Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
RGB-túladagolást kapott az ADATA legfrissebb DDR5 memóriája
ph Az egy- és kétcsatornás csomagokban jegyzett széria 8000 MT/s-os sebességig fedi le az igényeket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ezzel együtt újra emelkednek az árak, gondolom.
11 - 1100 dollár?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Scrydhan
aktív tag
Szerintem már a XR is hihetetlenül drága kicsiny hazánkban, sufniból is és szolgáltatóból is annyi mint egy S10+. Vettem volna iPhonet, ha mást nem kipróbálni, de egy XS 340-eől indul, hivatalosból 400. Iszonyatosan elszálltak az árakkal, tudom ez magyar probléma inkább, főleg az hogy a XS bőven 1000 euró felett van nálunk még mindig.
Szerintem jobb lett volna ha most maradnak a 11,11r és 11 max neveknél, főleg ha jövőre jön a 90 vagy 120hz-es iphone és arra rakhatták volna a pro nevet mint ProMotion.
[ Szerkesztve ]
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
MikeWazowski
veterán
Nagyon kíváncsi leszek rájuk.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Mr.Grincs
veterán
Ezek a megnevezések elég hihetetlenek szerintem. Azért várom őket, mert kíváncsi vagyok, mennyiért nem veszek már iPhone-t
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
FuRiONight
őstag
Sehol nem olvastam még iPhone 11 Pro Max elnevezèsröl. Ezekről hallani:
iPhone 11R
iPhone 11
IPhone 11 Pro -
weberzolee
aktív tag
Ezek a megnevezések elég hihetetlenek szerintem.
Pedig teljesen logikus lépés. Jelenleg az XR úgy van nyilvántartva mint egy iPhone lite ami nem jó marketing. Az új elnevezéssel meg az lesz az alap iPhone. Nem lepődnék meg, ha jövőre a Samsung s11e/s11/s11+ helyett a fenti 'számozást használná'...
-
Tigerclaw
nagyúr
Az árakra leszek kiváncsi mivel láthatóan elérte az Apple is az üvegplafont. Azok meg akik kénytelenek voltak mást venni a magas ár miatt, trendet teremthetnek. Kiesnek az Apple ökoszisztémából is, ami duplán fájhat a cégnek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Schuler888
senior tag
Azert a "teljesen uj nevezektan" felutes elegge clickbait-re sikerult a tenyek tukreben...
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
buherton
őstag
Az árat is közölhetnék lassan, hogy készülhessünk a nyugtatókkal.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Zé.
tag
A nagy kamerapúp a szélén abszolút preklúzív, kizáró számomra!
Ha Pl. az LG csinálná, akkor egy fabatkát se érne...
Csak az iPhone szekta fanatikus tagjainak szimpatikus --- horror áron!
A készülék hátlapi síkjába, esztétikusan belesimuló kivitel ehhez a förmedvényhez
képest maga a tökély. Steve Jobsnál ez ülj le fiam, egyes --- dolgozz ki szebbet!!!,,Az egyszerű néha nehezebb, mint a bonyolult.
Keményen kell dolgoznod azért, hogy letisztultan gondolkozz!’’
Steve Jobs -
addikt
Ez a mete 20-tól lenyúlt kamera sziget ocsmányul néz ki a sarokban de majd jönnek az okosok és megmondják hogy ez az innováció
Az árak meg ott kezdődnek ahol a p30 pró befejeződikMagic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
petymeg
addikt
"Az iPhone 11 Pro jó eséllyel támogatja majd az iPad Proval bemutatott stylust"
Ha bele is lehet dugni a telefonba, akkor már szinte utolérték a Samsungot.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
sohajda90
tag
Teljesen egyetértek. Persze magasak ezek az árak, de itt legalább tényleg az dícsérendő, hogy aki megveszi megjelenéskor az aktuális csúcsmobilt drágán, annak 1 évig az aktuális csúcskészüléke lesz, ami abban az 1 évben 100%-ban tartja az árát (hivatalos forrrásból, a sokszor "sufni"-nak csúfolt GSM boltokkal most ne foglalkozzunk).
Ez még mindig egy job politika, mint hogy Androidon a OnePlus-t leszámítva, aki az iPhone stratégiát kopizza gyakorlatilag mindenki félévente kitol egy aktuális "csúcs-csúcs-csúcs" mobilt, ami kemény 2 hónapig tartja az árát utána beseik kapásból 30%-ot. Akkor miért vegyek 330-ért csúcs Samsungot? Ha megveszem a megjelenéskor akkor azért vagyok hülye mert Kellett nekem a megjelenéskor megvenni, mindenki tudja, hogy ilyenkor a legdrágább. Viszont ha várok vele még 2 hónapot és akkor megveszem mondjuk 250-ért, akkor már cask 3-4 hónapig érezhetem azt, hogy most tényleg az abszolút csúcskészüléket használom, mert kitol a Samsung egy újabb "csúcs-csúcs-csúcs"-ot. A Note és az S széria már tényleg annyira össze lett mosva, hogy mostmár nem kifogás, hogy akinek kell a toll és az ahhoz kapcsolódó funkciók az vegye a Note-ot, mert már kb. 1 áron nyitnak és legalább kamerában a tavasszal megjelenő S már tuti ráver az ősszel megjelent Note-ra...hasonló történet a Huawei P/Mate vonala is, de ott még a toll és az ahhoz kapcsolódó funckiók sem tesznek lényegi különbséget, sőt, ott alamuszi dolgokban próbálnak különbözetet tenni, hogy habár a P30 Pro már job kamerában mint a Mate 20, de kijelzőben azért is gyengébb és még a sztereó hangszórót is kispóroljuk bele.
Ráadásul ezzel, hogy nagyonn design frissítés az Apple-nél amúgy is cask 2 évente van, így ha megvetted anno újkorában az X-et mint én az XS-nél nem kap el a "húúú, ez kell" érzés, mert külsőre tök ugyanolyan az meg hogy minimálisan jobb a kamera és a processzor nem ad annyi többletet, hogy tényleg ki is adjak érte megint 400 ezret. Így én nem érzem azt, hogy ablakon kidobott pénz lett volna a szolgáltatótól 330-ért elhozott X, mert most két év múlva a 11 megjelenésével érzem először azt hogy van okom váltani. Holott ha anno megvettem volna mondjuk a szimpla S9-et alig olcsóbban, már a Note9-nél, aztán a S10-nél, majd a Note10-nél is azt érezném, hogy na igen, lehet nem ártana cserélni...főleg mondjuk egy S9-et beteszel egy Note10 mellé már majdhogynem múzeumi darabnak tűnik mellette.
Persze értem, hogy nem mindenkinek számít, hogy mindig az aktuális csúcsot használja, de én úgy vagyok vele, hogy ha rászánok erre 2 évente, ritkábban de néha megesik hogy évente ennyi összeget, akkor igen is elvárom, hogy abban az 1-2 évben így érezhessem, és ezért inkább fizetek 10-20% felárat, mint hogy azt érezzem, hogy a Samsung6Huawei efektíve meglop azzal, hogy 2 hónappal a vásárlás után már be van jelentve a következő csúcstelefon tök ugyanazon az áran, cask mindenben kicsit jobbat kínálva...egyszó mint száz az én igényrendszeremet az Apple féle marketing és árképzés jobban kiszolgálja.
-
Schuler888
senior tag
válasz sohajda90 #19 üzenetére
"Androidon a OnePlus-t leszámítva, aki az iPhone stratégiát kopizza gyakorlatilag mindenki félévente kitol egy aktuális "csúcs-csúcs-csúcs" mobilt"
Ezt sztem pont benezted :) samsungnal evente jon uj S szeria uj Note szeria, huaweinel ugyanez a P ill Mate sorozattal, nade a 1+ aki pont azt jatsza hogy kihozza az ujat, majd felevre ra az ujnak a faceliftjet, aztan felev mulva megint az uj, felev mulva megint..
Egyebkent vicces, hogy befektetésként probaltok egy ennyire gyorsan avulo elektronikai eszkozt megkozeliteni.. ejh gyerekek..
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
sohajda90
tag
válasz Schuler888 #21 üzenetére
Jó a OnePlus-t benéztem, mert ott tényleg elfelejtettem, hogy ők is félévente frissítenek, de ez pont cask azt példázza, hogy gyakorlatilag 1 olyan Androidos gyártó sincs, aki ne ezt csinálná.
Úgy látszik a fenti üzenetemnek viszont az a része nem jött át, hogy nekem a telefon nem befektetés, hanem céleszköz. Semmi extrára nem használom, nem szoktam rajta egérmozizni meg ilyenek, de telefonálni, közösségi médiázni, navigálni, és utazások alakalmával sem viszek külön fényképezőgépet, 1 mert nem vagyok profi fotós, 2 mert egy iPhone X már simán hozza egy 100e körüli point and shot kamera színvonalát, a többszázezres tükörreflexes DLR-okra meg nincs szükségem, mivel mint mondtam nem vagyok profi fotós így nem tudnám kimaxolni a tudását. Tehát a fent felsorolt kritériumok alapján nálam egy S10+ és egy Note10+ között nincs különbség, ha ugyanazon az áron nyitnak, mert ha a Note-ot választanám sem nyúlnék egyszer sem hozzá a stylus-hoz, viszont az zavarna, hogy ha most a Note10-et venném és tavasszal a S11-ben mondjuk már mindhárom lencse optikailag stabilizálva lenne ugyanazért az árért amiért én pár hónapja a Note10-et vettem. Erre mondtam hogy ezért nem adnék egy Androidos telefonért 300-et, mert negyed év és már "elavult", inkább adok iPhoneért 400-at, de az 1 évig nem avul el. Ennyi.
Egyébként eddig 1 régi telefonomat sem adtam el használtan, ezért tényleg nem érhet az a véd, hogy befektetést látnék benne. Lecserélés után vagy megy szülőknek vagy a retro kollekciómba.
-
Schuler888
senior tag
válasz sohajda90 #23 üzenetére
"Tehát a fent felsorolt kritériumok alapján nalam egy S10+ és egy Note10+ között nincs különbség"
Azert engedjuk mar meg hogy a piac ne csak a te igenyeidnek feleljen meg Es ha nem beloled indulunk ki, akkor tovabbra is evente egyszer frissul az S es a Note szeria. P es Mate szeria valoban osszeert, osszevonhato lenne.Ha meg nem befekteteskent tekintesz ra, akkor teljesen mindegy, hogy mennyit esik az ara az evek alatt.
-
Integrale
veterán
"Erre mondtam hogy ezért nem adnék egy Androidos telefonért 300-et, mert negyed év és már "elavult", inkább adok iPhoneért 400-at, de az 1 évig nem avul el. Ennyi."
Ezt a sok, omlesztett baromsagot honnan szeded? Az Apple egy evben kitol 3 mobil eszkozt, amibol egy (a te gondolatmeneteddel) mar a megjeleneskor elavult, 720P, a masik ketto pedig szinten par honapig lehet a csucson, hiszen jon a konkurencia, ami X %-kal gyorsabb, tobb kameraja van, jobb kepet csinal stb stb
Szoval maximum Applen belul lehet 1 evig a csucson, mert az egyebkent is nagyon meno, hogy egy evig elmondhatod magadrol, hogy fel millioert te most jampi lehetsz 365 napon at.
Ha meg ugysem adod el, akkor nem mindegy, hogy meddig vagy a csucson es meddig tartja az erteket?
"Bad reklám is reklám too"
-
csorbajeno
veterán
De gyakorlatilag a Samsung/Huawei is úgy frissíti a palettát, mint az Apple. Tehát mindhárom, általam említett cég telefonjait legjobb esetben is 2 évente érdemes cserélni, közben csak apróságokat módosítanak, amik, ahogy te is írtad, még nem adnak kéztetést a váltásra.
-
kalanchoe
senior tag
aszitem tejesen mas lessz az elnevézés, de tévetem.
-
Z10N
veterán
Jol tudom, hogy a 9 teljesen kimaradt, a 7/8 pedig nem kapot S frissitest? Ez a Pro Max kicsit mar kezd bazari lenni.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
South Velen
addikt
válasz Schuler888 #10 üzenetére
+1, már valahol a mindenegyben blog szintjén lehetünk.
Igazából ez már durvább egy clickbait-nél, lényegében egy ordas nagy hazugság a cím
-
kalanchoe
senior tag
válasz weberzolee #32 üzenetére
Direkt raktam oda az emojit.
-
Fancy-boy
addikt
Azt gondoltam, hogy a 10-es széria után lesz valami váltás / fordulat az elnevezésekben.
Vagy elmennek egészen 20-ig? Az, hogy 11-es, már nem hangzik olyan jól.
Lehetnének kreatívabbak.[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
-
<Lacy85>
addikt
válasz FuRiONight #6 üzenetére
Kicsit értelmesebben hangzanak, mert ez az iPhone Pro Max......
-
<Lacy85>
addikt
Így van. Szerintem is jobban megéri iPhone-t venni akár 300-ért is.
Hiszen ott ennyiért már kapsz HD+ kijelzőt, 1 kamerát, 64GB tárhelyet, meg 3GB ram-ot.E mellett tényleg elég sz@r bolt ugyanennyiért egy S10, vagy mondjuk egy P30 Pro.
Hiába kapsz 2x akkora felbontást, dupla tárhelyet, majdnem 3x annyi ramot, 3 kamerát azonos áron.
Hisz ezek elavulnak fél éven belül, és utána már használhatatlanok lesznek...
Én is erősen agyalok, hogy kidobom a Note 9-et, mert azóta kijött már az S10, meg mindjárt itt a Note 10 is.
Az én telóm meg már semmire nem jó.
Villogni is csak fél évig tudtam vele, mert utána dobtak ki jobbat...[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Fancy-boy #35 üzenetére
Nem mondom, hogy az elmúlt években az Appleval kapcsolatos pletykák nem lettek egyre pontosabbak, de várjuk meg a bejelentést mielőtt szidjuk őket. Szerintem se jó se a 11 se a XI név, de lehet hogy nem is ez lesz a neve az új szériának.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Maxxy10
addikt
Nekem nincs különösebb bajom az iPhone készülékkel. Használtam is egy darabig, jó telefon de egyszerűen nem passzol hozzám. Tavaly a XS MAX volt az első amire azt mondtam, hogy ez csúnya. Ez a XI vagy bármi is lesz a neve egyszerűen borzalmas...
Emlékszem annó mikor kijött a iPhone 6 és először a kezembe fogtam, akkor volt az Na ez igen ez valami más, ez egy iPhone!
Na ezeknél ez az érzés már nincs meg...[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt ne felejts el, hogy az átlag, a pénzért megdolgozó értelmes ember tokban használja a telefon, és akkor már jó eséllyel alig látszik valami a telefon dizájnjából, az oldalát és hátlapját tekintve. Eltűnik a vékonysága és könnyűsége is. Másik lehetőség ha veszel hozzá valami komolyabb biztosítást, ami minden alkalommal fizet, amikor összetöröd és akkor lehet gyönyörködni a dizájn szépségeiben, vagy épp hibáiban.
-
szekra
őstag
A telefon egy használati eszköz. Sokan babusgatják, körbefóliázzák a fóliát, és fóliát húznak a tokra, majd berakják egy pamut tokba az egészet ... Szenvedsz vele, hogy a végén eladhasd az új tulajnak tökéletes állapotban, hogy ő viszont élvezhesse a szépségét. Tök logikus.
-
South Velen
addikt
válasz Tigerclaw #44 üzenetére
Vagy a pénzért megdolgozó ember élvezni akarja, amit vett a nehezen összerakott pénzéből, vigyáz, hogy ne törje össze, cserébe élvezheti a telefonok egyik legfontosabb tulajdonságát, a design-t. Továbbá azt sem akarja, hogy kvázi ok nélkül 2mm-rel vastagabb legyen a komolyabb pénzért vásárolt telefonja.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz South Velen #47 üzenetére
Többféle ember van, óvatosabb, óvatlanabb, gazdagabb, szegényebb. Van aki biztosítással védekezik, más tokkal, megint mások a szerencsére apellálnak, vagy a vastag pénztárcára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen