- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
niti
aktív tag
válasz Viktor0610 #302 üzenetére
Jah, értem.
Én mindig TC-ből küldözgettem, azért mertem ajánlani. Viszont nem gondolom, hogy a bitráta a ludas, mert nekem átértek a telefonra azok is, amiket utána nem tudott megnyitni. (Lehet, hogy ez is a programtól függ?) Ha mégis erről van szó, akkor 192-es bitráta alatt próbálkozz! -
beroka78
csendes tag
Sziasztok
Segítséget kérnék én is!
Én sem tudok a samsung E570-re mp3-at másolni mivel nekem is azt írja hogy nem támogatott formátum. Ezen felül jpg-s képek sem mennek fel úgyszintén ezzel a hibával.
Barátnőmnek próbálnám az 512-es memória kártyáját feltölteni elsősorban zenével de nem tudom.
Olvastam itt tippeket de egyik sem volt sikeres, vagyis segítsetek ha tudtok!
Köszönöm előre is! -
-
Picicicus
aktív tag
Hello!
a telo az 1Gb-os karit elfogadja?
Mindegy hogy milyen márka vagy van valami konkrét amit elfogad?(pl csak Sandisk) -
eszizoli
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőmnek vettem egy ilyen SGH-E570-es telcsit, és mielőtt még becsomagolnám szeretném rá rakni neki a kedvenc java játékait. Itt több probléma után a fórumon található instrukciók segítségével sikerült feltelepítenem a java játékokat, viszont sajnos egyik sem indult el. Mikor futattnám akkor tölt egy kicsit, aztán csak azt írja ki, hogy "HIBA!". Egyedül a Worms betöltő képernyője indult el rajta, de az is mindig pontosan 87%-nál megáll és nem csinál semmit.
Ötletet, javaslatot várnék, hogy mit tudnék tenni!?
-
eszizoli
csendes tag
Van olyan, akinek az E570-es telefonján futott már a Legyen ön is milliomos első vagy második kiadása?
(Egyébként az összes próbált java játék más telefonokon tökéletesen futott).
PLEASE HELP ME!
-
ertz
aktív tag
Sziasztok!
Az asszony nemrég vett egy ilyen telefont, mert hogy cuki ugye.
Karácsonra kapott hozzá pár kiegészítőt, pl egy adatkábelt is, hogy mégcukibbá tudja tenni magának. Memóriakártyát viszont nem.
A kábelhez volt egy cd... feltettük a drivereket, aztán a rajta lévő programot is.
A telót látja, contactokat, smseket, naptárbejegyzéseket meg lehet nézni a gépen, amik a telben vannak, viszont ha arra a menügombra kattintok, hogy File Transfer, akkor nem csinál semmitse. Nem egy olyan résznek kéne bejönnie amiben tudok a gépről cukiságokat rárakni?
Hol itt a hiba?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
ertz
aktív tag
Vagy muszáj/érdemes bele venni egy memokarit, a nélkül nem is kommunikál a géppel ''normálisan''?
-
ertz
aktív tag
Köszönöm minden kedves E570 tulajnak a segítséget, ezt nem felejtem el igérem.
-
kavicssli
addikt
Valaki tudna segiteni nekem? szeretnék barátnőmnek venni egy iylet telót és szeretnék pár embertől véleményt kapni pro\kontra szemszögből!
Egy E250es telót váltana és 10.980ft ba kerülne ez a teló vodás előfizuval... vagy egy nokia 7370 13.000ért?[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Rival
aktív tag
Tegnap vettünk feleségemnek egy ilyen telefont. Akit érdekel: a Metroban bruttó 23988,- volt kártyafüggetlenül. Első benyomásaim (egyelőre többet nyomogattam, meg állítgattam, mint ő ): igazi női ketyere (semmi mellékzönge, tényleg ), egyszerű kezelés, gyors, a meglévő funkciók jól működnek... kontra: hiányzó normál ékezetes karakterek, erősen korlátozott filerendszer műveletek. Először én is beszívtam a memóriakártyás dolgot, nem sikerült az ujjammal betolni, de egy laposcsavarhúzó megoldja a bepattintás problémáját (vagy körömreszelő, szempillakiszedő, körömolló, hajcsat ). Igaz, nem ismeri fel a 4 gigás microSDHC kártyámat, holnap veszek egy 1 gigás normál microSD-t bele, és kipróbálom a Java-s trükköt. A számítógéppel Bluetooth-on keresztül nagyon gyatrán működik a szinkronizálás, fájlátvitel, sokszor rákattintva a megfelelő gombra csak "Unknown error"-t ír a PIM Manager. Nem tudom kipróbálni más BT kulccsal, csak beépített Toshiba BT van a notebookban. Mindent összevetve egyelőre ennyi pénzt mindenképpen megért egy új, kártyafüggetlen telefon. Sőt, ha hozzávesszük, hogy pont olyan, amilyen feleségemnek is kellett, akkor mindenképpen...
Szerk.: ja, és még a GPRS/EDGE-t sem sikerült kipróbálni, mert nem hajlandó felkapcsdolódni a Pannon W@P profillal, még próbálkozom egy újonnan létrehozott Pannon Net profillal (snet), hátha...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Első körben ellenőrizzétek a WAP-szolgáltatás meglétét (1741, 1220, PannOnline), majd töröljetek minden profilt és kérjétek le újra a beállításokat innen.
Ezek után már mennie kell.
Xiaomi 13T
-
ertz
aktív tag
Hát igen... szép meg minden, ami a lányokat megfogja... tud mp3mat lejátszani, fotozni, mms, wap, java játékok, minden... a dobozon, meg a hirdetésekben...
Aztán ha valaki ezeket már használni is szeretné, akkor jön az hogy 'háát, ezt igy nem lehet...', 'háát, szokott ilyet csinálni...', 'háát, próbáld meg máshogy...'.
Komolyan mondom kész szenvedés vele az élet.Sokkal olcsóbban van a Samsung E250, és az ugyanezt tudja mint ez a telefon. Viszont az TÉNYLEG tudja ezeket (pl mp3lejátszás... java játékok...).
-
Blade!!!
tag
Hali!
Most vettem egy ilyen készüléket használtan. Azt szeretném megtudni, hogy valamilyen módon ki lehet-e olvasni a teleon biztonsági kódját. Mert a régi tulaj sem tudja megmondani a 4db ill. 8db 0-át pedig nem fogadja el. A samsugot felhívtam azt mondták ehhez szervizbe kell vinnem a telefont. De ha lenne normális megoldás annak jobban örülnék. A legközelebbi ilyen szerviz 70km-re van tőlem.
Gigabyte 965P-DS3, Intel Core Duo 6400, 2*512DDRII 800Mhz, Gigabyte Nvidia 7600GT, 80GB SATAII 16mb Samsung, Pioneer 112D, Chieftec Dragon ház, Chieftec 450W táp
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig az MP3-as ébresztőhanggal szívok. Tudna valaki segíteni akinek esetleg sikerült beállítani? A csengőhangnak MP3 beállítás működik.
A JAVA nekem a leírt megoldással sem akart működni...ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
niti
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Sziasztok!
Barátnőm a telójába most kapna memóriakarit, ide kapcsolódna a kérdésem. Ez a teló 2G-s micro SDHC karit le tud kezelni?
Üdv!
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
MODERÁTOR
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #325 üzenetére
Öööö, passz?
Úgytudtam az SDHC megjelölés sebességet is jelent nem csak kapacitást? Bár most hogy beletúrtam a netbe, csak kapacitást jelent ...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
G.FeT
tag
Üdv!
Ismerősöm E570-jén a következőt tapasztaltam: egyszerűen nem tudtam beállítani, hogy a kamerával rögzített képeket és videókat a memóriakártyára mentse, és ne a telefonmemóriába. Csak én vagyok ennyire láma, vagy tényleg nem lehet ezt átállítani?90-es évek? Az nem tavaly volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen processzort vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.