- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. A cikk elején arról van szó, hogy kisebb felárért cserében lehet az oldalukon a tokokon saját izlésed szerint változtatni. Ehhez valaki tud linket adni nekem?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Ez egy vicc. Először ugye csak rendelést lehetett leadni ami vmi technikai ok miatt nem működött. Sebaj felhívtam őket az első munkanapon és telefonon leadtam a rendelést. Pár nap múlva ki is került a honlapra is, hogy beszerzés alatt és az érkezés 2010.09.21, de 21 én ez a szöveg kicserélődött 23-ra ami 23-án 27-re módosult. A rendelést lassan több mint 2 hete adtam le, ennyi idő alatt akár amcsiból is kipostázzák...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Már rendeltem egyet Speedshopon csak várni kell rá, de megéri szerintem. Ezt a telefont egyhamar nem fogom lecserélni és szeretném ha minél tovább megőrizhetném eredeti pompájában. A megunás meg annyi, hogy ennyi erővel a telefon külsejét is meg lehetne unni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
b0c1
csendes tag
Hi!
Nekem es a munkatarsamnak is ilyen tokunk van. En imadom (munkatarsam leejtette a desirejet es csunyan deformalodott, azert is dontottunk a tok mellett).
Irtatok lejebb hogy meglehet unni. Nos en nemuntam meg. Lerakom valahova nem csuszik le, es teccik a fogasa is, igaz igy kicsit nagyobb a telo, de nem veszes.
Imadom, miota megvan 1x vettem le rola mert ocsem leontotte teaval a telom
b0c1
-
leslieke
Jómunkásember
Tapintásra milyenek ezek a tokok?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Ricardo
titán
Ezen a véleményen vagyok én is. Mindíg tokban tartottam a telefonjaimat, viszont használni tok nélkül szeretem. Ezeknek a bugyi tokoknak nem én vagyok a célközönsége. bár be kell vallanom az a kerékmintás elég pofás, de kb két nap után elmúlna az újdonság varázsa és a "poénfaktor", és úgy szedném le, mintha égetné a kezem
-
plus44
veterán
Ezek sosem jöttek be, akkor inkább valami férfias bőr tok.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
ATM_automata
őstag
Ilyen pofás cuccot keresnék Samsung GalaxyS-re is. Nem tudjátok, hogy ahhoz van? A hét elején voltam benn a gyorsboltba, de csak egy állati gagyi fekete gumibugyi volt, amivel nem is lett volna nagy baj, csak annyi, hogy úgy lóg a GalaxyS-ről, mint tehénen a gatya. Kondrétan olyan, hogy ha beleteszed vele a telefont a zsebedbe, akkor már kivenni nem biztos, hogy egybe sikerül, ha nem jól fogod meg a készüléket...kár volt érte.
What else?
-
engusz
veterán
Nem is tudtam, hogy itthon is lehet kapni kemény-tokokat! Néhány hete még ebayről vadásztam hasonlót egy Touch Diamondra.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
expander
senior tag
i8910hez mernincs valami hasonlo ? :\ ugy tetszenek az iphoneos gumi meg szilikontokok, de egy normalisat sem gyartanak ehhez
-
Xaels
félisten
"Ízlések és pofonok" - Nekem a Torque jobban bejön és sztem a Vroom nem állna jól neki mivel túl szögletes a Desire-hez képest. Amúgy a Vroom is tetszik csak nem illene szerintem a HTC-hez.
-
kazmerr
aktív tag
-
B4nd1t4
tag
A kék olyan mint egy szappantartó...
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
-
Chosen
addikt
Gyorsan jött a teszt a kérések után, grat
-
Kiegészítő kiegészítőkkel.
Jók az "ajándékok" hozzá és úgy tényleg nem olyan vészes az ára.
-
Xaels
félisten
Én ezt nézegettem, kár, hogy ebben a tesztben pont nem erről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
domi007
őstag
Az lehet a jó, Barely there csillogós kivitelben...gondolom 1 perc alatt karcolódik...jó 5let...
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Inarus
addikt
Ez jó! Pont ilyeneken gondolkodtam. Remélem van Optimusra is.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a bejegyzésben a Case-mate két legnépszerűbb védőtokját néztük meg közelebbről.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok