- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
Új hozzászólás Aktív témák
-
Folette
csendes tag
Mindegy megkérdezem sok helyen a memori a kártyát és ahol jobat mondanak ott veszem meg! köszi
Kónya Nikolett
-
Folette
csendes tag
hali
azt szeretném kérdezni hogy bluetooth al küldeék képet a barátnőmnek és jelszót kér!
akkor azt a jelszót kell beirni amivel bekapcsolom telefont? vagy azt amit ő is beir és akkor ugyanazt kell nekem is beirni?????
kösziKónya Nikolett
-
AMD Power
titán
262 ezer szín?
[link]
Most mi az igazság? -
MODERÁTOR
-
Bee-Bee
csendes tag
(#39) blueMerle 2006.12.28.
''Téma lezárva, Samsung hivatalos válasza szerint 262K,''
Mi is felhívtuk a samsungot, és nekem is ugyan ezt mondták!
De mint már mondtam a dobozon is ez szerepel!(L) SE W810i White Edition :D (L)
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #157 üzenetére
Ok! Csak pont írtan a tábláját és nem akartam a kedves vásárlókat félre vezetni!
-
Mircike
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék ilyen telefont venni, de nem rózsaszínt, viszont információim szerint még nem elérhető a többi szín sehol. Tudtok erről bármit?
A másik kérdésem, hogy vajon mi az oka annak hogy rohamosan csökken az e570 ára? Ennyire félresikerült talán belsőleg? mert külsőleg ugye ütős. Elég gáz hogy az elődjénél (e530) máris olcsóbb... -
AS
félisten
Elvileg már kapható több szinben is ithon is.
Azért olcso mert már 2007 van ez tudás már nem számit nagynak mint akkoriban e530.
ÉS hogy sokan vásároljanak belöle olcsoban is adják.
Ilyen egyszerü.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
taylorp
senior tag
Volt bnőm ilyen telefont vett. Tudnátok esetleg olyan ingyenes oldalt, ahonnét csengőhangok, játékok tölthetők le rá?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Bee-Bee
csendes tag
Nem olcsóbb mint az e530as, kb; 5000ftval drágább....
(L) SE W810i White Edition :D (L)
-
knora17
csendes tag
hello!
az e570 csak rózsaszínben kapható?a samsung honlapján sokkal sötétebbnek tűnik, mint az itteni képeken. ez a fényhatás miatt van vagy tényleg más színű? -
MODERÁTOR
-
Bee-Bee
csendes tag
Kapható mind az 5 színben, csak nem mindenhol!
Jól szét kell nézni!(L) SE W810i White Edition :D (L)
-
MODERÁTOR
-
Mircike
csendes tag
Hello,
a rózsaszínen kívül létezik még narancssárga, világoskék, nagyon sötét lilásfekete, és szürke színekben. A neten van kép a különböző színekről, de sajnos még nem kapható más, mint a rózsaszín. Legalábbis nekem nem sikerült még találnom, pedig nagyon keresem, mert más színt szeretnék. Ha valaki tud más színt, várom a segítséget. (én 49-ért tudok kártyafüggetlenül, ennél drágábban nem szeretnék venni. Köszi!) -
MODERÁTOR
-
Folette
csendes tag
hali mindenkinek
vettem a Samsunk e 570 emnek egy memória kártyát az mp3 om hoz!!!
nemtudjátok hogy zenéket hogy kell a száámitógépről átvenni rá konrétan nem tudjátok leirni nekem minden lépést
kösziKónya Nikolett
-
AMD Power
titán
Ez tud egyszerre rezegni és csörögni is?
-
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #177 üzenetére
Egy másik fórumban azt olvastam , hogy rezeg és csörög egyszerre!
-
Bee-Bee
csendes tag
Tud egyszerre rezegni és csörögni!
-
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #181 üzenetére
A régi E310-ben én is így oldottam meg ezt a hiányosságot!
-
Bee-Bee
csendes tag
válasz Viktor0610 #181 üzenetére
Igen mp3mal is, mivel csak azt használok csengőhangnak!
Ne nézz már hülyének tudom mit jelent hogy cseng majd rezeg, és tudom mit jelent cseng és rezeg
Úgyhogy újabb hiba a tesztben...(L) SE W810i White Edition :D (L)
-
MODERÁTOR
-
Bee-Bee
csendes tag
Hát ja!
De szerintem ezzel nincs is semmi baj...(L) SE W810i White Edition :D (L)
-
-
Bee-Bee
csendes tag
Van bennem tisztelet. Nem tudom a ne nézz hülyének mondatban miért nem volt tiszetelet...
Én csak mondtam hogy nem kell elmagyarázni, nem vagyok hülye hogy nem tudom megküldömböztetni a cseng és rezeg opcióta a cseng majd rezegtől.(L) SE W810i White Edition :D (L)
-
AS
félisten
Narancs E570:
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Xylvie
csendes tag
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy a T-mobilos E570-esnek milyen a menüje?
-
Bee-Bee
csendes tag
Passsssz!
-
pici-pici
csendes tag
hol lehet kapni olyan tokot, amit a samsung e530-al lehetett együtt kapni, olyan színben, amilyen a teló volt?
-
Sipi-
őstag
MM-ben, Saturnban mennyiért van E570 kék vagy fekete színben? Lehet kapni egyeltalán? GSM boltban egyben találtam csak 45-ért (mgsm). Tud valaki ennél olcsóbb helyet esetleg?
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
xcbiker
addikt
asszonyom is most kapott ilyen telót.
vodafone-nál 25eft volt az előfizunk mellé.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Sipi-
őstag
Párom is kapott egy ilyet Tőlem, fekete színűt. (Viola Black hivatalosan) De inkább sötét bézs színű mint fekete, de tényleg nagyon szép, kecses női telefon.
Ha érdekel valakit, akkor csinálok és rakok fel képeket róla.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
tibigym
tag
Sziasztok valaki tud segíteni?
Asszonynak ilyen telója van nekem meg egy K750i-m bluetooth-on akarok neki nagy videót átküldeni,de ez a ''kiváló'' készülék azt írja a memória megtelt pedig üres benne a memória kártya!!! Mit csináljak,hogy memkártyára mentse?????? Komolyan kezdek kiborulni tőle mindjárt falhozvágom Segítsen aki tud légyszi!!!!! (kártyaolvasónk nincs az enyémhez van adatkábel azon komunikál a géppel) Ja és a memóriakártyát se bírom kiszedni ez kész!!!!!!!!!!Samsung Galaxy S3
-
MODERÁTOR
-
tibigym
tag
válasz Viktor0610 #199 üzenetére
Akkor ez bukta mert 120MB a videó amit küldenék a készülék memje meg 30akárhány mega szerintem széttaposom az egészet miután a memóriakártyát se tudtam kivenni, vennék kártyaolvasót de minek ha nincs mit belerakni. Köszönöm a válaszod
Samsung Galaxy S3
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Wise (ex-TransferWise)
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest