Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Gáben81 #1639 üzenetére

    tesztelgettünk ilyen szempontból néhány telefont - sxs tulaj az egyik haver, és ő vetette fel a témát, mert szerinte nagyon gyorsan merül a telefon, az előző telefonjaihoz képest is!
    a három típus; sxs, sgs2 és i4s, mindegyiken gyári utolsó firmware verzió, nincsenek butára gányolva, azonos körülmények és használati mód, és beigazolódott a gyanúja, a sxs teljesített elvárások alatt, utána jött az sgs2 és a legjobb az i4s volt! mondjuk én előre mondtam nekik a várható sorrendet, és nem is tévedtem!
    bizonyos szintig ráfogható - lenne - az erős hardverre az sxs elég gyors merülése, de nem ennyire!

    S_xperia_S; a galaxy w is tölt használat közben, csak az aktuális igénybevétel fokától is függ, hogy milyen arányban adja és veszi a szuflát, és ez a legtöbb telefonra igaz, még a sxs esetén is! mondjuk azt nem szabad elfelejteni, hogy nem azonos a li-ion és li-pol akkumulátorok töltési és merülési ideje, ezért érdemes megnézni, hogy milyen két telefont hasonlít össze az ember!

    agabe; én többet is várok és kapok is; link közel 24 óra készenlét, 4 óra elég húzós használat, és még 45%-on az akkumulátor!
    sírva örültem volna, ha korábban az sgs2 ennyit bírt volna nálam - persze az sgs2 és az i4s kijelzőjének a mérete sem összehasonlítható -, és ha azt veszem alapul, hogy az sxs még az sgs2 szintjét sem éri el akkumulátoros üzemidőben... :(
    bár itt is hangsúlyozom az sxs jobb hardverét, de ilyen vas alá húzzósabb akkumulátor kellene!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák