- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Háhá
Fából vaskarika, vazze.Bazzeg, akinek nem jön be a fényes kijelző az ne vegyen olyat, ne utána konvertáljunk jobbra-balra.
Ez olyan mintha megvennél egy kék ÚJ autót annak ellenére hogy nem tetszik és másnap átfestetnéd fehérre.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Napfénysüti
nagyúr
Elég hasznos kiegészítő ez. Hála égnek nekem matt gépem van így nincs ilyen tükröződős problémám de ha Macbookom lenne tuti vennék rá.
Més que un club!
-
Dotcom
aktív tag
ebből látszik, hogy a használat nem szempont, csak a marketing parasztvakítás. a legtöbb embernek nem jön be a borotválkozó tükör a noti kijelzője helyett a valós használt során, de kit érdekel, a lényeg, hogy az üzletben kiszúrja a szemét, hogy hű-há ezatuti. aztán majd vesz rá fóliát a paraszt, vagy legközelebb fizet a mattért pluszban.
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
-
Fulter
csendes tag
válasz
gerbaudhu #11 üzenetére
iStat Menus
jó kis cucc, sok mindent ki lehet vele íratni"All creation has the promise of heaven, and still you travel the road to hell!"
-
gerbaudhu
tag
OFF: A Menu-baron az OSX alatt milyen programmal íratod ki a hálózati forgalmat?
-
iSTYLE
csendes tag
ez a fólia nem olyan mint amit a fényképezőgéped kijelzőjére teszel. Eleve a MacBook kijelzője keretes és nem is látszik. A Moshi-nak pedig az a szabadalmaztatott eljárása, hogy csak a széleken lévő ÚJRARAGASZTHATÓ csíkok tartják a kijelzőn így nincsenek légbuborékok sem. pl. Bocha a "demodarabot" kapta meg a kiállított gépről
www.istyle.hu
-
plus44
veterán
Néha rohadt idegesítő a fényes kijelző, de megszokható, én sem raknék rá fóliát, ami előbb utóbb feljön, és ha már kicsit is felkunkorodik szedi a koszt és már gusztustalan, akkor inkább ülök úgy, hogy ne tükröződjön annyira...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Magnum_
nagyúr
nekem kötelező tartozék lenne ez.. nem olcsó, de legalább van. jó.
I humbly and respectfully decline™
-
katona.t
tag
Én a telefonomra tükrös kijelzővédő fóliát vettem. Polárszűrős napszemüveggel napsütésben is tisztán látszik.
-
Eszleny
aktív tag
Akkora baromság az Apple részéről egy üveglapot tenni a kijelző elé. Egyetlen haszna van, hogy nem karcolódik a kijelző, ellenben erősen tükröződik és törékeny. A Macbookom előtt csak matt kijelzős gépeim voltak. De már semmi bajom az alap fényes kijelzőkkel, mert lehet, hogy csillognak, de láthatóan szebbek a színek. De ami a Macbook pro-kon van, az már túlságosan tükrözödik szerintem.
-
JNashville
senior tag
Az Asus is elkezdte ezt a fényes, csillogós dolgot nyomatni az Eee PC-knél, ráadásul ott maga a műanyag is ilyen, szóval zseniális. Pedig az első generáció olyan szép matt volt mindenhol, de előbb-utóbb váltani kell majd :/
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
<NewL>
addikt
ránem raknám, még a képeken is látszik mennyivel fakóbbak a színek.
plusz 10K egy fóliáért, ami max 2 hónapot bír, beszöszösödik aztán fel sem ragad soha többet.
velem még egyszer sem fordult elő, hogy zavart volna a glossy kijelző. mondjuk nem is használom kint a szabadban, ha friss levegőn akarok lenni biztos, hogy nem gépezni fogok[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
FRENK1988
veterán
Ez nagyon jó dolog.
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
ma És persze más notebookokhoz is. Le a csillogással, hogy kültéren is lehessen dolgozni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AERO OC SFF 16G bontatlan, garanciális
- Új Lenovo Legion Slim 5 l RTX4070 140w l AMD Ryzen 7 7435HS l 16GB l 16inch 2560x1600 165Hz
- Playstation - Xbox - Nintendo !! Moddolás // Okosítás // Karbantartás - ZACKONZOL
- DELL LATITUDE 5530 ( Még 8 hónap gyári gari) i5-1245U (12. GEN) 16GB RAM 500GB SSD 15.6 FULL HD
- Eladó Flipper Zero és Hack RF one Portapack H2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest