- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
Sziasztok, egy kérdés,beállítások-kijelző-navi gomb ikonjai ez mit állít mert akár be akár ki kapcsolom, semmi nem változik.
-
pimmi
senior tag
Hol kéne lennie ?
nekem igy néz ki -
xabolcs
őstag
en csinaltam mar ehhez hasonlot.
ott migracio volt a cel: kisebb kartyarol nagyobb kartyara.az eredmeny biztato, de nem tul kielegito.
ugyanis az operacio utan a ket kartya logikai tartalma teljesen megegyezett. igy az extra megabyte-ok is tovatuntek. persze, ha ugyanakkora kartyara migralsz, akkor nincs mi tovatunjon, szoval ott tokeletes.szoval nem igazan van erre jo megoldas.
#4601 - pimmi
azert nem teszi ki neked, mert be van kapcsolva az aktiv keszenleted. amit kerdezel, az csak kikapcsolt aktiv keszenlet mellett jelent lathato valtozast. meghozza azt, amit a forumtars mar leirt.[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
pimmi
senior tag
Köszi mindenkinek
-
pimmi
senior tag
az analóg órát amit kijelzővédőnek is be lehet állítani, hogy lehet átállítani más órára, mondjuk hogy ne üres számlapja legyen ?
-
gyoref1
aktív tag
Sziasztok!
Help ! Nem müködik a #-al a némítás mi lehet elállítva? Új a teló . -
xabolcs
őstag
válasz gyoref1 #4611 üzenetére
de az sem baj, ha frissitesz a legujabb szoftverek valamelyikere: 7.00, 7.21, 7.30
bar, ha uj, akkor valszeg a ezek kozul valamelyikkel jott ki.de ahogy meroly is irja, elegge elronthatatlan dolog: vagy hardveres hiba = egyaltalan nem veszi be a #-t, vagy szoftveres, viszont akkor nagyon ossze van kavarva a fejeben valami, s azt csak szerviz fogja megoldani.
szerintem.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
pimmi
senior tag
A leírásban nem talállok semmit, a telefon oldalán kétoldalt van két fehér hosszukás led, nekem néha villogott ugy emléxem, mik ezek ?
-
Gergő_
őstag
A gyári beállítások visszaállítását szeretném elvégezni, de nem emlékszek a kódra, így nem engedi. Arra sem, hogy én állítottam-e be vagy pedig a gyári maradt. Mit lehet tenni?
-
biggabi
csendes tag
Sziasztok!
Van lehetőség (elrejtett opció, firmware update, bármi) ami rábírja a telót, hogy a telefonkönyvben keresésnél, necsak a név elejéről keressen hanem keresztnevet akármit is lehessen keresni?
Köszi!
BG -
thepeti
csendes tag
hellósztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Az a gondom hogy nem tudom használni a netet a nokia 6300-ás készülékemről. Ha elindítom az operát kiírja hogy fizessek elő a csomag alapú fájlátvitelre. A készülék 2 éves független hibátlanul működött a net aztán pár hónapja beállítottam a vodafonnál valami havidíjas net előfizetést amit lemondtam mert drága volt és kb azóta nem jó. Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a gond vagy hogy mit kellene beállítani, vagy mit állítottam el rajta?? Köszönöm előre is a segítséget -
meroly
veterán
válasz thepeti #4626 üzenetére
Vodánál kell érdeklődni, mert azzal hogy lemondtad a netet, elképzelhető hogy nem állítottak be valami alap csomagot, akkor meg a telefonnak van igaza
És ha van csomagod akkor kérd meg a vodát, hogy küldjék le a beállításokat is. Ha meg nem, akkor itt van a kézi, talán ennek a készüléknek a menüje hasonlít a legjobban.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
otya
csendes tag
Sziasztok!
Szereztem egy 6300-t. A verziója 6.60, 2008. májusi.
Az a kérdésem, hogy ennél a típusnál megoldható-e, és ha igen hogyan, hogy a zöld gombra ne a hívásnapló jöjjön elő, hanem mint régen csak a Tárcsázott hívások?
Számomra jobban áttekinthető, mert a nem fogadott / fogadott hívásokat külön gombra is be lehet állítani.A válaszokat előre is kösz.
-
Oceanchild
csendes tag
Sziasztok! nekem az a problémám, hogy nem volt nálam a töltőm és kikapcsoltam a telefont éjszakára,hogy ne merüljön le másnap, bár még csak egy egységet merült le. és reggel óta nem hajlandó visszakapcsolni. ha a töltőn van, akkor jelzi a töltést, de akkor sem kapcsol be, néha villog egyet, ha sokáig próbálkozom, meg ha felrakom a töltőre. ennyi.. tippek??
-
SPF
senior tag
válasz Oceanchild #4633 üzenetére
Akksi ki-be megvolt már? Esetleg ha tudod nézd meg egy másik akksival, vagy a tied tedd be egy másik telefonba. Garancia van még rá?
-
SPF
senior tag
válasz Oceanchild #4635 üzenetére
Egész jó, nekem 1-1,5 napig bírja. Szerintem próbáld ki másik telefonban is, illetve egy másik akksival a Te telefonodban.
-
TsEeGaH
csendes tag
Üdv!
Vettem egy turbosimet a telefonhoz. El is indul anélkül, hogy kiírná, hogy korlátozva van a telefon, viszont térerő nincs és nem akar csatlakozni hálózathoz. Valami ötlet? A SIM tuti jó, másik telefonban működik, a telefon is jó.
Esetleg nem lehet visszarakni valahogy régebbi firmware-t? Hátha azzal működik.
-
F e Z o
veterán
Nah, akkor valószinűleg én se fogok software-t frissiteni az tuti...
H2O über alles!
-
phanzetomox
őstag
egy olyan kérdésem lenne ha könyvet szeretnék olvasni a telómon, akkor pdf-ből/word-ből egyéb fájlokból milyen fájlba konvertáljam át ?
txt nemjó mert lerövidíti -
mamboo
tag
Hello, bedugom a headsetet és nem ismeri fel a telefon.. Ez szoftver hiba lesz? Köszi előre a megoldást.
-
mamboo
tag
és nem utolsó sorban pixelhibák is vannak sajnos.
Előre is köszönöm a pü-ket
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest