- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeannie
senior tag
Azért a nem sokban különbözik elég túlzó Ez egy minőségi, összerakott teló, a W850 méltó utódja, a W580 meg valami műanyag, hogy legyen ilyen a középkategóriában, akinek sok a csúcs walkman telók ára és tudása. Mindenesetre jó volna ha feljebb lépne a SE a dobozba csomagolt tartozékok tekintetében.
-
megabe
tag
Igazából én is csak azt szerettem volna vázolni, hogy jó lenne (ha már többe kerül) egy kis plusz is mellé, ami a felhasználó elégedettségét növeli!
Tegnap szemügyre vettem a w580at és a kijelzőjét tekintve ami nagyon ott van, nem mondanám egy nagy durranásnak(sőt a gombok,navigyűrű katasztrofálisak) a w810hez képest, remélem ugyanez a minőségi megjelenítés lesz tapasztalható, csak sokkal nagyobba Shinobunál is. Amit még nem értek az SE részéről, hogy új multimédia menü lesz benne, amivel látványosan nézegetheted, mutogathatod a lefotózott képeket, ami nagyon jó dolog (lenne), ha autofókuszos kamerával készültek volna. Sz.al nem értem ha a megjelenítés profi a képek miért nem lehetnek azok??? Holott a kitüremkedő optika még lehetővé is tenné...A kiskakas kikukorékolásig él
-
Jeannie
senior tag
Egyetértek, de megnyomorgatva a W580 nagyon gagyinak tünt, és ha mondjuk hetvenezerért ilyen az anyagminőség, akkor örülhetünk hogy egy normális minőségű telefont kapunk a felsőkategóriában. De a tartozékokat tekintve nem kellene ugyanazt csomagolják a két telóhoz, ez tény, és igazat is adok neked Én személy szerint mondjuk valami normális hordtokot hiányolok a csomagból, mert rengeteget járok utána mire mindig találok valamit az épp aktuálishoz, valami elegánsat, minőségit, mert gagyi van ezer.
AMD Power onnan is kimaradt a tartalék toll ha jól emlékszem -
megabe
tag
Ha minden igaz, akkor Októberben jön, de gondolom nem lesz a kezdő ára valami pénztárcakímélő. Amitől tartok, hogy a szolgáltatók, legalábbis a T- biztos letíltja a flash menüt, pedig azt már a w810ből is hiányoltam/lok. A tok meg nem lenne hülyeség ha adnák hozzá, mert ennek a méretei azért nem átlagosak. Remélem holnap kézbe vehetem a mobilshown, illetve ott lehet hogy már tudnak arról vallamit, hogy mit csomagolnak majd mellé. Mondjuk lehetne egy senheiser fülhallgató hozzá, mert mx450el igencsak jól szólt!
A kiskakas kikukorékolásig él
-
megabe
tag
Ki lett prószálva a MobilShown!!! Nem csalódtam, nagyon jó készülék! Minősége maximálisan kielégítheti a kedves vásárlót, egy hiba volt a masinával, hogy vodás live szoftver volt rajta Illetve, hogy még cseppet ez lassú volt. A w580 al ellentétben a navigyűrű tökéletes az azt körülölelő gombok talán egy kicsit picik, meg furcsa volt hogy nincs vissza nyíl(ezt szokni kell) A numerikus gombok szintén jók, ÓRIÁSI hiba, hogy nincs play gomb oldalt, ezt hogy felejthették le???? A Walkman gomb meg elég kicsi. A kijelző hibátlan - óriási,jó nézegetni rajta a fotókat, amiket gyorsan lehet kattintgatni a géppel és a kijelzőn nem is tünnek rossznak, hozzáteszem itt sem sikerült kipróbálni természetes fénynél milyen képeket készít. A piros változatnak a legjobb a festése, mert fémes hatást kelt, a feketének és a barnának matt a felülete. Talán a Barna a legelegánsabb, a piroshoz meg jól jönne egy ferrari és akkor senki nem mondhatná, hogy de nőies a telód
-
-
Jeannie
senior tag
tegnap voltam a SE boltban, persze a hírét sem hallották, még a K850-nek sem, nemhogy ennek az újabbak közül egyedül egy zöld s500-asuk volt.
-
ThorsHUN
őstag
Ahoy!
Gondolkodtam/gondolkodok nagyon, hogy ez a kutyu tulajdonkeppen helyettesitheti-e a mediaplayert. Marmint egy olyat, mint a Meizu M6 pl.
A kijelzoje kepes ra, az nem is para, de sosem volt szerencsem walkman mobilhoz nemtom mennyire tiszta a hangja, mennyire lehet rajta esetleg mozgokepet, videot nezni.
Tulkeppen egy Meizu M6os vagy ez?
A fenykepezogep resze mar egy ideje nem erdekel. Meg lehet nezni az ugymond csucsgepeket. Jo fenykepeket ugysem fogok tudni csinalni veluk, johoz igy is ugy is rendes fenykepezogep kell.
Az egyetlen szivfajdalmam (ami igazabol megintcsak amolyan nem szukseges extra) hogy mig a Nokia N95 kepes navigacios kutyukent is funkcionalni, addig ez a szepseg nem.
Mivel total Noob vagyok ezert ne nevessetek nagyon a kerdeseimen
Szal ugy tunik a W910i fem hazban feszit. Legalabbis a kepek alapjan. Valoban vagy csak optikai csalodas aldozata vagyok?
Aztan ugye a media lejatszohoz valo hasonlitas. Mekkora kartyaval bovitheto a keszulek? Milyen video formatumokat jatszik le? Milyen minosegu a zenejatszasi kepessege?
Kijovetel:
Valami nemet T-mobile-os hirdetesben oktoberre jeleztek elore a kijovetelet, de Mo.-ra meg a Voda karacsonyra fogja csak behozni.
Az ara meg... lovesem sincs menniybe fog kerulni. -
megabe
tag
válasz ThorsHUN #117 üzenetére
CSummy!
Kérdésedre a válasz(ok) Külsőleg nem akarlak elkeseríteni, de a w910i egyáltalán nem fém, nem is lehetne 86g...,de minőségi ketyere. A hangja tiszta, videót tökéletesen játszik le, tudomásom szerint csak 15fps-el, de mozis élményt úgyse vár az ember így megfelelő! 1Gb-os kártya van hozzá amire azért fel lehet dobni 2-3filmet, hogy mennyire bővíthető az jó kérdés, de úgy gondolom 2GB-ig biztos, mert a régebbi készülékeket is lehetett addig.
Szerintem egy media playerrel nem lehet ezzel összehasonlítani, de tény hogy nemcsak hogy felveszi a versenyt, hanem le ís kőrözi, hiszen egy nagyon jó telefont is kapsz vele, minden extra funkcióval megáldva pl.: gyors netezés. Az is biztos, hogy kompromisszumokra lesz szükséged, mert ha aktívan használod akkor 2nap alatt biztos lezúzod az aksit és akkor már nem tudsz telefonálni sem, ha csak a medialejátszód merül le akkor még elérhető maradsz. Én személyszerint azért nem vettem és veszek medialejátszót, mert kitalálták ezeket a telefonokat. Természetesen csakis SonyEricsson...A kiskakas kikukorékolásig él
-
AMD Power
titán
-
megabe
tag
Azt hittem a Vodafone csak a Pirosat fogja árulni, mert ez passzol a cég színvilágába!? Nekem személyszerint a Barna tetszik, már az ''egyedisége'' miatt is Aztán lehet hogy a 3-om szolgáltató között megoszlik a színelosztás.... Remélem akkor a T-nél feka lesz
-
sztyui2
őstag
Ez nem barna! Ez arany. Nézzétek meg a W880-at aranyban. 10x jobban néz ki, és azon a képen látszik is, hogy ez nem barna, hanem arany. És ezeket sajnos tényleg csak a vodafone fogja árulni.
Barna színű egyébként majd a V640 lesz
[Szerkesztve] -
ThorsHUN
őstag
Nem kotekedeskeppen, de a Havana mint szin az a barna egyik arnyalata. Lasd havana barna ragasztoszalag.
Ennek kb olyan szine van.
Persze ha a tied arany, akkor arany
Mindenesetre Feketeben a legjobb de meg pirosban is uberjol nez ki a barnahoz/aranyhoz kepest.
[Szerkesztve] -
megabe
tag
válasz ThorsHUN #130 üzenetére
Persze, de a logikája helyt állhatott volna , de én megemlítettem, hogy mikor személyesen láttam a telefont igencsak a barnára emlékeztetett a színe. Egyébként nem néz ki rosszul, a piros azért a legszebb, mert annak fémes csillogású a festése és olyan érzetet kölcsönöz neki, mintha fém lenne, a másik kettő matt!!! A Pirosra nyomhatnának egy Ferra logót és máris tökéj lenne
[Szerkesztve]A kiskakas kikukorékolásig él
-
Jeannie
senior tag
Inkább olyan bronzosnak tünik, de ha nem csillog tényleg nem fog aranyra emlékeztetni senkit, hanem barnára, bármennyire is úgy akarják feltüntetni a marketingesek
-
sztyui2
őstag
A piros néz ki szerintem is a legjobban. De nem biztos, hogy jól nézne ki egy nagy sárga ferrari logo a hátulján vagy akárhol, és még rá is dobna vagy 10-20ezer forintot. Lehet, hogy ez nem fog hasonlítani az arany színre , de a w880 remélem arany csillogást kap. Lássuk csak melyik színt nem említettem még. Jah, a feketének szerintem nagyon műanyag kinézete van. Én inkább a fémes kinézetű pirost választanám.
-
megabe
tag
Na kérem szépen ilyen fülhallgató lehetne a csomagban! Csak hogy növeljük a minőségérzetet
[Szerkesztve]A kiskakas kikukorékolásig él
-
megabe
tag
Mostmár biztos, hogy m2 höz usb-s átalakítót fognak adni, ami szerintem igen pozitívum, így kártyaolvasó nélkül is maximális sávszélességgel tudjuk majd feltölteni a fileokat a kártyára, nembeszélve arról, hogy így olyan mintha egy pendriveod lenne pluszba! [link]
-
Enjoy
addikt
Kezdetben nagyon nem komáltam ezt a telót, de mostanság egyre jobban tetszik!
S most új, fehér színben látható:► més que un club ◄
-
Jeannie
senior tag
Oké, eddig vaciláltam a fekete meg a piros között, de ez a fehér mindent visz, ez lesz az én színem fehér a mostani telóm is, csak arany mintákkal, útálom is érte, semmi másért, de ebben még a feiratok is ezüstök ha jól látom, vékonyabb is, szebb is, jobb is, okosabb is, és maradtak a megnyomható nagyságú gombok, nem azok a vékony csíkok mint a W580 elején Kell egy ilyen, egy ilyen kell
-
joshua7
veterán
Mi ennek a telónak a várható megjelenése? Árban mire számíthatunk? Független érdekelne.
Semper Fi
-
dragonfx
veterán
mint a w580....és annak még a színe is szebb...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Enjoy
addikt
Újabb képek: -> ITT
Ez a vörös szín sem rossz!
► més que un club ◄
-
ThorsHUN
őstag
válasz AMD Power #147 üzenetére
Hat... a K850i-nek az erossege a fenykepezes... lenne... de mivel a mobil kamerak szarok (kiveve a samsung csodaja amelyik uberelte mind a Nokia mind a SE csucsmobilfenykepezogepeit) ezert szerintem (szigoruan szerintem) nem erdemes ebbol a szempontbol vizsgalni a kameravasarlast...
Ez gyonyoru. Komolyan nagyon utosen kinezo telo.
Elvileg jol tolja a zenet is es remelhetoleg filmet is lehet rajta nezni. (egermozi rulez)
EN nem vacillalnek a ket telo kozott
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest