- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wheelbarrow
aktív tag
Véleményem szerint azért veszi föl kihangosítva ( néha az enyém is) mert ott van az ikon amit el kell húzni hívásfogadáshoz ahol a kihangosítás ikon van beszélgetés közben. Ez elég gáz egy sony nevü gyártótól. Ilyen hibát valami dzsunka korporésün megengedhet magának de nem egy sony! (kisbetűvel mint nemecsek)
[ Szerkesztve ]
-
predator00
tag
válasz Wheelbarrow #6503 üzenetére
a kihangosítós dolog állítólag a chrome miatt van, le kell törölni a frissítést, nem a sony hibája
-
senior tag
válasz predator00 #6504 üzenetére
Más erre nem panaszkodik... Samsung, MyAudio, HTC pajtások... sőt! Édesanyám Xperia L-je sem csinál ennyi bugot... 4.2.2-őn...
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Wheelbarrow
aktív tag
A Chrome nálam az első amit letiltok
-
belavagyokbp
aktív tag
Nekem általában az első dolgom letörölni a chrome-ot, és így is csinálja
(#6506) Wheelbarrow: látom egy rugóra jár az agyunk
[ Szerkesztve ]
-
pixelblondie
senior tag
válasz morneo.it #6505 üzenetére
Az én SP-m, sőt több száz SP is ezt a kihangosítós témakört csinálta, és mindenki Telekomos volt, ROMtól függetlenül. A szolgáltatói 4.1.2 és 4.3 is csinálta, ugyanúgy mint a független gyomlált romok.
Még nem jöttünk rá, miért, meg hogyan, de nem csak az SXT-nél van ez, nyugias good as it gets
-
daved14
tag
válasz pixelblondie #6508 üzenetére
Lehet hogy így könnyebben lehallgat az nsa
-
atee
őstag
Mostanában azt mondja frissítésekre vagy új telepítésekre, hogy nincs elég tárhely... 9 giga van a belsőn szabad és 7 az sd kártyán. Miért lehet ez?
D-day 2002-01-04 01:54
-
Nfsman20
tag
Azert van mert a rendszernek elkulonitett kb 2-3gb helyre telepit sok program, ami hamar megtelik.. A beallitasok>alkalmazasokon belol rogton az elso, letoltesek fulon lathatod mennyi a szabad helyed. Nekem ott 470mb, pedig a belso memorian meg 9gb szabad.
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
samir
tag
Na nekem is megjött a frissités,de hivás felvételkor akkor is kihangositva van!Sajnos ezt nem javitották!
A Privát előny.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz daved14 #6514 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy a Sony-nak ehhez semmi köze. Szerintem egy frissített szoftverrel került be a hiba, és csak akkor jön ha az adott progi épp fut a háttérben. Nekem kb. 2 napja volt egy kihangosított felvétel probléma, de se előtte se azóta nem.
Szerk.: Ahogy itt már korábban írták, a legújabb Chrome frissítés miatt van. Uninstallálni kell a frissítést, és jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz KaoszTom #6516 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nálam a Chrome az első bekapcsolás után rögtön tiltva van, az enyém hivatalos hazai független és a PCC-vel lett frissítve, root sincs és még is csinálja. Annyit vettem észre, hogy kihangosítva hívtam valakit és hívás közben kikapcsoltam a kihangosítást azóta a hiba nem jött elö. A töltés prroblémák is előjöttek nálam is ahogy mindenkinél.
[ Szerkesztve ]
-
samir
tag
Gyárilag független,szerintem meg semmi köze az app-hoz mert nekem semmi nincs rajta csak a gyári cucc!És azok sincsennek lefrissitve!
A Privát előny.
-
xtraktor
csendes tag
válasz Wheelbarrow #6517 üzenetére
Ugye te is Telekomos vagy?
Olvass vissza légyszives: #6508
Nálam nem jelentkezett töltő hiba, sőt ezen a fórumon kívül csak a V-ről olvastam egyáltalán róla.
(Azt hiszem a mindenkibe én is beletartozom...)Igaz erre nem panaszkodtál de ha még visszább olvasol kiderülhet hogy a hangerő bug sem feltétlenül a ROM hibája.
Egyébként találsz linket Flashtool-os frissítéshez az új 9.2.A.1.199 romhoz itt a topicban.
Hátha az segít a problémádon. -
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz xtraktor #6519 üzenetére
Nem, Vodás vagyok.
A készülék pedig hivatalos gyári független amin még egy hónap gari van ezért nincs root és egyéb mókolás. Csak a hivatalos PCC-vel frissítek, megvárom amíg megjön
A töltés hibákat próbáld ki. Hagyd teljesen lemerülni és és próbáld meg feltölteni úgy, hogy közben bekapcsolod. Aztán bekapcsolva tölts föl teljesen és hagyd a töltőn egész éjszakára. Lehet, hogy reggelre kikapcsol. Nálam ezek a hibák is előjöttek a 4.3-al -
predator00
tag
válasz Wheelbarrow #6521 üzenetére
sus-al kell frissíteni nem pcc-vel
-
CoRt3z
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Holnap viszem szervízbe a telefonomat, viszont német romot tettem rá. Szeretném vissza tenni az eredeti T-mobilos ROM-ot, de sehol sem találok. Tudnátok segíteni hogy honnan tudnám letölteni? Előre is köszi!
Üdv. -
Orlin
addikt
Van frissítés másnak is?
Ezt is ajánlatos Sus-al feltenni?LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
umbriel
csendes tag
Tudtok olyan progit mondani, amiben minden rendszer alkalmazás/beállítás külön menthető és visszaállítható? Gondolok itt olyanokra, mint az Intelligens csatlakozás összes beállítása vagy esetleg az adatforgalom? Nem rootolt telón is működjön.
Sajnos az utóbbi időben elszaporodott factory reset kapcsán kérdezem... -
daved14
tag
Na ma reggel kikapcsolva fogadott a telefon, töltés bug, és most nekem is csak téglalap van a hangerőnél azért szép hibajavítást hozott össze a Sony.... pedig az első 4.3 as szoftverbe nekem ezek közül egyik sem jött elő!
Amúgy most milyen áron mennek a független tipp-topp T-k?
-
Orlin
addikt
Feldobtam a mai új frissítést.A wifim egyenlőre most jó
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
CubeDogg
tag
Sziasztok!
Van olyan aki T-Mobilos és már megkapta a 9.2.A.1.199-es frissítést? Mert ha nem akkor nagyon remélem, hogy nem játszák el azt mint a 9.1.A.1.141-es rom esetében ami ki sem jött a T-Mobilosoknak.
Még egy érdekes kérdés. Lehetséges, hogy a mobilom szolgáltató függő de nem a T-Mobilos rom van rajta? Mikor az 9.2.A.0.295-ös rom kijött nekem 1, másfél hét múlva jelzett is a companion, hogy lehet frissíteni, a forumon pedig még sokan írtátok, hogy baromi sokáig nem volt frissítés. Ha egyszer fel flash-eltem rá egy független rom-ot akkor onnantól kezdve az lesz frissítve és nem a T-Mobilos verziót teszi vissza? Mert akkor lehet, hogy ez a megoldás.
Ja a másik meg, hogy a flashelés után vissza akartam tenni a T-Mobil-os rom-ot, hogy ha szervizbe kerül a telefon akkor ne faragjak rá. Viszont mikor a rom felment egy halom olyan app volt a telón ami előtte nem (T-Mobile specifikusak.) Ezért nem értem, hogy akkor most az én mókolásomnak köszönhetően van rajta (elvileg) a független rom, vagy (annak ellenére, hogy a készülék T-Függő) eleve nem az volt rajta, hanem a független.
Így most már végképp nem értem, hogy melyik rom van a telómon
Házi feladat!
-
veterán
Nálam is kikapcsolt, miután feltöltődött a teló .295 CE ROM-mal. Hogy hagyhatnak ekkora hibát a firmware-ben?
Az "alapból kihangosított hívás" jelenség miatt tuti párszor földhöz vágtam volna a telefont, ha élesben használnám..[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Orlin
addikt
válasz szabogabor10 #6531 üzenetére
A frissités után meg mindig kihangosit...:@
Akkor mit javitottak?!? FááákLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Majko102
aktív tag
A kihangosítós gond nem a sony hibája, valamelyik google terméké, ugyan is nem csak T-n van ilyen gond, de még nem sikerült megfejteni hogy pontosan mi okozza, csak annyit hogy google cucc.(forrás: xda)
-
addikt
válasz Majko102 #6533 üzenetére
Sajnos tényleg a Google Chrome okozza, két megoldás van rá ideiglenesen (amíg nem frissül a Chrome egy verziót):
ha van rootod: töröld a chrome appot vmilyen app managerrel és használd helyette a Chrome Betat (vagy egyéb böngészőt)
ha nincs root: alkalmazásoknál tiltsd le a Chrome-ot és telepítsd a Chrome Betat vagy más böngészőt@Orlinnak szólt igazából
[ Szerkesztve ]
-
CoRt3z
tag
Sziasztok!
Először is köszönöm a segítséget és a rengeteg információt amit itt kaptam.
Mai nap elvittem a biztosított (vízbe esett) telefonom szervizbe és azonnali cserét ajánlottak. Alig akartam elhinni amikor 122ezer forintos keretből választhattam. Xperia Z boldog tulaja lettem mától.
További jó fórumozást mindenkinek! -
senior tag
Banyeg... tuti én is bebiztosítom a következőt, s ha lesz jó ajánlat, vízbe folytom
Bár az sem lenne rossz, ha megpusztulna Mr. Szikra által a T pár nappal a 2 év gari lejárta előtt, s óóóó... javíthatatlan lenne. Nosza, nincs másik, új T, akkor jöhetne egy Z, vagy amire ráfizetek“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
samir
tag
válasz razorka777 #6538 üzenetére
felraktam a beta-t, most tesztelem! eddig még nem volt semmi gond vele!
A Privát előny.
-
addikt
Egy dologra figyeljetek: ha leszeditek teljesen a gyári/stabil Chrome-ot (root), akkor valószínűleg lesznek olyan alkalmazások, amik nem fognak rendesen működni, mivel nem fogadják el a béta Chrome render motorját. Többek között az Amazon Kindle appja pont ilyen, nem nyitja meg a könyveket, viszont vígan elvan a csak letiltott Chrome-mal, szóval ha nem létkérdés (azaz van még hely bőven), inkább a letiltást válasszátok a törlés helyett
Furcsa állat ez az android még mindig...
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz razorka777 #6538 üzenetére
Nálam mindig az első dolog az, hogyha új romot teszek fel, hogy letiltom a chrome-ot és a hozzá hasonló appokat, de így is random kihangosítva veszi fel a hívásokat, szóval nem hiszem, hogy a fenti app lenne a ludas.
Egy kérdés: nem használtok véletlen bluetoothos fülest? Nekem nem jelentkezett ez a hiba addig, amíg azt nem csatlakoztattam a telefonhoz, lenne is benne logika... -
Rockstone
tag
válasz belavagyokbp #6542 üzenetére
Nálam BT füles nélkül is kihangosítva veszi fel, viszont egyedül az első hívás van kihangosítva, ha másodjára hívnak azt már normálisan veszi fel.
-
atee
őstag
Nálam nincs fent chrome mert egyből lekaptam rutinból mert PC-n se kedvelem.
A telefon T függő 4.1.2 gyári nem piszkált. És mostanában kihangosítva veszi fel a telefont. Nem mindig de 10-2-3 alkalommal igen.D-day 2002-01-04 01:54
-
daved14
tag
4.1 en volt néha nekem is még régen 3-4 hónapja is párszor elvétve kihangosításos bug!
Na ma újratettem az egészet de most 4.1 röl root-olt verziót csináltam na meg XDA-n teli van minden kit-kat os portolt appokkal azokbol is sikerült feltenni elég sokat igaz most csak a .295 van fent de legalább nincs hangerő ikon bug és remélem töltés bug se lesz! -
lala7474
csendes tag
Nos az én T-mnél is előjött egy hiba. T-mobilos telefon, eddig nem volt mókolva. Flashtool-al felment rá a 4.3 (LT30_9.2.A.0.295_Customized CE1.ftf), működött is néhány napig szépen, rendben. Egy éjszaka töltőn volt a telefon és arra ébredek, hogy a kijelző világít és a SONY logó fogad. Próbáltam újraindítani, de nem sikerült, nem reagált semmi gombra. (Power + VOL+-ra sem). Flashtool sem látta, képernyő sem kapcsolt ki. Miután teljesen lemerült (Power gomb lenyomásra kétszer felvillant a piros állapot led), még a töltést sem vette.
Már gondolkoztam a gariztatáson, amikor rájöttem, hogy csak úgy tölt, ha a power gomb folyamatosan le van nyomva. Nos így egy teljes éjszaka alatt feltöltött annyira, hogy a Flashtool végül felismerte (Később kiderült, hogy alig 50 %-ra töltött). Nos ekkor sikerült az eredeti T-mobile ROM-ot (LT30p_9.1.A.1.140_T-Mobile HU.ftf) flashelni. De végül a Power gomb lenyomása és USB csatlakozás indította el a flashelést.
Most működik is rendben, beállítgattam, eddig semmi hiba nincs. Azonban itt jön a további érdekesség. Kikapcsolt állapotban nem tölt a telefon és sem flashmode-ba, sem pedig Fastboot mode-ba nem tudok belépni. Hiába nyomom a vol+-t vagy a vol--t nem történik semmi, nem ismeri fel a telefont a gép. (Minden rendben telepítve van). Bekapcsolva hiba nélkül felismeri mind tárhelyként, mind MTP adatátvitelként, sőt bekapcsolva a Flashtool és a PC Companion is látja.
Rootolni sem tudom, mind a Doomlord, mind a Bin4ry program végigfut, de nem rootolja a telefont, nincs Superuser ikon. A Doomlord v17-es rootkit kiírja, hogy a fent lévő .140-es firmware nem támogatott.
Valakinek valami ötlete, hogy miért nem tudok fastboot-ba lépni?
[ Szerkesztve ]
"Bármit tanulsz, magadnak tanulod." /Petronius/
-
zozo2001hu
tag
válasz lala7474 #6548 üzenetére
Szia!
Nekem is előfordult egyszer ez a powerbug, a töltés után reggel a SONY logó világított. Ez a .295-ös végű vodafone UK 4.3-as ROM-nál jött elő. Ilyenkor a hard reset segített: [link]
Szerintem érdemes lenne neked is nyomni egy hard resetet illetve én a helyedben feltenném az újabb .199-es végű 4.3-as ROM-ot. Egy független Skyfall IT ROM-ot használok, ezzel eddig minden ok!
-
Liliom9
tag
válasz zozo2001hu #6549 üzenetére
Nem ismeri fel a Flashtool, így flashelni sem tudok másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest