- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispe82
tag
Hali! Az lenne a kérdésem hogy ezzel a telóval (T-Mobil) lehet e face-re képet feltölteni?
-
looser
addikt
Sziasztok, véletlenül töröltem a naptárbejegyzéseket 3 évre visszmenőleg (akkor vettem :-), ezeket vissza lehet hozni? Vagy csak az utolsó mentésből? Az kb. 1 hónapos... 1-2-t akartam csak törölni, mert betelt a telefonmemória, tök zavarbaejtő, nem tudom, minek van benne 2079-ig naptár...
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
DeX|
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van van egy 6300-ám már jopár éve, az évek során az akksi eléggé elhasználodott és már csak egy vagy fél napokat birt. rendeltem hozzá gyári ugyanolyan akksit ami benne van, bele tettem feltöltöttem elöször sokáig meg utánna még 2x mikor teljesen lemerült és az uj akksival is kb 1napot bir, ez miért van vagy ilyenkor mit lehet csinálni?
az uj akksi eredeti nokia forrásbol származik. én valami szoftveres problémára gyanakszom de várom a hozzászolásokat, 5leteket.üdv.
Gigabyte GA-P35C-DS3R|Core 2Duo e2180@3.00Ghz|2x4Gb DDR3 1333|Ati Radeon HD4850 1GB|Samsung Galaxy S5 ~ 4.4
-
DeX|
tag
épp ezaz hogy nem változott, van olyan amikor uj akksival 2nap alatt kb 4szer telefonálok és lemerül akksi magátol, de nem csak ennél a telonál van ez hanem az n95ömnél is ugyanez a probléma, szal én arra gondoltam valami szoftveres dolog lehet ez. másra nemtudok gondolni.
Gigabyte GA-P35C-DS3R|Core 2Duo e2180@3.00Ghz|2x4Gb DDR3 1333|Ati Radeon HD4850 1GB|Samsung Galaxy S5 ~ 4.4
-
Vegha
senior tag
és formáztad az akkut az első használatbavételkor ? Annak ellenére, hogy minden okostojás azt pampogja, hogy a LiION akukat nem kell, valahogy a használati útmutatók 90%-a úgy kezdődik, hogy először töltsd fel és hogy a maximális kapacitását néhány feltöltési+lemerítési ciklus után fogja tudni visszaadni.
-
Vegha
senior tag
ebben az esetben nem tudok jobbat, minthogy ki kéne próbálni másik telefonban is az akkut. Ha van pótakkud, akkor tudok ebben segíteni. De ne várj tudományos tesztet! Én is csak annyit teszek, hogy az én "új" akkumhoz képest viszonyítom a kapacitását.
Bár most jut eszembe, amit én szeptemberben vettem az egy BL-5C 1080 mAh-s, bár eget verő különbség nincs közöttük. -
R.Tamás
csendes tag
Sziasztok!
Bár már régen megvan a 6300-ás Nokiám, még nem jártam köztetek mert semmi bajom nem volt Vele.
Igazság szerint most is velem van a baj.
Valamikor, mikor megvettem a telefont, a biztonsági kóddal (amit előrelátóan átírtam a gyáriról ) levédtem a névjegyzéket. Ezt el is felejtettem, csakúgy mint a kódot...
Ma viszont megnéztem a SIM-en lévő eredeti névlistát és mikor vissza akartam volna lépni a telefon memóriájába, kérte a biztonsági kódot. De erről fogalmam sincs...
Esetleg lenne valami ötletetek mielőtt elmegyek a szolgáltatóhoz aki leamortizál mindent a memóriájából, hogy miként lehetne bejutni a telefon biztonsági rendszerébe...? -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok
Beszereztem egy ilyen telefont. Tök jó.
Van egy két izé vele: Cseréltem gyári készülékházat újra magamtól átszereltem, fain lett de ez az új gyári akksifedél nagyon könnyen lecsúszik, mit lehetne tenni annak érdekében hogy fixen maradjon és ne csússzon le olyan könnyen?
A másik meg hogy szerontem recseg a hangszórókicsörgésnél vagyis olyan fura hanja van de amikor felveszi a másik fél akkor nem...Mi lehet benne a xar? Könnyen lehetne cserélni házilag is?Az utolsó kérdés hogy a ledeknek az oldalán mikor ell villognia? mert amikor sms-t kapok akkor villog de máskor nem nagyon...Ez így jó?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
xcds
őstag
válasz Mr.Grincs #4817 üzenetére
A házon két oldalt vannak kis fém fülek, azokat kintebb lehet hajlítani, hogy passzosabb legyen a fedél. A ledek jelzik, ha nem fogadott hívásod vagy üzeneted van. Ha pl le van téve a telefon, akkor látod, hogy kerestek-e, ennyi. Azt hiszem, be lehet állítani, hogy amikor cseng a telefon, villogjanak. Hangszórót még nem cseréltem, az passz.
[ Szerkesztve ]
-
Timocicu
senior tag
válasz Mr.Grincs #4817 üzenetére
Nem fogadott vagy elmulasztott hívás után és sms érkezését követően villog.
Én nem tudok róla, hogy ez állítható lenne-e ...
Viszont úgy megszoktam, hogy mikor lecseréltem a 6303i-re, arról már hiányzott is.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi srácok. Nem is recseg inkább búgó hangja van. Mert régen volt egy 6230im a recseget telefonlás közben is, ez meg csak az elején búg kicsit szokatlan.
Ez a gyári utángyártott ház nagyon fain, pontosan passzol és kiváló minőségű./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
R.Tamás
csendes tag
Halhó!
Megoldódott a #4816-as beírásban felmerülő problémám. Én ugyan a lehető legjobb megoldásra bukkantam, a felírt biztonsági kód személyében de kaptam egy lehetőséget:
Van egy jelszógenerátor, Nokiára. Ha beírom a *#0000# karaktereket megadja a telefon a IMEI kódját. Jobb esetben ez megvan az eredeti papírokon is. Ezt kell beírni az alábbi jelszógenerátorba és ha szerencséje van az illetőnek, megadja a telefon mesterkódját, ami elvileg (hangsúlyozom elvileg mert sajna nekem nem működött, de hátha másnak szerencséje lesz vele) minden problémára gyógyír. A [kódgenerátor].Sok sikert a továbbiakban is a Fórumhoz! Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz R.Tamás #4821 üzenetére
Akkor mázlid volt.
Az eredeti biztonsági kód elvileg 12345 minden nokiánál. De nemértem minek megváltoztatni, max mással lehet kifűrészelni./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Kinek mennyit bír az akksi? Mennyit kéne bírnia? Néztem ebayen akksikat egész jó áron vannak az újak. Lehet rendelek egyet, hangszórót (előlapit) Hát ha amiatt búg. De előtte meg kéne nézetni egy szervízessel
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Vegha
senior tag
Először elhittem ezt és megtettem. de sikerült túlzásba vinni és szétreszeltem az elválasztó vonalakat a műanyagházból. nem tudom milyen összefüggés van a két jelenség között, de az az akku hamar meg is halt. Aztán vettem egy újat és azt reszelés nélkül belepréseltem. Nagyságrendi változást nem érzékeltem.
Korábban napokon át túrtam az internetet, hogyan lehetne megnövelni a készenléti idejét ennek a telefonnak (amúgy nagyon elégedett vagyok vele). A szokásos energy saver módok beállításán kívül még ezt a nagyobb (BL-5C) akkut javasolták több helyen. Ami még érdekes, egy angol nyelvű fórumban egy szervizes azt írta, hogy tapasztalata szerint fogyasztásban különbség van a kék és zöld nyákkal szerelt készülékek között. Én megnéztem az enyémet (ha kiveszed az akkut láthatod), de nem tudtam eldönteni, hogy kék-e vagy zöld : ) (amúgy már arra sem emlékszem, hogy melyikre írta a tag, hogy kevesebbet fogyaszt). -
Mr.Grincs
veterán
Jah közben találtam itthon olcsóbban is.
Hogyan kell angol softveres nokia 6300 át magyarra frissíteni? Nokia oldalon keresztül ez lehetséges?
-
Mr. Funes
csendes tag
Sziasztok.
segítségeteket szeretném kérni.
Le szeretném menteni a nokia 6300 telefonomon található névjegyzéket sms-eket, olyan formátumban h pc bármikor meg tudjam nézni.
Köszönettel
Drechsler Dávid
-
Vegha
senior tag
Valakinek van ötlete arra, hogyan lehetne megmondani a telefonnak, hogy itthon ne csak a saját szolgáltatómra csatlakozzon ? A napokban költöztem el és az új lakásban gyakorlatilag zéró a térerő (vodafone), illetve ami van, az telefonálásra alkalmatlan. Néhány helyen viszont olykor tökéletes vételt mutat, máskor meg totál kaka. Van egy olyan érzésem, hogy épp két cella határán mozgok és az egyikről nem tudok átmenni a másikra.
A telefon beállításaiban hiába mondom meg neki, hogy Automatic legyen a selection, folyamatosan Vodafone-ozik, miközben a barátnőmnek pl. tök jól megy a Telenor. Ha viszont Manual-ra teszem, akkor rövid keresés után kidobja mind3 szolgáltatót, tehát látja őket. Ha valakinek van valami hasznos ötlete akkor ne tartsa magában! Nagyon gáz, hogy csak a hálószobában az ajtótoknak dőlve tudok gráfolni, arról már nem is beszélve, hogy a készenléti idő kb. az 50%-ára esett, mióta folyamatosan keresi a hálózatot[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Erre sajnos ötletem sincs, befolyásolni nagyon nem tudod. Elvileg a szolgáltatók között él a szerződés, tehát ha a vodádnak egyáltalán nem lenne ott lefedettsége, akkor "barangolhatna" a telenor vagy a t hálózatán.
Manualban gondolom nem tudsz felmenni egyik t-re sem?!Impossible is nothing
-
Ace Ventura
addikt
Hali!
Látom nem pörög már a topic, pedig jó kis teló ez.
Most lenne egy kis gondom vele.Az akkuja elkezdett hízni.Már alig tudtam levenni a hátlapot, annyira rászorult a meghízott akkutól, ráadásul drasztikusan lecsökkent az üzemidő is.Kb 1 nap alatt merül.
Vettem bele egy gyári akkut, és csodák csodájára az is 1-2 nap alatt lemerül.Mi lehet a gond?Lehet a töltő a szar?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
meroly
veterán
válasz Ace Ventura #4835 üzenetére
Épp nemrég írt valaki ugyanilyen sztoriról amilyen a tied.
Hát öregszenek az alkatrészek, stb, stb, nálam amúgy alapból teljesen újan is csak 1 napot bírt az akku.
Még javulhat, mert egyrészt az akkunak is be kell járatódnia másrészt a telefonnak is érzékelni kell hogy új akku van benne és máshogy kell kalkulálnia mint a régivel.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Ace Ventura #4837 üzenetére
Nem. Első pár alkalommal töltsd egész éjszakán át a csepptöltés miatt.
Impossible is nothing
-
Ace Ventura
addikt
-
meroly
veterán
válasz Ace Ventura #4839 üzenetére
Nem lehet elcseszni, csak kell neki kis idő, mióta van meg az új akku?
Impossible is nothing
-
Ace Ventura
addikt
Kb 2 hete.
Amikor megvettem a telót, akkor is elment 4-5 napot simán, különösebb odafigyelés nélkül.Most meg 1 nap alatt merül.
Valami nem oké.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
meroly
veterán
válasz Ace Ventura #4841 üzenetére
Mondom lehet öregszik benne valami alkatrész.
Impossible is nothing
-
kaller1
veterán
-
ebeni95
tag
Kár azért a 2.5 jack-ért, és a zenelejátszóért!
Ezt leszámítva nagyon jó kis telefon, az egyik kedvencem volt!"Istenem! Adj türelmet a hülye emberekhez, mert ha erőt adsz, megölöm őket!" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ebeni95 .::70/602-75-44::.
-
xcds
őstag
Nekem is megvan még, több, mint 4 éve. Még az eredeti akksi van benne, de 4-5 napot még mindig elmegy. Persze keveset telefonálok.
Ace Ventura: sztem is szar az új akksi. Másfél-két óra kellene neki, hogy feltöltse. Lehet, hogy a gyári akksik is elöregedtek már a tárolás alatt. Lehet, hogy 4-5 éves akksit vettél meg. Gari nincs rá?
-
Robbie85
tag
2009 Júniusa óta vagyok tulajdonosa a telefonnak és azóta is nagyon megvagyok vele elégedve. Kézre eső, komoly hatást keltő fémborítással az igényesebb mobilokat képviseli. A képernyő felbontása nagyon jó, tiszta, tűéles kép jellemzi. A billentyűzet kék világítása nagyon kellemes. Piros pont jár érte az események, sms-ek, nem fogadott hívások sűrű villanását jelző kék két led világító csík az oldalán. Látványos. A menüje testreszabható, formázható, logikus felépítés jellemzi. A füles visszafogottan szól, de elviselhető. Iskolai osztályzatban mérve egy 3/4-edet adnék neki. Kamera: A 2 megapixeles kamerával meglepően jó és meglepően szar képeket is lehet vele csinálni, azonban mégis csak dicséret illeti kategóriájában. Azonban a video készítésére már nem tudom ezt mondani, csapni való. Akkumulátor: A telefon legjobb része. Kezdetben egy hetet is kibírt töltés nélkül, még most is el van 5 napig kaja nélkül. Azonban erőteljes használat mellett, zene, stb. szépen fogy a nafta belőle, de időben jelez, ha már kezd megéhezni. A telefon soha sem fagyott még le, sosem akadt le, nagyon jó a procija. Az alapvető netes funkciókkal elboldogul. Összességében azt kell, hogy mondjam a Nokia egyik legigényesebb és legjobban összerakott készüléke volt ez anno, amikor kijött és még most is megállja a helyét. Fém háza, kimagasló akkuteljesítménye, képernyőfelbontása miatt kifejezetten ajánlott.
-
Petester
senior tag
válasz Ace Ventura #4848 üzenetére
BL4C több féle kapacitással volt. Lehet a gyengébbiket vetted meg.
Bár az nagyon gyanús, hogy 20 perc alatt feltölt az akku...(ó\_!_/ó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest