Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Mondjuk itt azt írják, hogy a Buds középben sokkal erősebb, és sokak véleményével ellentétben mélyben is veri a Tevit.
Hát, nem tudom, S10 mellé jött, nem vártam sokat, de emlékszem, a Bass néha levitte a maradék hajamat. -
Silenzio
addikt
Köszi a tippeket, lecsekkolom mindkettőt.
(#30) DeFranco:
Nem értek egyet, 2009 körül vettem egy Arctic P311-et, akkor az volt az egyik csúcs az alsó kategóriában. Annyira, hogy amikor beázott, vettem egy másodikat is 2013-ban. Pár hete adta meg magát végleg. Jó cucc volt. De a mai cuccokhoz képest hatalmas mérete ellenére is rettenetesen szólt akár az S9-S10 mellé csomagolt gyári fülessel, akár a mostani (akár olcsóbb) tws fülesekkel összehasonlítva, a kor Samsung BT-csodái meg még sokkal-sokkal rosszabban. Rengeteget fejlődtek a vezetékmentes eszközök, és továbbra is itt a legnagyobb tér és momentum (nem az a momentum!) a fejlődésre. Létezik és használható az audiofil kategória, és van kölcsönös nyitás a piac és a prémium márkák részéről. -
DeFranco
nagyúr
nyilván mindkettő véglet általánosítás, ebben igazad van.
mindenesetre az a véleményem, hogy ha a minőségi zenehallgatás az igény, akkor az ilyen megoldások több szempontból sem jó választások, ezért kevésbé érdemes ilyen elánnal számon kérni, sőt leszarozni sőt ezértartittezazországozni.
-
Silenzio
addikt
Én ezt értem, és amúgy készséggel elhiszem, hogy a 2 és félszer többe kerülő Pro jobban szól. Nekem a pénz nem igazán akadály, ha minőségről van szó, de hogy teszteljek? Vegyem meg mindegyiket, ami szóba jön, aztán küldjem vissza, ha nem felel meg, vagy ha kiválasztottam a számomra legjobbat? Elég ortó lenne. Te mit tennél? Hogyan tájékozódsz? Tényleg jobban szólhat ez a húszezres román, mint a Buds? Hogy derítsem ki? Elsősorban azért kérdezem, mert a Buds nem igazán illik jelenleg az Apple ökoszisztémába, és 1-2 évig most biztosan Apple-ös leszek.
-
Silenzio
addikt
Szerinted nem sztenderd, ami a true wireless piac piacvezetője?
Mihez hasonlítod, ha nem ahhoz, amit a legtöbben ismernek. Az biztos, hogy nem a Xiaominak állít konkurenciát, hanem az Apple-nek. Nincs több kérdésem. Köszönjük. Ma nem sok ráció van benned, fórumtárs. "Az earpods pronál biztos nem" Ezt honnan veszed? Bizonyára kipróbáltad az összeset, ilyesformán rendkívül megalapozott véleményed tapasztalatot tükröz. Én szánnék rá fél percet, hogy elolvassam itt a kommenteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A valódi vezetékmentes fülhallgató az első termék, ami megfordult nálunk a román Tellurtól, akik elég széles portfólióval rendelkeznek elektronikai készülékek terén.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest