- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EnRg
tag
válasz Hulyegyerek #197 üzenetére
A T-Mobile októbertől forgalmazza (ezt a hivatalos SE oldalról kaptam e-mailbe),a többi szolgáltató csak november ill. december hónapban kezdi árulni...
A színekről nem tudok,remélem feketében mindenképpen lesz..! -
Hulyegyerek
csendes tag
-
Apollyon
Korrektor
válasz Hulyegyerek #202 üzenetére
Szerintem vedd meg függetlenül! Rendes tartozékok járnak hozzá (így biztosan megkapod az 1GB M2-t), EREDETI szoftverrel, nem buherálttal, amit ráadásul tuti "kicsinosítanak" klassz fasza magentás színvilágra, nem is beszélve arról hogy lehet kivesznek egy-két funkciót... Ki tudja..
Én inkább megveszem függetlenül eredeti 2 éves SE gyári garival, érintetlenül, alap csomagolásban...
Szerintem ez fontos egy olyan személyes tárgynál ami mindig veled van, pláne egy Walkman mobil#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
megabe
tag
Szerintem a tartozékokkal nem lesz gond és az 1GB-os memkarit is adják hozzá, csak attól tartok megint elbasszák a menüt, pedig itt mégjobban dominál a flashmenü, szal nagyon szomorú leszek, ha lebutítják!!!
[ Szerkesztve ]
A kiskakas kikukorékolásig él
-
megabe
tag
válasz AMD Power #205 üzenetére
Na erre gondoltam, hogy a kedves T-Mobile az én w810i-ből is kivette ezen ficsőrt, illetve gondolom az összes flash-menüt tudó telefont eddig lebutította, ami valljuk be olyan mintha egy légkondícionált autóból az egyik kereskedő kivenné a funkciót, mert ez az ő érdekeit szolgálja...
[ Szerkesztve ]
-
Hulyegyerek
csendes tag
Nemértek 1et azzal h a T-Mobile megbuherálja a telót...
Na jó 1 kicsit azért biztos.de....azt ki nem csinálja...
A menüt meg ugy hadják ahogy van....
Csak a Vodafone szokása saját menüt csinálni.....
Lassan október vége és még nincs kinálaton....
2éves hűségnyilatkozattal jó lenne ha 1 55rongynál nem lenne többThomas
-
badacsony
őstag
válasz Hulyegyerek #207 üzenetére
Pedig de. Flash témákat ellehetetleníti.
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
joey04
titán
válasz Hulyegyerek #207 üzenetére
W850ből 100% hogy kiszedték a flashmenüt, a w580ból meg mintha szintén olvastam volna valakitől hogy kiszedték!Szóval én nem vennék szolgáltatótól telót.Belenyúl valamilyen szinten mindegyik(csak a voda a leglátványosabban)és ráadásul az új szoftok sokkal hamarabb jönnek a függetlenre...Én megvárnám amig összejön a pénzem egy függetlenre...
-
cornfake
aktív tag
hopppszi[link]
I'm what's left, I'm what's right..
-
ThorsHUN
őstag
válasz bolondember #213 üzenetére
Jaja egyelore fekete - feher -piros ami bejon
-
AMD Power
titán
válasz bolondember #213 üzenetére
Őszintén szólva én már azt várom ,hogy újra a kezembe lehessen a K850i illetve a W910i. Akkor fogom eldönteni ,hogy melyiket fogom megvenni. Eddig a W910i áll nyerésre.
-
ThorsHUN
őstag
válasz AMD Power #215 üzenetére
A masikban nem is gondolkodok... Nekem egy medialejatszos telo es nem egy fenykepezogepes telo kell.
Kulalakra is egyertelmu nyertes a w910i...A hangjat szeretnem meghallgatni majd. Ha valakinek lesz ra lehetosege es nem tul nagy pofatlansag (tudom, hogy az) meg lehetne oldani, hogy szemre es fulrevetelezzem a kicsiket? Kiprobalas nelkul nem is igazan szeretnem megvenni...
-
cornfake
aktív tag
nekem kell ien szinben igen.
[link]emberem azt mondta ra hogy radir alaku
I'm what's left, I'm what's right..
-
Enjoy
addikt
Most nagyon nyomatják a fehér W910i-t!
Itt van néhány új kép róla:
White - W910i► més que un club ◄
-
Jeannie
senior tag
Úgyis csak élőben derül ki hogy melyik szinben a legjobb Látatlanban én is rámondom hogy a fehér kell, de lehet hogy az arany meg a bordó meg a kék is olyan, hogy eltátjuk a szánkat A fekete nálam csak akkor játszik hogyha fényes csillogó mélyfekete, ez a gyöngyház-szürkés már nem tetszett a W850-nél meg a W580-nál sem, úgyhogy az kilőve.
-
bolondember
MODERÁTOR
mondjuk képek alapján az 580 és a 850 feketéje hátom különböző árnyalat...
A 850 inkább mattfekete, bár abból is nézegettem a fehéret - elég kellemes jelenség... (ellentétben az 580 törtfehérével)...nemsokára lesz a boltokban is 910, aztán akkor lehet csekkolni
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
TotO'
aktív tag
hY!
Nemtudjátok hogy kb mennyibe fog kerülni a T-Mobilnál előfizetéssel a W910i ??
Ahogy olvastam lessz a T-nél....csak nemtom mennyiért........ThX
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
TotO'
aktív tag
Tehát rosszabbik esetben 70E lesz előfizetéssel.....az nemis olyan rossz , ahhoz képest hogy milyen teló
-
megabe
tag
Nem értem miért lövik ki a flash-menü használatát!?!? Ezt azért megkérdezném a megfelelő illetékestől! Azért az egy vagy két ikonért..., ha nem akarom úgysem használom a web'n walk és a wap szolgáltatást, akkor már miért nem raknak külsőleg egy nyamvatt T-mobile logót mint azt tették anno és cserébe normálisan lehetne használni a funkciót.... Ami most még fejlődött a w910-es telefonban!
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
Egy kis vidijó:[link]
-
TotO'
aktív tag
2kérdés: Maximum hány FPSű videót tud lejátszani ?
Támogatja az Mp4-et ?Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
TotO'
aktív tag
válasz badacsony #238 üzenetére
Remélem nem , mert eddig minden tetszik ebben a telóban , az AF nemnagyon érdekel..... Van Lumix fényképezőgépem abba van AF ,, mellesleg a telefonok nem fényképezésre vannak...(nekem legalábbis nem).... inkább tudom elképzelni hogy zenét hallgatok rajta
[ Szerkesztve ]
-
TotO'
aktív tag
Jahigen : Azt akartam még kérdezni , hogy az "úgynevezett OSE operációs rendszer" , namost akkor tényleg nemlehet majd rá cuccokat (teszemazt játékokat) telepíteni , csak azt lehet nyomni ami rajtvan alapból ?
-
megabe
tag
-
TotO'
aktív tag
Értem , csak ezt olvastam és hirtelen nemértettem hogy mivan ?!! "Amire nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy egy úgynevezett OSE operációs rendszer dolgozik a készülékben, amely az eddigi hírek szerint zárt, azaz külsős programok telepítése nem engedélyezett"
-
-
nemma
addikt
válasz bolondember #245 üzenetére
Igen, ez a Voda vörzsön.
Nem csak a T öli a flash-t? -
TotO'
aktív tag
Bocsi , ne nézzetek lámának , de egészen pontosan mit jelent az hogy kiszedik a flash menüt... ? Én eddig ugy gondoltam hogy (ahogy videókon láttam) ha a menüben ki van választva egy "elem" akkor az mintha villogna vagy hogy........szal a kérdés : Miben változtatja meg a menüt ha kiszedik a flash menüt ? (tudok ám fogalmazni ^^ )
-
bolondember
MODERÁTOR
feljebb van egy W850ről kép, az flash menü, illetve egy kép itt is.
Flash menü lényegében az, amikor fullra megváltozik a menü és az ikonok is, például horizontban vannak a menüpontok, ilyesmi...
Szvsz a videókon amit láttál az MIND független készülék volt, itt többen panaszkodtak, h a témobilosban nincs flashmenü...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
TotO'
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest