Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gyantaszuz #15309 üzenetére

    Én is pont akkora távolságra vagyok tőle, arra van a futár. :) Plusz 2.000 Ft az tény, de ennyit megér a gyorsabb ügymenet és az hogy elkerüli a pult mögött ülő kiscsaj kezét a készülék.

    (#15319) MC Pite
    "Sonyba ami hardverileg zavar"
    Ne általánosítsunk, ha nem általános tapasztalattal mondod. Pontosíts. Z3C-ben zavar.
    Amúgy értem amit mondani akarsz, el is fogadom mindegyiket, azonban ezeket egyiket sem érzem (kamera kivétel). Szóval összességében szerintem egy csalódott vevő lettél. Hogy mik azok amik ezt okozzák, ha az ember csalódott, már majdnem mindegy. Keress egy másik telefont.
    Más gyártók is mindent megtesznek hogy minél hamarabb cseréld le a készüléked. Ilyen szempontból a Sony legalább korrekt, ugyanis a két zászlóval előtti modellek is kapják a frissítéseket (ez mondjuk Samuról és sok más Androdiosról nem mondható el. Az iphone-ról igen, ott arra használják hogy mielőbb cserélj modellt, mert az IOS váltások során a régebbi modellek brutális lassulással ajándékozzák meg a felhasználót ), a régebbiek pedig még bőven ellátottak custom romokkal (amik mellesleg fényévekkel jobbak mint a gyártóiak).

    Az LTE problémáid lehetnek szolgáltató függőek is, nehéz velük mit kezdeni. Nekem az egri tescoban 60 mbit-es letöltésem van. A város közepén egy régi épület földszintjén 100/35. Más nagyvárosokban is hibátlanul pörög minden. Telenoros vagyok, nekem megy.
    A véleményem az, hogy akinek tetszik a WP, annak felesleges androidos telefont venni. A WP sokkal jobban hardverre optimalizált, gyorsabb és valljuk be sok helyen szebb és egyszerűsített logikájú. (a kivételek, kivételek).

    (#15323) demars
    Szerintem elég rosszul hangzik, egy nettó barom volt aki kitalálta a googlenél. Az időzített némításra csilliárd app volt eddig is, viszont az azonnali némítás és hangerő visszaállítás rezgés vagy pittyentés nélkül nem megvalósítható. Egygombosság viszlát, stb. Tiszta szívből rühellem a lollipopot, a GUI egy szemét. Mondjuk én a többi google app "letisztultságnak" nevezett butaságát is hasonlóan.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák