- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejt
aktív tag
Valaki esetleg tud olyan módot amivel a 4.4.4-es adatokat 5.1-re át tudom rakni? Jegyzetek, smsek...stb...
Vagy esetleg meg lehet piszkálni a beállításokat az alap "Biztonsági mentés" programban hogy ne írja hogy nem kompatibilis?
Nagyon kellene valami megoldás! Köszönöm szépen előre is :S
-
Edi77
őstag
Feljött az ablak a flash-hez 2 p múlva, csatlakoztattam flash módban a telót, erre elkezd rinyálni, h kellenek a driverek! Már 2x feltettem, most kezdem 3x-szor. Kihullik a hajam!
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
aszti75
senior tag
Jah.Nekem is szórakozott a flashtool mire beadta az ablakot,hogy falsh-elhetem.Flash közben is van egy rész,ha jól emlékszem a 3/4-énél.Ott is mintha megállna,de mégsem
Tovább flasheli,mint a 4.3-at,az tuti.Ha feltetted a drivereket azért egy restartot engedj el a pc-n.
Jobb klikk a flashtool ikonon és futtatás rendszergazdaként vagy úgy telepíts drivert,ahogy Ronam írja.Persze attól még úgy futtasd a flashtoolt,ahogy írtam.
Kopasz topikgazda
Nem is igaz,me' van szemem
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Most csináltam harmadszor a gép restartot, ha ez nem volt elég, befejeztem, elegem kezd lenni. Köszi az eddigi sok segítséget, fiúk
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
Edi77 ez kell először neked
Aláíratlan illesztőprogram telepítése Windows 8 rendszerben
Előfordulhat, hogy szeretnénk egy régi jól bevált eszközt használni a Windows 8 alatt, viszont nem rendelkezünk hozzá digitálisan aláírt illesztőprogrammal.
Megpróbálkozhatunk az aláíratlan illesztőprogram telepítésével ha a hardver működik Windows 8 alatt, azonban már nem is olyan egyszerű betölteni ezeket.
Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltási lépései Windows 8-ban a következők:
Ellenőrizzük, hogy be vagyunk-e jelentkezve a rendszerbe.
Nyissuk meg a Beállítások panelt (Windows+I) Ez ki lehet hagyni
Klikkeljünk a Főkapcsolóra majd a Shift billentyűt lenyomva az Újraindításra.
A rendszer által felajánlott lehetőségek közül válassszuk a Hibaelhárítást majd a Speciális lehetőségeket.
Klikkeljünk az Indítási beállításokra majd az Újraindítás gombra.
A megjelenő ablakban üssük le a 7 (Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása)billentyűt.
A művelet elvégzése előtt mindenképpen érdemes ellenőrizni, hogy nem tettek-e közzé a gyártó a honlapján egy friss, digitális aláírással rendelkező illesztőprogramot az eszközhöz.Utána telepítsd a FlashTool drivert majd a telefonnak is kell első alkalommal telepíteni de ha ezt meg csinálod akkor jó lesz..... Én ezzel szoktam kezdeni, igaz a Win10 észre vettem, hogy jobban kezeli az adb mint a 8 vagy a 7-t.
99%-ban bejön. Mert a adb drievert nem tudja másképpen feltenni....
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Edi77
őstag
válasz bubus66 #7362 üzenetére
Kedves vagy Bubus, de win 7-em van, és nagy nehezen, de lassan lehet, meglesz az órák óta tartó szenvedés eredménye
aszti:Egy hosszabb kapcsolat biztosan! Lehet, megmarad a hajam is
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Win7 ten is jó de kedves lszek és adok win 7-hez is
Indítsd a parancssort rendszergazdaként. Jobb katt a startmenüben a cmd-on és futtatás rendszergazdaként. Majd add ki a következő parancsot:
bcdedit /set nointegritychecks on
Ezután egy restart és már el fogja fogadni a rendszer az aláíratlan illesztőprogramok telepítését is. A visszaállítása pedig ugyan ez, csak a parancs változik kicsit.
De miért is szenvedtél, mondtam, hogy segítek............
Akit érdekel tölthető a Sony Xperia M2-18.6.A.0.175_R2C-D2303 1281-1538- Customized CE5-GLOBAL-LTE-Central Europe 5 link nálam..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Edi77
őstag
Tadam!!
Uraim, sikerült!! Hálás köszönetem Nektek: aszti, Ronam és bubus és papp54 (majd fel kell rakni a CE-t, akkor kezdjük újra a dolgot )Miért szenvedtem? Mert nem voltál a fórumon
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Hölgyem meg van a CE és tölthető link privátba. Tudtam én mindig, hogy ügyes vagy..
Ment..... a link...
(#7352) Troll56
Ha kell valamelyik link keres meg a CE5 is tölthető már
[ Szerkesztve ]
-
jasper07
tag
Hali!
Én irigykedve, de türelmesen várok, talán én is kapok egy előrevivő választ
és élvezhetem a Lollit! (vagy nem!?)Üdv!
-
Bazsi75
csendes tag
Sziasztok!
5.1 frissítés után nálatok a GPS mennyire fix? Nálam pár másodpercenként eldobja a jelet. Neten olvasva a Z3-nál volt ilyen bug Lollipop frissítés után de M2-nél még nem találtam megoldást.
-
aszti75
senior tag
válasz jasper07 #7318 üzenetére
Szia.
Tedd újra flashtool-al.Összefoglalóban megtalálsz mindent,amit a flashtool használatáról tudni kell.A hozzá tartozó FTF fájlt megoszto linket kérd bubus66 fórumtárstól.Amennyiben valahol elakadnál,gondolom szívesen segítünk,amennyiben tudjuk a választ a kérdésedre.
PCC-t valóban nem sokan használhatnak itt a fórumon.Gondolom ezért nem érkezett válasz a kérdésedre.
Azért mielőtt nekiállsz a flashtool használatát olvasd át rendesen!És még egyszer,inkább kérdezz,ha nem értesz valamit,mielőtt cselekszel! -
aszti75
senior tag
válasz GEPESZ66 #7379 üzenetére
Sajnos semmi sem tökéletes,mint ahogy az ember sem az.Ezért is hibázunk.Ezeket el kell fogadni és megtanulni ezzel együtt élni.Vagy megpróbálni.Ez a kompromisszum.
Azért nem csak a Sony-ra lehetne ezt a jelzőt ráhúzni.Mindenre,amit ember készített.Én úgy gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
-
-
bubus66
nagyúr
Nálunk is alapból a belső tárhelyet adja meg de mikor beállítom a Külső tárhelye újra indítást kér viszont nemcsak telepít rá, hanem használni is tudja
Esetleg a File kezelőbe nem lehetséges ilyen beáálítás?
[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
Lejárt aszerk időm.Bocsánat.
Lehet,hogy hülyeséget írok,de..
Lehetséges az,hogy automatikusan az sd kártyára ment,telepít az 5.1.1?
Mert most betettem egy memkarit és látom hogy az időkép alkalmazásom cache fájljait már az sd-re írja. -
bubus66
nagyúr
válasz aszti75 #7399 üzenetére
Akkor igen oda menti. Gondolom akkor használja is..
Ja mondjuk nálunk muszály az állítási lehetőség, mert a frissítés, ROM telepítés az SD-ről történik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...