Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bbendre

    őstag

    válasz redbiro #3908 üzenetére

    Nagy Pixel fan vagyok. Nálam a gondok a P4-el indultak el. Nem volt korlátlan Photos tárhely. A kamera gyengébb lett (nem volt benne már pár "Marc Levoy" féle megoldás pl)
    A Pixel5 nekem kicsi volt és végleg eltűnt pár dolog pl a AOD wallpaper ami nekem hiányzott ÉS a P6 .. hát igen. Nekem nem volt szerencsém sajnos. A születésnapomon kb senki sem ért el és rám haragudtak.

    Szóval elegem lett amikor a Márciusi update ismét késett és elmentem venni egy Iphone 13 Pro Maxot hozzá egy Apple watch 7et, egy Iphone13 és hozzá egy Apple watch SE-t.

    100 odalt tudnék írni, igyekszem röviden:

    A feleségem kicsit kiborult :D A fő oka, hogy neki P5 volt 90Hz kijelzővel és a IPhone13 csak 60hz. Azonnal észrevette, hogy ez most meg mi akar lenni...

    Rájöttem, hogy a Pixel sok mindenben Iphone akar lenni. Már csak azért is mert onnan akar sokakat átcsábítani. Az átállás és költözés nem volt nehéz. Amúgy is mindenem a felhőben volt.

    A Biometrikus feloldás egy álom. Amikor maszk van rajtam, Pl Ausztriában még kell akkor az óra vagy már a maszkos feloldás is megy.

    Azt hittem, hogy az AOD jobban fog hiányozni. Azóta kevesebbet nézem a telefonomat :D Van beépített Shazam. Amit érdekel 1 gomb nyomás.

    A rendszer faék egyszerű, de azért valamelyest testre lehet szabni. Amit szerettem a Pixelen az az App Suggestions Ez is van, csak Siri App suggestions a neve :D.

    Ami meglepett, hogy elővettem a P6-ot és felraktam az új update-et. A telefon érezhetően melegedett. Ilyet az Iphone nem csinált.

    Navigálás és utazáshoz végre nem kell vinnem Powerbank-ot. Ha külföldre megyek a I13ProMax simán navigál 3 órát és még marad benne 80-85%. itt a Note20 Ultra meg a P6Pro is már szépen merült. A Pixel a kocsiban navigálás + zene + fényképezés és megszakad Bluetooth.

    Nagyon fáj gyengébb kamera. Hiába a legjobb Iphone a kamera gyengébb. Az összes teszt hazudik, hogy milyen közel vannak. Nem igaz. A Pixel sokkal sokkal jobb. Videoban nem :D Ott nem remekel. Igaz rájöttem, hogy bármit le tudok fényképezni, az, hogy az ég kiégett a képen az itt olvasókat érdekli max :) akinek mutattam nem is értette. A long explosure meg egy halom dolog régóta benne van az iphoneokban. A loop meg a társai nagyon jók.

    A feleségem is kezdi megszokni a telefont. Neki nehezebb volt. De minden megy, sőt már ott van minden hűség kártya, védettségi igazolás, gyógyultsági minden a telefonon és az órán.
    Előtte mindkettőnknek Samsung volt de az az óra számlapokon kívül elég gyenge volt, azaz ennyit nem tudott.

    A véleményem, hogy nagyon Pozítiv volt a váltás. Nem bántam meg. Minden meg rendesen. Nincsenek szívások. Pl a Pixel a Sony 1000es fülesemre mindig az írta ki, hogy 50% van feltöltve. Lesznek 7 évig updatek. Szuperul megy minden végre.
    Néha azaz érzésem, hogy mindenki elsősorban Iphon-ra fejlesztene.

    Hozzáteszem NEM éri meg az árát, de tekintve, hogy a S22Ultra már drágább ...

    Iphone 13 Pro Max & Google Pixel 8 Pro

Új hozzászólás Aktív témák