- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
Rövid velős cikk. Jó a ketyere de sok van még, ma jött meg a JBUDSAIR.
Még ( szűz)Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
hajbel
addikt
Szerintem inkább sokak véleményével ellentétben erősebb középben, sub-bassben biztosan.
"The upper-mids and highs of the Lypertek are more opened up, however, giving brighter/ female vocals more room to breathe." Felső-közép tartományban és magasban a Tevi viszont TWS bajnok szerintem. Elképesztően tisztán szól. Viszont máshol nem kifogásolták ennyire a sub-bass karcsúságát, általában össze sem hasonlítják a galaxy budsal, hanem inkább jobb, drágább fülesekkel. Ez is azt mutatja, hogy nem vagyunk egyformák, nyilván az illető olyan zenét hallgat, ahol a sub-bass dominál."I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#78791680 #35 üzenetére
engedd már el ezt az etetik a népet vonalat. egyszerűen a vázolt körülmények nem az elmélyült zenehallgatásra valóak, már pedig a praktikum épp az ilyen körülmények miatt indokolja ezeket az eszközöket.
nem arról van szó, hogy aemberek birkák vagy meg vannak vezetve a kinokapitalista ópiom aliexpresszel áztatott mákonyos delírioma által hanem arról hogy nem mindenkinek az a prioritás mint neked.
ettől még senki nem lesz kevesebb, az emberek 95%-ának ugyanúgy nem fontos az amit én esszenciálisnak tartok, kettőnk között az a különbség hogy én ezt nem tüdőzöm le.
szóljon valami amíg odaérek, ha hívnak fel tudjam venni kotorászás nélkül egyébként meg napszemüveg. majd ha odaérek ahol valóban hallgatni is szeretném a zenét nem csak lejátszani akkor ott arra alkalmas eszközzel megteszem.
ez egy reális igény, ennek is van piaca, életképes elgondolás, akkor is ha szerinted mindenkinek egy fél stúdióval a fején kellene tolni az urbán strandinget.
ettől még lehet szépen szóló tws vagy más fülese bárkinek és lehet igénye az m2-n is a legmagasabb audio élményre, tiszta sor, de a többi se hülye. csak van fontosabb dolga is.
-
Silenzio
addikt
Mondjuk itt azt írják, hogy a Buds középben sokkal erősebb, és sokak véleményével ellentétben mélyben is veri a Tevit.
Hát, nem tudom, S10 mellé jött, nem vártam sokat, de emlékszem, a Bass néha levitte a maradék hajamat.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Silenzio
addikt
Köszi a tippeket, lecsekkolom mindkettőt.
(#30) DeFranco:
Nem értek egyet, 2009 körül vettem egy Arctic P311-et, akkor az volt az egyik csúcs az alsó kategóriában. Annyira, hogy amikor beázott, vettem egy másodikat is 2013-ban. Pár hete adta meg magát végleg. Jó cucc volt. De a mai cuccokhoz képest hatalmas mérete ellenére is rettenetesen szólt akár az S9-S10 mellé csomagolt gyári fülessel, akár a mostani (akár olcsóbb) tws fülesekkel összehasonlítva, a kor Samsung BT-csodái meg még sokkal-sokkal rosszabban. Rengeteget fejlődtek a vezetékmentes eszközök, és továbbra is itt a legnagyobb tér és momentum (nem az a momentum!) a fejlődésre. Létezik és használható az audiofil kategória, és van kölcsönös nyitás a piac és a prémium márkák részéről.[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
DeFranco
nagyúr
nyilván mindkettő véglet általánosítás, ebben igazad van.
mindenesetre az a véleményem, hogy ha a minőségi zenehallgatás az igény, akkor az ilyen megoldások több szempontból sem jó választások, ezért kevésbé érdemes ilyen elánnal számon kérni, sőt leszarozni sőt ezértartittezazországozni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#78791680 #11 üzenetére
igen, én is emlékszem milyen gyakran álltak meg csettintgetni a hungária-kerepesi zebrán meg a 7-es buszon a népek, hogy ejj, igen az a bal hármas hegedű milyen szépen fogta el a fortissimót ahogy suhant a karmesteri pálca, kár hogy meleg volt a teremben és egy picit megnyúlt a húr, éppen csak egy gondolattal hangolódott el. a brácsás meg fokhagymát evett.
(megsúgom neked, ilyen füleseket nem audiofülezni vesz a nép hanem (tömeg)közlekedni és opcionálisan telefonálni anélkül hogy beakadna a kábel a szomszéd táskájába. 55-60 dB-el dübörög a város alapzaja, ha ide akarsz te hi-fit akkor fura tapintással fogsz ébredni)
-
hajbel
addikt
Én úgy tájékozódom, hogy sokat olvasok és ami sok megbízható vélemény szerint jó, azt berendelem, majd ha úgy van, visszaküldöm (sorry amazon). Ami abszolút legjobb szerintem galaxy buds árkategóriában, az a Lypertek Tevi. Készül rá a iphone app is, letölthető, de nem látja a fülest elvileg, szóval preview fázisban van. Kiegyenlítettebb füles, jó térrel és istrumentális szeparációval, az akku valami brutálisan jó. Ami több féle zenére jó, de jóval drágább az a Sennheiser Momentum (több szub-basszus és a nagyon jól működő eq miatt). Itt van nagyon jó a hear through feature is és az auto pause is jól működik. Az egyedüli hibája, hogy gyakran kell tölteni, mert nem kapcsol ki töltőbölcsőve téve, csak stand by módba kapcsol, amitől folyamatosan merül. Appból ki lehet kapcsolni egyébként mielőtt visszateszed a tokba. Ha ezzel együtt tudsz élni és nem számít a pénz, akkor inkább Sennheiser. Amit még nem poróbáltam és hasonlóan jó lehet, mint a Sennheiser az az MW07 plus.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Hauptmann
addikt
Amúgy van valami jó TWS füles relatív olcsón, ami V karakterisztikájú, techno-hoz?
-
Silenzio
addikt
Én ezt értem, és amúgy készséggel elhiszem, hogy a 2 és félszer többe kerülő Pro jobban szól. Nekem a pénz nem igazán akadály, ha minőségről van szó, de hogy teszteljek? Vegyem meg mindegyiket, ami szóba jön, aztán küldjem vissza, ha nem felel meg, vagy ha kiválasztottam a számomra legjobbat? Elég ortó lenne. Te mit tennél? Hogyan tájékozódsz? Tényleg jobban szólhat ez a húszezres román, mint a Buds? Hogy derítsem ki? Elsősorban azért kérdezem, mert a Buds nem igazán illik jelenleg az Apple ökoszisztémába, és 1-2 évig most biztosan Apple-ös leszek.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Ilyen logikai bukfenccel minden telefont az iphone X-hez hasonlíts, mert abból adnak el a legtöbbet mostanában. Elolvastam pár kommentet, bár ne tettem volna. Attól lesz jó a galaxy buds, hogy sír a kommentszekcióban aki szerint túl van árazva az airpods és egyiket sem próbálta ki? Szerintem is túl van árazva, de elismerem az erényeit, ahogy a galaxy budsét is elismertem fentebb. Mindkettőnél találsz jobbat hangzásban, féláron. A featureök más tészta, ahogy már sokszor leírtam, nyilván akinek ezek kellenek és pl. pont samsung vagy apple telefonja van, kifizeti érte a felárat, de mindkettő túlárazott.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Silenzio
addikt
Szerinted nem sztenderd, ami a true wireless piac piacvezetője?
Mihez hasonlítod, ha nem ahhoz, amit a legtöbben ismernek. Az biztos, hogy nem a Xiaominak állít konkurenciát, hanem az Apple-nek. Nincs több kérdésem. Köszönjük. Ma nem sok ráció van benned, fórumtárs. "Az earpods pronál biztos nem" Ezt honnan veszed? Bizonyára kipróbáltad az összeset, ilyesformán rendkívül megalapozott véleményed tapasztalatot tükröz. Én szánnék rá fél percet, hogy elolvassam itt a kommenteket.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Ki beszélt earpodsról? Az mióta standard? Az earpods pronál biztos nem, a sima earpodsnál biztos, de annál nagy eséllyel egy ötödárért vett random füles is jobban szól. A többire meg inkább nem válaszolok.
-
laci_csk
senior tag
nem kizarolag a bal fulesben hallatszik a telefonalas, be lehet allitani a jobb fulest is (nem egyszerre)
Xperia XZ3
-
Silenzio
addikt
válasz
#20749568 #13 üzenetére
Azért ne pont az új album kapcsán keljetek egybe, pont nem valami jó. De meghallgatom a galaxis bucival, hátha én is hallom a nirvána pukizását.
(#9) hajbel :
És ez az agymenés nálad honnan jön? Minden, de minden külföldi teszt szerint jobban szól a buci az Apple-nél. Sőt mindenhol, kivéve mobilaréna.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Azért ennyi pénzért bekerülhet volna egy BT 5.0.
-
Adott emberkék halláshoz és az ehhez járuló igényszinthez kapcsolódik egy hangminőségi plafon, mi fölött tök mindegy, hogy mennyire szól jól egy eszköz -- a szolgáltatásokra viszont lehet magasabb igény.
Nekem pl. nincs szükségem egy alsó középkategóriás hangzású fülhallgatónál jobbra, a szolgáltatások viszont fontosak.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Plug Life
senior tag
2,5 óra üzemidő az igen szerény...
-
hajbel
addikt
Vezeték nélküli töltés, kompaktabb méret, auto pause, ambient sound, füles kereső, eq. Bár nem vagyok nagy szakértője a témának, soha nem vennék galaxy budsot, mert nekem a hangminőség számít elsősorban. + gondolom az akkuidő is jobb.
(#8) Pixo: Nem fontosabb egyik sem a másiknál. Nyilván egyéni preferencia kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Miota fontosabbak a feature-ok a hangzasnal
-
hajbel
addikt
Most akkor hangzást tekintve jobb, mint a galaxy buds? Azért ebben az árkategóriában van pár, ami veri ilyen tekintetben. Nyilván a featureök a buds nagy előnye.
-
dud998
őstag
Köszönöm szépen!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
@AliceWake: melyik az az új kedvenc album ha szabad megkérdeznem?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Smiro
senior tag
Mi az a szám, amin tudnám tesztelni a saját fülesemet? A lövést kutatnám én is
A füles meg lehetne combosabb ennyi pénzért, kicsit kevés idő jut zenehallgatásra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A valódi vezetékmentes fülhallgató az első termék, ami megfordult nálunk a román Tellurtól, akik elég széles portfólióval rendelkeznek elektronikai készülékek terén.
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- ÚJ Apple iPhone és iPad alkatrészek számlával
- XIAOMI 33W fast charger
- Apple Pencil USB C
- /06-30-76-0-56-00/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-83/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-81/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest