- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
Másnál is előfordult már, kíváncsi vagyok, hogy nálatok is így van-e... A telefonom szerint ma április 6. van! És biztos, hogy nem állítottam el.
-
Timocicu
senior tag
Az enyém is ezt csinálja pár napja, de nem tudom miért?
Pláne nem csak a hegyen, hanem bárhol. Kattanó hang van, de abban a pillanatban kiírja: kamera készenlétben. Nincs valakinek valami ötlete, hogy miért teszi ezt? Kikapcs, aksi levét, már ezeket próbáltam, de semmi változás. Videózásnál viszont azt írja: a fájl mentése nem lehetséges.
Légyszi segítsetek.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
mzso
veterán
Helló!
Tud valaki egy jó lejátszót ehhez a telefonhoz? Leginkább olyan lenne jó ami lejátsza a vorbis-t is. De olyat nem találtam csak másféle telefonhoz. Ehhez csak egy KD player nevű programot találtam. Ami sok mindenben jobb minta béna gyári lejátszó, de ez is csak ugyanazokat formátumokat tudja lejátszani, meg nem lehet a háttérbe rakni hogy közben mást is tudjak csinálni.A másik ami még érdekelne, hogy tud-e valaki valamiféle dokumentum/ebook nézegetőt/készítőt. Én csak az mjbook-ot találtam ami jarokat csinál. De ennek gondjai vannak. Valamikor olyan fájlt hoz létre amire a telefon azt írja, hogy érvénytelen alkalmazás, docból meg néha hibásan hozza létre(nincs benne az egész könyv).
Még valami. Ahogy nézem régi firmware van rajt (6.60 a nokia oldala meg azt írja hogy a legújabb 7.21). Ezt mennyire kockázatos frissíteni? És milyen hatással van ez a garanciára vajon? Emellett T-mobile-os a telefon és raktak cuccokat a telefonra. Ezek vajon megmaradnak-e?
-
OrangeBud
tag
gondoltam itt is megkerdezem: L700 vagy 6300
-
jimmy399
senior tag
hm... ez a kamera készenlétben érdekes jelenség. Nekem, csak akkor íjra ki, ha a akku hamarosan le fog merülni, és kamerázni akarok-...
--- N/A ---
-
Kimmuriel
aktív tag
Tényleg nem lehet beállítani a kijelző fényerejét, vagy csak én bénázok és nem találom sehol ezt az opciót?
[ Szerkesztve ]
-
Riska.91
tag
szevasztok
tegnap vettem meg a telót nagyon meg vagyok vele elégedve csak egy problémám van.mégpedig az hogy feltettem rá az orcs and elves nevű játékot és nem tudok benne menteni.nem tudom hogy miért van ez.a mobil kártyafüggetlen.A szívre célozz Ramon! A szívre!
-
MODERÁTOR
-
Riska.91
tag
válasz Viktor0610 #4218 üzenetére
értem köszi
tudnátok mondani egy olyan oldalt ahonnan tudok rá leszedni java játékokat?A szívre célozz Ramon! A szívre!
-
csyo
senior tag
Segítség kellene srácok!
Vettem egy Nokia 6300 telefont.
Ott a helyszínen ki is lett próbálva (sim nélkül)
Kérte a biztonsági kódot
00000, vagy 12345 volt, ami a gyári.
ok, ment a telefon.
Most meg nem fogadja el a kódot, egyiket sem.
próbáltam már 4db nulla, 1234, 01234, stb...
hátha én emlékszem rosszul.Az eladó akitől vettem, azt mondja, hogy 5 nulla, vagy 12345 a kódja.
Mi van a telefonnal?
Miért változik meg a kódja, vagy mi a fene van???
Legyen szép a napod!
-
jasohn
tag
Azt nem értem, írtad, hogy a gyári kód vagy 00000 vagy 12345 volt a boltban.
Akkor te miért 4 számjegyű kódokat próbáltál?
Amúgy örülök, hogy megoldódott a problémád.Más: már megvan a telóm vagy 1.5 éve és egy ideje nem érzékeli, ha bedugom a fülhallgatót.
Ez miért lehet, frissítettem is a telót 7.21-re, de az sem változtatott rajta. -
@matthew@
őstag
Ez nekem is előfordult de ha csavargatom a jacket akkor már érzékeli, de néha zenehalgatás közben elindul a hangszóróm, amúgy minden rendben van vele 1 éves
Azt szeretném kérdezni h a teló kezeli a 4gigás microSD-t mert nekem most csak 1 gigás van benneMatthew 24:42
-
MODERÁTOR
-
Riska.91
tag
az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne a telefon képernyőjére kitenni jegyzetet?mert sehol sem találom ezt a funkciót.
A szívre célozz Ramon! A szívre!
-
Yahhher
aktív tag
-
FÖNÖK
tag
hi!
a 6300-as nokianál normal használat (ez nálam kb.10 2 perces beszélgetés/nap)
mellett medig bírja az aksi?
lehet hozzá erősebbet kapni? nem akarom folyton töltögetni''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
Timocicu
senior tag
Úgy tudom csak valami után gyártottat tudsz beszerezni hozzá, ami talán picit tovább bírja. Sajna aki rendszeresen használja majd minden nap kell tölteni, de két naponta bizti.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Kimmuriel
aktív tag
Ebben a telóban nem lehet bekapcsolni valahol a percjelző hangot?
-
MODERÁTOR
-
Timocicu
senior tag
válasz Viktor0610 #4242 üzenetére
Sajnos!
Pedig az én tarifacsomagom miatt is hasznát venném.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz Viktor0610 #4242 üzenetére
Huh... Ez komoly? Szvsz ez irtó gázos...
-
Timocicu
senior tag
válasz Yahhher #4246 üzenetére
De legalább tudnám, hogy melyik csippanás után igyekezzek befogni a csacsogómat.
De aki nem ezt a tarifacsomit használja, az ezt nem értheti
-
Timocicu
senior tag
-
joc-cod
tag
Hát ehhez a percjelzéshez jutott eszembe valami. Azt legalább belehet állítani, hogy hívás közbe mutassa, hogy hol tart a hívás? Mennyi percnél...? Mert másodtelefonnak 2-t használok, néhol egy 3410-est, ezen még nem lehet.. a másik pedig egy 1680classic, ezen már viszont belehet, de a 6300-amba nem találtam ezt a funkciót. Elég szomorú lenne, ha ezt nem lehet beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest