Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz bul07 #1633 üzenetére

    Tárazz be többfajta mirelit krumpliból, nekem a sparos vált be (vastag), de többen az aldisra esküdöznek (vékonyabb), sütési időben is van különbség bőven. Ez a sütő "rázós fajta", szóval többször össze kell rázni a tartalmát, hogy nagyjából ugyanúgy süljenek burgonyák. Ebben a hsz-ben van egy kép, ami elég jól ábrázolja, hogy rázás nélkül hogyan néz ki a mutatvány.
    Amúgy lehet egyszerre húst és krumplit is sütni, de ki kell tapasztalni, hogy melyiknek mennyi idő kell. Pl.: mi panírozunk csirkemelleket (inkább csíkok mint szelet), aztán megy a fagyóba. A fagyott (nem elősütött) csirkemelleknek kell 5-6 perc "előny" a vastag spar-os krumlihoz képest, így először 160 fokon bedobálom a csirkemell csíkokat, aztán kiveszem, megy a kosárba a krumpli, és megy vissza rá a csirkemell 170 fokon. A philips jól süt alulról is, így mindegyik sül benne rendesen. Sütőnként eltérhet az elkészítés módja, szóval ki kell tapasztani, de rutinos airfryer userként 21 perc alatt rendelős kajákat megszégyenítő dolgokat lehet összehozni. A rendelős kajáknál úgy kezdődik, hogy a krumpli már punnyadt, és vártál rá 1 órát jó esetben. Ez meg töredék áron jobb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák