Hirdetés
- [Re:] Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- [Re:] Megsemmisíti az S22-t az utódja teljesítménytesztekben
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- VoLTE/VoWiFi
- Megkapta első nagy rendszerfrissítését a Fairphone 4
- Fotók, videók mobillal
- Nagyobb a Galaxy S23-ak hűtése az elődhöz képest
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Nekem ezekből a renderképekből nagyon gyanús, hogy kishazánkba Exynos-sal fog érkezni…!
-
klaya86
aktív tag
Szerintem a forma rendben van. De hogy még mindig 25w a töltési sebesség.... Hihetetlen.
-
BusinessGuy
senior tag
válasz
Menyasszony #4 üzenetére
Sokan még mondig azt nem értitek ahogy sokáig én se értettem, hogy itt nem csak az exynos a probléma hanem az hogy ezek a samuk az USA változathoz képest kvázi minden téren gyengébbek talán az akkuidő amiben nem. S21 ultra tulajként a tököm tele van vele hogy nincs térerőm vagy baromi kevés van sokszor a belváros közepén. Miért? Mert míg az USA verzióban a qualcomm AI támogatott stuffja van ami a világ egyik legjobbja addig az exy mellé világszara samsung hardver van berakva.Ugyan ez a kamera noha nincs nagy különbség mégis az általános felhasználásvan az usa verzióba rakott kameraegység jobb képeket lő.
Megfogadtam hogy nem váltok többé samsungra amíg az európai verzió gyakorlatilag a samsung saját gyártású fosaival van kitömve gyengébb szinte minden téren az usa verziónál és mindemellé még drágább is...
Sokra megyünk veke ha az AMD villantana, attól még maximum a teljesìtmény különbség az egyetlen ami megoldódba.... -
noezmegmi
tag
válasz
BusinessGuy #6 üzenetére
Nagyon sokan panaszkodnak az akkumulátorok hibáira, nekem is már cserélték félévesen.
Kamera gyári 10.-es verzióval nagyon szép képek lettek és a frissítéseknek köszönhetően ezek egyre rosszabbak, nem is merem említeni az éjszakai képeket amik eleinte csodásak voltak. https://photos.app.goo.gl/JwQ4mXMRY1a97VMD8
S20FE G780G[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első renderképeket igazolják a tokok is, nem sok változásra számíthatunk az S22-höz képest.
- Dell Latitude 5300, 13.3" FHD IPS matt, i5-8265U 16GB DDR4, 256GB NVMe, gar
- Dell K16A dokkoló
- -40% ÚJ állapot HP ZBook Firefly 14 G8 (840 G8):i7 1165G7,16GB,500GB,Nvidia T500,HP gari 2024.09.09
- MacBook Pro 2018 i5/16GB/256GB magyar bill Touch id hiba!
- Precision 7530 15.6" FHD IPS i7-8750H Quadro P3200 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, gar
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest