Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Bozek #4000 üzenetére

    Megvettem a novát, szerintem egy hulladék. Azóta lehet már benne mappákat létrehozni? Táccsviz, Sony láncsör, MIUI láncsör. Ezek amik számomra használhatóak. Mivel Wajk átállt a zájfón vonalra, még az a kevés reményem is elszállt a 64 bites miui portra ami még volt. Samsung telóm egyhamar nem lesz, így a Sony gyári launcherét szeretném a régi jó állapotban. Tele a net bepöccent tulajokkal emiatt a hulladék fícsörök miatt.
    Rászántam pár napot a héten, teszteltem pár főzött és gyári romot. Akku és általános sebesség (utóbbi szubjektív) miatt visszatettem az A.5.11-es 6.0.1-est.

    Gyári alap, rootolva, DRM visszaállítva, Xposeddel megszabva, rászántam az időt és kipucoltam magam amennyire tudtam. Gyors, keveset zabál. Ez a semmirevaló újdonság - ami mellesleg szerintem továbbra is haszontalan - viszont idegesítő.
    Ha lesz időm, megnézem rá tudom-e faragni az előző láncsört - valószínűleg nem...

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák