Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz petymeg #1126 üzenetére

    No akkor nekifutok még egyszer (első hozzászólásba kérlek tegyetek bele valami hasonlót) az üveg karcálló ugyan, de a gyárilag rajta lévő fólia nem. Ez a fólia csak akkor látszik ha keresed, és a kijelző ütésállóságban van szerepe (ennek eltávolítása egyrészt nem egyszerű, másrészt nem tanácsos, mert rajta van a Sony logó és a kijelző repedese esetén nem javitjak a telefont garanciában - a garancia többi részét állítólag nem befolyásolja). Mivel ez a fólia csak a kijekzovel együtt cserélhető, és mint minden fólia karcolódik, ezért sokan tesznek rá egy plusz sima fóliát. A dokkoló tényleg nem bagy dobás, de egy usb kábel és egy régi töltő többnyire akad otthon, vagy használhatod a gyárit. Nekem nem jött be annyira mint a Z dokkolója, viszont az nem használható más telefonokkal. Ezért a Z1hez dokkoló csatlakozós kábelt vettem, ami töltésre jó, de pl filmezésre már nem jó.

    tylerddd: azt te sem gondolod komolyan, hogy minden tesztelő szét kéne karcolja a tesztre kapott telefont. Ha elolvasol pl egy gsmarena tesztet akkor láthatod, hogy nem a spec alapján írnak, hosszan tesztelik a telefont (sokszor hetekig), valamint méréseket is vegeznek

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák