Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Frevolúciós telefont mutatott be a Samsung
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aztán a fűtésszámlába ez is beszáll?
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
milkabrams
őstag
Samsung node... ó jaj
Szomorú, hogy még mindig nem tudják hozni az a14 fogyasztását, alig melegedését és teljesítményét throttling nélkül.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
milkabrams #2 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy a samsung node nem túl biztató.
¯\_(ツ)_/¯
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #3 üzenetére
Végre biztosított a vezetékmentes füles minősége.
Vicces, leírni h vagy gyorsabb vagy kevesebbet fogyaszt, mert minden gyártó a gyorsaságra fog rámenni.
4K 120 fps, 8K 30 fps kelleni fog a tárhely vagy a microsd támogatás.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
-
Straw
senior tag
Ha bele gondolsz hogy a mostani csúcs vasak sebessége is bőven elég szinte mindenre, (kivétel játék, oda sosincs elég erős vas), akkor nem biztos hogy mindenki a nagyobb teljesítményt fogja választani.
Én a gyártók helyében alap eseben a "kevesebbet fogyaszt" profilt aktiválnám, és ha játék van, akkor hajrá gamer profil, és had süljön[ Szerkesztve ]
42
-
-
"Végre biztosított a vezetékmentes füles minősége."
Ezzel legutóbb a Samsung lepett meg. Korábban csak SBC és Aptx kodekkel használtam bluetooth fülest, a napokban beszereztem egyet amit már a Samsung saját Scalable kodekjével használok, és ez bizony kifejezetten jó. Jobb mint bármelyik korábbi vezetéknélküli vagy akár vezetékes fülesem, pedig fordult már meg nálam FiiO és Beyerdynamic is.
Utánaolvasva egyébként ez a Scalable kodek nagyjából az Aptx Adaptive-nek felel meg.
-
milkabrams
őstag
válasz
Juhaszatti #10 üzenetére
Mit tud ez LDAC ellen?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
válasz
milkabrams #11 üzenetére
Az LDAC azért jobb. Csak azt meg ennél is kevesebb eszköz támogatja, főleg elérhető áron.
-
milkabrams
őstag
válasz
Juhaszatti #12 üzenetére
Eldöntöttem, hogy alma telefont veszek, aztán míg nem lesz LDAC inkább mégsem.
Elég sok LDAC féle kütyü van, meg ugye ki mennyit akar/tud áldozni a hangminőségre.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
darvinya
titán
válasz
Juhaszatti #12 üzenetére
Xiaomi Poco F2Pro+ Shaling UP2 támogatja LDHC-t.
Azaz összes ezutáni és Shaling támogatja.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / Poco F2 Pro Electric purple …színes az élet/ '06 Focus kombi szürke
-
-
Érdekes hogy itt továbbra sem található hardveres AV1 kódek támogatás.
Mediatek dimensity esetén meg van.
Vajon ennek mi lehet az oka?
-
joey04
titán
Az elődre is azt írták takarékosabb lesz meg bla bla. Majd meglátjuk.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
darvinya
titán
válasz
Juhaszatti #15 üzenetére
Fülest, azaz bármi rárakható BT DAC-ot írtam (ShalingUP2).
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / Poco F2 Pro Electric purple …színes az élet/ '06 Focus kombi szürke
-
Fred23
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #16 üzenetére
Ez tényleg érdekes, és égő, ha így van valóban. Csúcsmobil AV1 nélkül...
-
-
Fred23
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #20 üzenetére
Nekem mindegyik szempont lenne, és már tavaly is mondtam, hogy ciki az AV1 hiánya.
Még akkor is, ha csak 1 évig használja valaki azt a telót, de ha meg 2-3 évben gondolkodunk...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
aprokaroka87 #20 üzenetére
állítja, ez az állítsa kicsit fura...
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
szabi__memo
veterán
válasz
aprokaroka87 #16 üzenetére
Költségcsökkentés
Troll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Snapdragon 8 Gen 1 a félvezető óriás szerint a világ legfejlettebb mobilchipje.
- Iphone 12 Pro Max 128GB Független
- Xiaomi Mi Note 10 128GB Zöld / 3 hónap garanciával / Normál állapotban
- iPhone 11 128GB White kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-S584
- Xiaomi Redmi 5A 16GB Szürke / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- Apple iPhone 11Pro 64GB Ezüst/Normál állapotban/83%-os akkumulátorral/1 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest