- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Háhá
Fából vaskarika, vazze.Bazzeg, akinek nem jön be a fényes kijelző az ne vegyen olyat, ne utána konvertáljunk jobbra-balra.
Ez olyan mintha megvennél egy kék ÚJ autót annak ellenére hogy nem tetszik és másnap átfestetnéd fehérre. -
Napfénysüti
nagyúr
Elég hasznos kiegészítő ez. Hála égnek nekem matt gépem van így nincs ilyen tükröződős problémám de ha Macbookom lenne tuti vennék rá.
-
Dotcom
aktív tag
ebből látszik, hogy a használat nem szempont, csak a marketing parasztvakítás. a legtöbb embernek nem jön be a borotválkozó tükör a noti kijelzője helyett a valós használt során, de kit érdekel, a lényeg, hogy az üzletben kiszúrja a szemét, hogy hű-há ezatuti. aztán majd vesz rá fóliát a paraszt, vagy legközelebb fizet a mattért pluszban.
-
Fulter
csendes tag
válasz
gerbaudhu #11 üzenetére
iStat Menus
jó kis cucc, sok mindent ki lehet vele íratni -
gerbaudhu
tag
OFF: A Menu-baron az OSX alatt milyen programmal íratod ki a hálózati forgalmat?
-
iSTYLE
csendes tag
ez a fólia nem olyan mint amit a fényképezőgéped kijelzőjére teszel. Eleve a MacBook kijelzője keretes és nem is látszik. A Moshi-nak pedig az a szabadalmaztatott eljárása, hogy csak a széleken lévő ÚJRARAGASZTHATÓ csíkok tartják a kijelzőn így nincsenek légbuborékok sem. pl. Bocha a "demodarabot" kapta meg a kiállított gépről
-
plus44
veterán
Néha rohadt idegesítő a fényes kijelző, de megszokható, én sem raknék rá fóliát, ami előbb utóbb feljön, és ha már kicsit is felkunkorodik szedi a koszt és már gusztustalan, akkor inkább ülök úgy, hogy ne tükröződjön annyira...
-
Magnum_
nagyúr
nekem kötelező tartozék lenne ez.. nem olcsó, de legalább van. jó.
-
katona.t
tag
Én a telefonomra tükrös kijelzővédő fóliát vettem. Polárszűrős napszemüveggel napsütésben is tisztán látszik.
-
Eszleny
aktív tag
Akkora baromság az Apple részéről egy üveglapot tenni a kijelző elé. Egyetlen haszna van, hogy nem karcolódik a kijelző, ellenben erősen tükröződik és törékeny. A Macbookom előtt csak matt kijelzős gépeim voltak. De már semmi bajom az alap fényes kijelzőkkel, mert lehet, hogy csillognak, de láthatóan szebbek a színek. De ami a Macbook pro-kon van, az már túlságosan tükrözödik szerintem.
-
JNashville
senior tag
Az Asus is elkezdte ezt a fényes, csillogós dolgot nyomatni az Eee PC-knél, ráadásul ott maga a műanyag is ilyen, szóval zseniális. Pedig az első generáció olyan szép matt volt mindenhol, de előbb-utóbb váltani kell majd :/
-
<NewL>
addikt
ránem raknám, még a képeken is látszik mennyivel fakóbbak a színek.
plusz 10K egy fóliáért, ami max 2 hónapot bír, beszöszösödik aztán fel sem ragad soha többet.
velem még egyszer sem fordult elő, hogy zavart volna a glossy kijelző. mondjuk nem is használom kint a szabadban, ha friss levegőn akarok lenni biztos, hogy nem gépezni fogok -
FRENK1988
veterán
Ez nagyon jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Diablo 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest