Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    válasz x_o_n #17247 üzenetére

    Nincs szükség megkeresésre.
    Nem pénz motivál vagy ilyesmi.
    Egyszerűen csak annyiról van szó, hogy van az alkotó SCS és vannak a gémerek játékosok ez a fórum apraja és nagyja, és ez a kettő olyan messze van egymástól mint Makó Jeruzsálemtől.
    Az SCS erőlteti ezt a vanilia designt, ami sztem a legtöbb játékosnak nem tetszik. Azután eröltetné ezt a "Simulátor" dolgot is ami nem szimuláció tudjuk az okait miért (valótlan KM és arány, fizika, Hangok, stb)
    és vannak a javarészt a 90%-ot kitévő egyszerű játékosok akik nem kamiont vezetnek országutakon de a feelingjét szeretnék érezni vagy a földtől elrugaszkodva esetleg kisérletezgetni sebességben rakományban LE-ben időjárási szélsőségekben, etc.

    az SCS politikája egyszerű és szinte játszhatatlan is egyben, csak a kamionosok elmondásai alapján alkotni valamit ahol süket fülkében ülsz és felcsatolva x tonna rakományt araszolgatsz előre miközben agyon büntet a rendőr.

    Nem tudják megérteni azt, a kamionosok ha leülnek ETS2-vel játszani, vagy ATS-el lehet ez nekik lehet hogy vissza is köszön és élvezik is, de ez így játszhatatlan, élvezhetetlen, nem játékra való hanem egy kamionos kiképző intézet számitógépes szimuláció utánzatához, a vezetés gyakorlásának a próbálgatására.

    Egy játékról beszélünk ahol ha a gamer leül és időt szán arra hogy játszon, izgalmat vár, kikapcsolódást, nem kevés játék és grafikai élményt.

    mi moderek az utóbbi felé szeretnénk elbillenteni a mérleg nyelvét, az SCS meg, abból is folyton el akar venni, amiért annak idején az egészet valószínüleg elkezdte, Én pl személy szerint egyre jobban érzem az SCS oldaláról az utóbbi időben kijött softwarei alapján a Kapzsiságot!...

Új hozzászólás Aktív témák