- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Ilyen dolgokba bele lehet futni bármelyik rendszeren. Anno mikor még nagyon kezdő linux felhasználó voltam, sikerült teljesen hazavágni a rendszert olyan driver telepítésével, amit maga a linux ajánlott fel és csak rá kellett nyomni a "telepűjjj" gombra.
Mégse szidtam heteken keresztül a rendszert.
Fagyott már szét a MacOS is olyan szinten, hogy a Windows is megirigyelné, valamint itt is futottam már bele olyan hibába, hogy nem tudtam működésre bírni egy programot.
Ettől függetlenül ezt is egy tök jó rendszernek tartom.De amúgy igen, ezt a keretrendszert ha jól tudom, már 1000 éve kukázta a MS. Nem kicsit elavult.
-
<Lacy85>
addikt
Ahogy (#62) moleculez is írja, teljesen ugyanaz fut mobilon is, csak a mérethez igazodik az oldal és esetleg pár div nem jelenik meg.
De a javascript kódot ugyanúgy betölti, mint asztalin.CSS-ben pl.:
@media only screen and (max-width: 768px
)
ebben pedig a div-eknek
display:none;
, amit kis felbontáson nem akarsz megjeleníteni, és ennyi. A többi ugyanúgy lefut. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Plazmacucci #52 üzenetére
Régi laptopomra ezért tettem Linux-ot. 1TB 5400rpm HDD volt benne, és sokszor szó szerint 15 perc volt, mire használhatóvá vált a gép, mert a rengeteg háttérfolyamat 100%-on tekerte a winyót bekapcsolásnál. Alvó módban meg nem lehetett tartani, mert akkor tök gyorsan elindult, viszont zabálta az akksit használaton kívül is (a MacOS meg naponta merít talán 1-2-3%-ot szundiban). A linux meg jelszóbeírás után ~10 másodpercet dolgozgatott, utána lehetett használni.
Asztalin 7200rpm winyó mellett még so-so, de kb. már ott is kötelező az SSD. -
<Lacy85>
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest