, hogy optikai stabi lesz a kamerában?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Tibee86
nagyúr
"a gyártó azt ígéri, hogy az azonosítás az Apple ToucID-nél kétszer gyorsabb lesz"
Kíváncsi leszek, ezt hogy mint érik el. -
Beri78
őstag
hát ez megint nagyot fog szólni
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
törölt tag
-
daninet
veterán
válasz Janesz1981 #8 üzenetére
az kimaradt, hogy a kínaiak os-nek hívják ezeket a mittoménmiket (gondolom egy kernel is van hozzá), de akkor sem OS, hiába baszogattok vele, legalább félig igazam van
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Fippo
csendes tag
Várom már a telót
Kíváncsi vagyok tényleg gyorsabb lesz-e az apple touchID-nélOK! De hol marad az FPS!?
-
őstag
De jó lesz, az amcsik után, már a kínaiak is tudják az ujjlenyomatom (digitális) mását...
Tegnap még működött...
-
Danny365
őstag
válasz lionhearted #19 üzenetére
Jajj, most mi lesz?!
Szerintem te magad sem tudod megmondani, hogy neked személy szerint mi ezzel a problémád. Hurr durr, muh privacy.Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy a telefon használható lesz az ujjlenyomat-olvasó használata nélkül is...
-
őstag
Miután fotó alapján előállítottak már az ilyen telefonok által is elfogadható ujjlenyomatot... szerintem csak attól függ, hogy hol használja az ember, hogy pontosan mitől is tart.
Általában fenntartásokkal kezelem az olcsosított kínai eszközöket. Hagyd meg nekem ezt a kiváltságot.
Tegnap még működött...
-
kimista
aktív tag
mekkora %-át foglalja el a kijelző az előlapnak? van egyáltalán ellenfele? ( a sharp nokeretes teloját hagyjuk) ez csak nekem szamit? sztem iszonyat szép, ha kijön, lecserélem a Z2-t (amit btw idáig nem nagyon tudtak szépségbe überelni - tudom, szubjektív)
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
moleculez
veterán
De birom hogy a touch id-t sokan meg biztonsagi, nem pedig kenyelmi megoldasnak tartjak... Vegeredmenyben csak egy jelszot kell megkerulni, mert az az alternativaja... De gyorsabb mint a jelszo/pattern/pin/etc
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- LED világítás a lakásban
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest