Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CubeDogg

    csendes tag

    válasz lordyka #6301 üzenetére

    Én másképp tapasztaltam :D Nekem a Facebook Messenger és az Alarm Clock Xtreme van hozzáadva a kivételekhez. 2 órája ki volt kapcsolva a telefonom kijelzője, stmaina mód aktív és mégis megkaptam az üzeneteket.

    Tegnap pedig leteszteltem, hogy ha az Alarm Clock Xtreme nincs hozzáadva a kivételekhez akkor nem szólal meg, ha hozzáadom akkor viszont igen.

    Az energiatakarékosnál a Wifi és a mobilnet is úgy működött, hogy tényleg kb 10-15 perc múlva lelőtte (mintha manuálisan kikakcsoltam volna) és mikor felélesztettem a telefont akkor azért kellett 1-3 másodperc mire újra csatlakozott. Most a stamina esetében viszont ahogy felvillantom a kijelzőt már ott az ikon, hogy kapcsolódva van (és mivel a messenger üzenetei is megjöttek ebből is azt gondolom nem lőtte le a mobilnetet).

    Az viszont fura, hogy hiába fut a Messenger és kapom meg az üzeneteket az akkumulátorhasználatban nem jelzi ezt ébresztésnek sőt van hogy azt jelzi, hogy a kijelző aktív volt viszont nem volt ébresztve a telefon.

    Lehet, hogy megérne egy teljes újrahúzást mert van egy-két dolog a stamina módban (pláne a leírásod alapján és mások elmondása szerint is) aminek nem úgy kéne működnie ahogy azt nálam teszi.

Új hozzászólás Aktív témák