- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
blueMerle
veterán
válasz Viktor0610 #52 üzenetére
Így van, rádásul a boltban, az eladó megesküdött hogy eredeti BE. A telót Ausztriában vette.
[Szerkesztve] -
VIC20
őstag
Ekkora baromságot, mint ez a cikk, meg ez a telefon!
A cikkíró sem valami fényes: az írása alapján kiderül, hogy semmi igazán jó nincs ebben a telefonban, amit tud, abbna meg szinte mindben van valami kisebb-nagyobb hibája, de azért kijelenti hogy tetszik neki, meg hogy mégiscsak mijjjen elit, ez a fasza telefon!
Hiába no, a sznobéria nagy úr! -
Takashi
aktív tag
válasz blueMerle #51 üzenetére
Nagyon sajnálom a kollégádat! Sajnos nem ő az első (és nem is az utolsó) akit beszívattak replikával. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy először én is replikát szereztem, de miután kiderült, gyorsan visszavittem. Másodszorra már körültekintőbb voltam - bár nem volt nehéz, mivel egyetlen emberről tudok csak, aki eredeti BE-ket hozott be az országba (összesen kb. 10-15 barabot - ezért írtam, hogy szvsz max. 20 lehet az országban).
[Szerkesztve]七転八起
-
Takashi
aktív tag
Megjegyzem, tényleg nem minden esetben a bolt a hunyó. Itthon is van egy elég jó hírű GSM-bolt, amelyik az internetes portálján Black Edition-ként hirdette. Majd miután a szakértő (az eletro-prof, akiről írtam) felvilágosította a dolgokról, azonnal levették a honlapról, és visszaküldték a telefont a beszállítónak. Azt mondták, hogy őket is átvágták, miután eredeti BE-ként vették át a készüléket. Szóval a beszállítókat sem kell félteni...
七転八起
-
tsimora
tag
válasz Viktor0610 #45 üzenetére
Ne haragudj meg rám, de amit én írtam, pontosan ugyanezt jelenti. Ráadásul nem hasonlítgattam össze semmivel.
Elismerem a presztízskategóriák jelenlétét minden termékszegmensben, de csak maga a magas ár nem mentség semmire, így a nyilvánvaló ergonómiai hibákra sem.
Üdv, <- Alma vagy Ablak?
-
blueMerle
veterán
Sajnos sem ideje, sem kedve nincs CSAK EZÉRT levezetni 800km-t, aztán ki tudja mit mondanánank. Jó, megvizsgáljuk, majd nézzen vissza 2 hét múlva. Asszem ez lenne a vége, aztán megint menni....áh, azt mondta mostmár nem érdekli annyira a dolog, csak bosszantja.
Takashi: Na ezért nem adok én ki soha pénzt mobilért! Mindig cserélgetek, variálok, van egy nagyon jó barátom egy mobilos boltban, mindig nagyon jól meg tudunk egyezni -
Takashi
aktív tag
A cserét én is erősen kétlem - ugyanis ez a széria kifutott, nem lehet már újat rendelni belőle. Csakis akkor juthat eredetihez a bolt, ha 1) van egy dugiban félretett darabja (amit erősen kétlek), vagy 2) használtan beszerzi valakitől. Annak, hogy visszaadják a pénzt, jóval nagyobb ennél az esélye. Egyszerűen vissza kell menni a számlával és egy Nokia-termékazonosítóval (IMEI szám alapján lekérdezhető a gyártási hely, garancia, stb.) amely alapján EGYÉRTELMŰ, hogy nem azt adták, mint amit ígértek.
[Szerkesztve]七転八起
-
Takashi
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
Yutani
nagyúr
Szombaton láttam a Duna Plázában egy Sirocco-t a kirakatban, hát hadd ne mondjam, nagyon gagyi kinézete van, hiába 200k az ára.
#tarcsad
-
Hack3er
őstag
Ez a teló nekem egyáltalán nem tetszik
MI a rák ért ilyen drága ez a telefon?
Pedig nagyon semmit se tud egy N70-es hez képest. -
blueMerle
veterán
MI a rák ért ilyen drága ez a telefon?
Ez az a dolog, amit Te sosem fogsz megérteni és hiába is kezdenének neked magyarázni. Mi a ''rákért'' olyan drágák Picasso képei? Mi a ''rákért'' olyan drága egy DG táska? Hagyjuk, felesleges
Törödj bele hogy ez nem neked készult, nem a Te igényeidnek. Neked készulnek a Nokia, SE és a többi gyártó tömegtelefonjai. Ez luxuscikk, nem neked.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
imei szám alapján be lehet lőni, hogy egy sirocco gold hamisítvány vagy tényleg eredeti sirocco gold?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Valaki válaszolhatna,hogy a két aksi mennyire bírja? -
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 8800 Sirocco Black-et.
Hogy tudnám megnézni, hogy tényleg eredeti-e?''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Kiskokó
veterán
Ebben kellene segitség köszi szépenelölre.
[link]| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz SyntaxeError #81 üzenetére
Hello
köszi a választ kipróbálom de az nem lehet gond hogy az én készülékem fekete?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
nincs véletlenül valakinek használt 8800sirocco billentyűzete és előlapja(flip alsó rész)?
akinek van az írjon már nekem egy árat mert érdekelne
"Be the change you want to see in the world"
-
röfilány
csendes tag
hát ez a legborzasztóbb telefon amiről az utóbbi években olvastam! tudásában kb egy 10ezres telefonnal veszi fel a versenyt, a külleme meg...legalább mínusz tíz év...150 gramm, ne röhögtessük már egymást, és a teszt is, elég vicces, hogy a tetszett pecsétet kapta, meg hogy "életstílust veszel"... hát igen, de milyet? a gazdagságnak nem feltétlenül kell butasággal párosulnia... bár ha kiadta ezt a fost a nokia, biztos nagy rá a kereslet...
-
röfilány
csendes tag
-
silentkiller
senior tag
Biztos, hogy ilyet láttál? Szerintem pedig vagy Sapphire Arte-t vagy Carbon Arte-t. Ilyenek már csak mutatóban vannak újonnan, a legszebbek, tényleg karcmentesek, összes tartozékkal (dokkoló, BT headset, stb.) 40 körül mennek. Az egynapos akksi miatt én inkább kerülöm ezeket.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
meroly
veterán
válasz silentkiller #90 üzenetére
6230i-m is 1 napig bírja új akkuval, meg a 8800-m is. Döbbenet....
Impossible is nothing
-
norbest
aktív tag
válasz silentkiller #92 üzenetére
Szép teljesítmény.... nem az aksiról híres
-
meroly
veterán
válasz silentkiller #92 üzenetére
Én is halott akkuval vettem. Aztán bejáratás után 1-1,5 napot bírt.
Impossible is nothing
-
SyntaxeError
tag
Nos jelentem, megfájdult a fogam egy szép Siroccora a sima 8800 után.
Mik a legfontosabb dolgok amire figyelni kell, ha ilyet akarok venni?
Típushibák esetleg?▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
meroly
veterán
válasz SyntaxeError #95 üzenetére
Nagyjából ugyanaz mint a sima 8800 + a választógombok jobban kopnak, így ha egyik irányba megdőlt akkor már csere érett és lehet előlappal együtt érdemes.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz SyntaxeError #98 üzenetére
Nincsmit. Még egy apró megjegyzés.
Az összes fém telefonom közül ez csúszott a legkevésbé. Fogalmam sincs milyen fényezése lehet, de szinte ragadt, persze állatira foltosodott is, de nem csúszott, ezt szerettem benne.Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest