- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeko
őstag
frankó mobil.. mennyibe fáj újonnan t-mobilnál kártyásan?
-
Crytek
nagyúr
Nem tud valami magyar nyelvű használati útmutatót a Samsung G600-as telefonhoz??
Mert pl hangszóró hangerejét szeretném állítani de fogalmam sincs hol találom pedig már bűvölöm a telcsit egy ideje.
Meg ilyet is jó lenne tudni hogy kijelzőn mi mit jelent mert ottvan pl egy G betű fönt.Next PC Upgrade: 2022
-
drUmmZ
csendes tag
Sziasztok!
Friss G600 tulajdonos vagyok, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Azt gondoltam hogy nehéz váltás lesz a Nokiáim után, de valójában már az első nap beleszerettem.
Néhány kérdésem nekem is van, bár még nem olvastam végig a hszket.
1. Használtan vettem a telót sajnos gyári doboz nélkül. Nincs hozzá adatkábelem és normális kétrészes headsetem amit a tesztben említettek, hanem a másik bumszli típus, ami iszonyatos retrógagyi hatást kelt. Hol tudnám ezeket beszerezni? Multkor már végigjártam egy bevásárlóközpontot de sehol nem tudtak segiteni.
2. Olvastam hogy valahogy be lehet állitani hogy középső gombról ne wapra ugorjon, ezt hol tudom megtenni?
3. Mivel nincs még usbkábelem ezért bluetoothon tudok csak pchez csatlakozni. A nagy gondom hogy nem látom sehol a memóriakártya fájljait. Tehát phone explorer nem jelzi ki a kártyát az almappák között. Miért lehet ez?Egyenlőre ennyit jut eszembe. Csoki!
-
udi
őstag
1 szia,head settben tudok segiteni,dobj privátot.
2 a wap profilt kell elrontani hogy ne tudjon felmenni a wapra és akkor nincs para
3 a memokarira ments mindent (kamerát is állitsd oda) és akkor azt kivéve a pc-n minden fájlt megtalálszRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
válasz Kickass #1507 üzenetére
oksi már látom
már néztem hogy mire gondol...már azt hittem hogy az én hsz-számomat nézi mert az picit több[ Szerkesztve ]
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
macika9
csendes tag
hello nahát azt akarom kérdezni itt válaszoltál a kettes pontban arra hogy lehet megcsinálni hogy ne menjek a wapra, de a válaszodat: a wap profilt kell elrontani hogy ne tudjon felmenni a wapra és akkor nincs para" nem értem, mivel a profilok nekem nincs olyan profilom hogy wap hol gondolod ezt pontosan, hogy kell megcsinálni?
-
udi
őstag
válasz macika9 #1514 üzenetére
Én egyszerüen pl mivel T-s vagyok belementem a beállitásokba és a wap-beállitásnál pl elütöttem valamit hogy a telefon ne tudjon felmenni,igy azt irta hogy hiba de még mindig jobb mintha felmegy a wapra.tehát a beállitásnál kell valamit hibásan beállitani és ugy elmenteni ennyi
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
gizda
senior tag
kolléganőm f480-hoz ugyanolyan fülest kapott mint a g600-asé középen szétszedhető in-ear sikerült kipróbálom
rádugtam a hpm82 aljára és a k850-emmel teszteltem hát jobban szól persze méretben is nagyobb és sajna Y kábelezésgizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
Crytek
nagyúr
G600nál miket kell állítani hogy a fényképezés a legjobb minőségben történjen?
Next PC Upgrade: 2022
-
udi
őstag
öszintén szolva én azért szeretem a g600 fényképét mert alap beállitások mellett a legjobb képet produkálja a mezőnyben.
Elvielg ha még ennél is jobbat akarsz és van kedved játszani vele akkor nem fényképező modban hanem jelenet modban kell kattogtatni.Az a baj hogy nincs TIPIKUS séma,mivel minden egyes fotohoz az adott környezeti helyszinhez kell állitani mindent.Mintha profi fotos lennél.Ugy még többre képes.Bár ezen fényképezös telefonok leginkább a szép tiszta napos világos teret kedvelik.Ott nem tudod elrontani a fototRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
Kiváncsi voltam hogy mi sül ki AUTO BEÁLLÍTÁS és KEVÉS FÉNY hatására.Sem makro modot sem fényt nem használtam.
Saját G600 képeim most kb fél órája készültek:
1 KÉP
2 KÉP
3 KÉP
remélem leesik az állatokRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
Lehet bátran véleményezni....
-
udi
őstag
válasz koxkids #1521 üzenetére
pedig itt a lényeg az volt hogy megnézzem a határait,mert kevés fény auto mod az nagyon sokat ront a képeken,de még igy is elég korrektek lettek sztem
rakok még fel amint időm engedi mert a képek már megvannakRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
legiaap
félisten
Nagyon kíváncsi vagyok a képeidre, de rengeteget kell várnom míg beadja ezért kérlek legközelebb ne ide töltsd már fel a képeid. Vannak 1000-szer jobb feltöltő oldalak.
(De ez mindenkinek szól)
Köszönet.Amúgy nekem nem esett le az állam. Az N82-őm hozza bőven ezt a szintet...sőt
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
udi
őstag
válasz legiaap #1523 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baj mert nálam cirka egy másodperc a kép betöltése...
esetleg van még ilyen egyszerübb oldal amit érdemes használni??Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
ne legyünk elfogultak...de tény hogy ez kb a 7.-ik 5mp-es telefonom és ez a legszebb képet produkálja mindközül.mármint a g600.
Teszek fel képet még és ott is próbálom kihozni a gyengeségeit...Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
hardline
senior tag
válasz legiaap #1527 üzenetére
lehet,hogy volt samsungod,de gondolom nem g600 volt,merthogy ilyen könnyelmű kijelentést tenni,hogy "Az N82-őm hozza bőven ezt a szintet...sőt" nem fog senki,aki tapasztalta a 2 telefon közti különbséget.
Nem akarom lehúzni a nokiát,de a maga kis képzajos fotóival sokmindenre nem való. Az lehet,hogy éjszakai fotózás esetén a g600 esélytelen,de nappal nincs párja.egyébként meg vegyetek fényképezőgépet!
[ Szerkesztve ]
-
macika9
csendes tag
sziasztok, egy ujabb kérdésem van, tehát arrol van szo hogy a zenelejátszomban van már elég sok énekem de ha ujjat teszek a telefonba és hát átmásolom a memkarira akkor hogyan tudom majd csak a kiválasztott számot a zenelejátszoba tenni mert sehol nem találtam ijet csak úgy hogy osszes számot akarja még egyszer áttenni de az úgy nem jo nekem mert az akkor soká tart és rossz helyre teszi be, tehát hogy tehetem a memkarirol a kivlálasztot mp3t a zenelejátszoba.. koszonom
és még azt is szeretném kérdezni hogy tudom meg a t-mobilnál mikor jár le a 2 éves lekottetésem.. koszike -
udi
őstag
válasz legiaap #1527 üzenetére
Elhiszem hogy volt neked de hidd el a különbség szemmel látható.A samu a maga visszafogott kameraméretével megeszi reggelire a CARL-ZEISS logos optikát.Sajnos a nokia a marketing területen ver rá a samura...mert szégyen egy ilyen optikátol amit pl a megjelenésekor prezentált...
Nagyon jo telefon az N82 de kamerában ez a samu rommá veriRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
válasz Radioactive #1535 üzenetére
még szerencse hogy nem szoktam zenélgetni rajta mert egy picit macera ez az ide oda másolgatás a listáknál.
én csak fényképezni és telefonálni használomRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
gizda
senior tag
a középső gombbal is lehet exponálni ?
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
macika9
csendes tag
válasz Radioactive #1535 üzenetére
csak ha én belemegyek a zenelejátszoba az osszes számba és azt teszem hogy opciok az 5os az hogy torol, nekem a 2es az hogy hozzáadás és ha ott teszem hogy tobb tétel akkor megmutassa az osszes számot ami már a zenelejátszoban van nem a memkarin ahonnan akarnák újj számot áttenni a zenelejátszoba, érted mit gondolok? koszike
-
macika9
csendes tag
na már azt hiszem hogy megtaláltam amit te mondasz hogy 5os a hozzáadás de az akkor van ha a zenelejátszoban engedem a ze nét ott teszem az opciot aztán 5os hozzáadás és beletehetem a számot a zenelejátszoba, csakhogy ezt a számot márt a zenelejátszoban nyitottam ki.. nekem a memkarirol kell a számot áttennem a zenelejátszoba...
-
macika9
csendes tag
még egy dolog az eszembe jutott tehát inkább most kérdem meg mert aztán elfelejtem, tehát
a samsung u900asban elég szép témák vannak ahogy láttam képeken ezért azt szeretném kérdezni nem e lehet valahol lehúzni azokat a témákat amik benne vannak a u900asban és beletenni oket a g600asba is..vagy milyen típusu fajlrol lehet szo a témáknál a g600 és u900asban.. kozsike -
Radioactive
tag
válasz macika9 #1539 üzenetére
Én nem erre gondoltam, hanem hogy csinálsz lejátszási listát, és nem az össz számba méssz be. Lejátszási listánál meg a hozzáadás után mutatja az össz számot és azt adod hozzá ami neked kell. Ha elbeszélünk egymás mellett akkor bocs, épp 2 órányi irodalom és töri után vagyok, nem vágom mit kéne írni
"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
udi
őstag
válasz Radioactive #1542 üzenetére
igy már nekem is érthetőbb picit
-
gizda
senior tag
ma lehet lesz már G600-am
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
udi
őstag
Nagy valószinüséggel
a többi képet már te töltöd fel[ Szerkesztve ]
-
Gfox
csendes tag
halohalo! azt szeretném megkérdezni, hogy van e olyan firmware amivel magyar nyelvűre tudom varázsolni ezt a telefont?! és ha létezik ilyen hol találok leírást, hogy fel tudjam updatelni?! előre is köszönöm a válaszokat!!
-
-
udi
őstag
Már én sem vagyok G600 tulaj de sztem majd még nyüvök ilyen kis telefont.
Ha lesz kérdés róla,azért próbálok válaszolniRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Kickass
őstag
nemsokára én is kitérőt teszek, összehaverkodok egy N95-el de a G600 marad örök kedvenc, fantasztikus kis telefon ez, és természetesen maradok szakérteni, illetve a hétvégén még lövök egy őszi fotósorozatot
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest