Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ez a Huawei Pura X, az első szélesvásznú kagylótelefon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Ilyen logikai bukfenccel minden telefont az iphone X-hez hasonlíts, mert abból adnak el a legtöbbet mostanában. Elolvastam pár kommentet, bár ne tettem volna. Attól lesz jó a galaxy buds, hogy sír a kommentszekcióban aki szerint túl van árazva az airpods és egyiket sem próbálta ki? Szerintem is túl van árazva, de elismerem az erényeit, ahogy a galaxy budsét is elismertem fentebb. Mindkettőnél találsz jobbat hangzásban, féláron. A featureök más tészta, ahogy már sokszor leírtam, nyilván akinek ezek kellenek és pl. pont samsung vagy apple telefonja van, kifizeti érte a felárat, de mindkettő túlárazott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A valódi vezetékmentes fülhallgató az első termék, ami megfordult nálunk a román Tellurtól, akik elég széles portfólióval rendelkeznek elektronikai készülékek terén.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest