Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz romate #1800 üzenetére

    Ebayen :)
    Viccet félretéve a Z1-re ma tettem fel a Spigen Glas t.R-t. Csodás. És bár tudtommal a Z1c-re még nincs kint a Spigen üveg előlap biztosan akad gyártó aki már gyárt hozzá. Csak ajánlani tudom. Tizedére koszolódik, úgy siklik rajta az ujj mint takony a jégen, nem torzít, és karcolódásnak is ellenáll bizonyos határig, ha karcolódik cseréled mint egy fóliát (vasalt fóliára tettem rá). Hátra meg mehet bármilyen fólia. Nem oszt, nem szoroz. Ha oda is teszek egyet, lehet kipróbálom tok nélkül - bár félek, a keret karcolódásától :)

    #1798 namegin nem is sejted mennyire közel jársz a megoldáshoz. Törik és a biztosító fizet. Bár az lehet, hogy beázás esetén is kifizeti, az önrészt meg felfoghatjuk tanulópénznek. Én a Z1-et rendszeresen csap alatt mostam le szappanos vízzel, mert a fólia gyűjtötte az ujjlenyomatokat (meg imádom a kollégák arcát közben LOL). Remélem az új üveggel már ritkábban kell mosni (szappanos víz felületi feszültsége alacsonyabb, olyan helyekre is befolyhat ahová tiszta víz nem, de eddig nem volt gond)

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák