Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabo.csabi

    tag

    Sajnos nincs időm végigolvasni a fórumot és más oldalakat böngészni a válasz után, így itt tenném fel a kérdésemet ami az lenne, hogy az utóbbi hetekben mi a fenéért zabálja a készülékem az akksit?
    Vannak napok, amikor szinte egyáltalán nem használom (ez azt jelenti, hogy egy hívást sem bonyolítok, kevés zenét hallgatok (<30 perc) és néha facebook üzenetet / emailt olvasok) és a 8.00-kor még 100 %-on lévő akksi este 6-ra lemegy 20-30 % körülire. Köze lehet ennek ahhoz, hogy milyen és hány alkalmazás fut a háttérben? Hogy lehet őket végleg kilőni, anélkül hogy automatikusan újraindulna? Az akksi statisztikából nekem úgy tűnt, hogy maga a rendszer eszik ennyit ... :-(
    A 4.3 frissítés várhatóan javíthat ezen?
    Előre is köszi a válaszaitokat!

    Ja és hozzátenném, hogy az elmúlt héten az akksikímélő funkciót is bepipáltam és úgy is kb. azonos a helyzet. Tegnap este 100 %-on állt lefekvéskor (22.45 körül), normál akksikímélő mód nélkül (mert azt vettem észre, hogy ha aktív a funkció akkor meg nem ébreszt) majd reggel 7.15 körül 42 %-on állt, úgy hogy 23.00-tól 8.00-ig ki van lőve az adatforgalom és éjszaka nyilván hozzá sem nyúltam a telefonhoz ... :-)
    Akkor ez mos' mi? Kérem szépen?!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák