Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sup

    tag

    Sziasztok, lenne egy pár kérdésem, mert én is ilyen telefont vennék. Az egyik hogy az aksi kibír egy napot? Én nem használnám sokat, ránéznék néha a telóra, egy kis netezés, meg telefonálás, nm játék meg ilyenek, kb úgy használnám mint egy "sima" telefont, úgy meg a megfelelő beállításokkal, azért ki bír egy napot,nm? Mielőtt kapnám a kedves mondatokat hogy ezt már több ezer hsz-n át kiveséztétek, tudom h ez így történt, mert végig is olvastam majdnem az összes hsz-t ami itt van, de ilyen minimális használat melletti idő tartamról, nem nagyon számolt be senki.

    Valamint hogy hosszú távra melyik éri meg jobban, ez vagy az iphone 5 (többi márka nem érdekel,talán a HTC One), mert minimum két évre vennék telefont. És ezt frissítésekkel, és mindennel támogatják annyira hogy ennyi idő elteltével is egy penge kis telefon lesz, vagy hiába van benne szufla, egy másfél év után már sehol se lesz,?

    Az utolsó kérdésem pedig hogy néztem a telefonhoz ZAGG invisibleSHIELD-t, erről van valakinek tapasztalata úgy általánosságban, mert akkor inkább ezt venném, mint valami olcsó fóliát, és valami ronda tokot.
    Köszönöm előre is a válaszokat. :)

Új hozzászólás Aktív témák