- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz mareszyx89 #8102 üzenetére
Többször ki lett tárgyalva. A spéci tisztítószereket inkább hanyagold, viszont a sebbenzin, vagy a tiszta alkohol eltávolítja a maradékot. Alig nedves (alkohol/benzin ) fültisztító pálcikával, körkörös mozdulatokkal pár perc alatt megszabadulhatsz a foncsor maradványaitól.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
tango20
csendes tag
Valaki tudna segíteni? Meg untam a nyalóka hibáit és szeretnék vissza tenni egy értelmes romot, monjuk a 4.3-at... Gyári tmobilos vagyok nincs se root se semmi. Valaki tudna adni egy normális leirást linkekkel meg mindennel hogy meg tudjam csinálni?
-
tango20
csendes tag
azt hittem segítő kész emberekkel találkozom itt. szerettem volna egy olyan leírást linkekkel meg mindennel kérni hogy egy mezei ember, aki nem telefonnal meg pc-vel a szájában született is meg tudja csinálni. gondolom aki ezzel foglalkozik annak pikk pakk meg van egy ilyen dolog, de aki csak sima felhasználó annak gondot okoz sajnos. sokat gondolkodtam a telefon eladásán vagy kidobásán mert a nyalókával egy fos! de mivel szeretem így ugy gondoltam hogy meg próbálkozom ezzel a sztorival...szoval kaphatok segítséget????
-
Ronam
addikt
-
VMatteo
őstag
35ért jó vétel egy 2016ig garanciális, emagos fóliás M2? Átvételnél miket ellenőrizzek? Milyen hibák fordulnak elő leggyakrabban?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz Ryan_Sanchez #8109 üzenetére
Szobatársamnak van, nekem Z3cm van, tesómnak SP-je, miért felejtsem el?
Tisztelet a Gépésznek!
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Párom telefonja is frissült erre a csodás oprendszerre, és azóta a csörgés vállalhatatlanul halk lett.. Hiába veszem feljebb, a régi üvöltés felét sem tudja kihozni magából.. Se gyári, se a letöltött csengőhangjával..
Mi lehet a bug?
szerk: látom, xLoud hiánya.. lehet ezzel vmit csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Ryan_Sanchez
tag
Valaki küldjön nekem egy 5.1.1 es vodás gyári romot légyszíves, mert nyomorék vagyok és nem találom.
build number: 18.6.A.0.175 -
janeszgol
félisten
válasz VMatteo #8108 üzenetére
2016 elég tág fogalom. Pontosan meddig garis? Amúgy megéri megvenni ennyiért függetlenül.
Leggyakoribb hiba: kamera lilásodása (kívülről, le lehet tisztítani), a képernyő hernyósodása (ragasztó) nyomás hatására. Nálam egyik sem jelentkezett még.Alternatíva kevés van olyan, ami itt megáll árban, 4G-s (Band 20-szal), friss Lollival. Szerintem vedd meg!
-
Edi77
őstag
válasz tango20 #8106 üzenetére
Nézd, nem volt a hsz-em bántó, vagy egyéb... de az összefoglalóban minden benne van, senki sem fog neked linkelgetni, mert ott egyben vannak a dolgok. Az egész topik csak erről szól, szinte mindenki csak ír, anélkül, hogy kicsit is (vissza)olvasna... ha olvastad és télleg nem találtad meg a módot a problémádra, hidd el, hogy mindenki segíteni fog. Egyikünk sem született telefonnal, meg PC-vel a szájában, megtanultuk mi is. Simán ilyen stílusban leminősíteni egy rendszert (ha nem értesz hozzá), nem igazán nyerő. Semmi bántó szándékom nem volt, de azt ne várd, hogy mindent ki fog neked linkelgetni valaki, amikor megvan egy helyen is.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
válasz Ryan_Sanchez #8112 üzenetére
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tomfe
csendes tag
engem nagyon idegesít ez a gps bug mert egyfolytában használom a navigációt de így lehetetlen bárhova is eljutni vele. szerintem én nem baszakodok itt régi verziók felrakásával visszaviszem a telefont vodába hogy SZAR csinálják meg vagy adjanak helyette mást. nem azért vettem hogy egy év után baszhassam a kukába
-
elfelejt
aktív tag
Van valami megoldás a Lollipop művészi értékű képeinek javítására? Nekem a snap kamerával is undorító képeket csinál...
Elgondolkodtam a 4.3 vagy 4.4 visszarakásán... Melyik az amelyikkel a "legjobban" döcög az M2? -
sutyesz96
őstag
Na jó, undorító sz@r lett ez az 5.1, így egy hét használat után mondom ezt.
A főbb problémáim vele:
Iszonyat gyorsan merül vele a készülék, 4.4-en akkukímélő mód nélkül 2 napig simán bírta, az 5.1 pedig nem hogy akksikímélő nélkül, de még azzal sem bírja ki a nap végét. Általános használatról van szó, suli melletz (tehát nem nyúzom egész nap), napi 30-60 perc Clash of Clans-al esetleg.
A másik, hogy folyamatosan ledobál a hálózatról, legyen szó LTE vagy wifiről. Messenger nem küldi el az üzeneteket, illetve nem kapom meg (4.4ben még tökéletes volt).No matter what, you keep finding something to fight for.
-
VMatteo
őstag
Tisztelt Uraim!
Van arra mód, hogy 4.4 esetén az értesítési LED színesen villogjon ha történik valami és mellette a Stamina mód is aktív?Tisztelet a Gépésznek!
-
joci86
senior tag
válasz VMatteo #8129 üzenetére
Már a sima Xperia M-nél is tapasztaltam, hogy STAMINA módban nem úgy viselkedik az értesítési LED, mint egyébként. Lehet, hogy szándékos, lehet, hogy bug.
Nekem néha (teljesen rendszertelenül) fehér villogás helyett folyamatosan világít hol kéken, hol zölden, de láttam már pirosat is. Természetesen ugyanarra az eseményre...
Korábban ajánlottak itt egy alkalmazást ( LightBar Xperia ), ami még a LED-csíkot is életre kelti olyan színben, ahogyan csak szeretnéd. Kipróbáltam, STAMINA módban is működik, de elég magas százalékban használja az akkut a gép szerint, úgyhogy uninstall lett a vége. Egyébként jópofa. -
pikszel
addikt
válasz LendvaiFeri1 #8121 üzenetére
Hajrá!
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
törölt tag
Volna egy láma kérdésem. Ezen a sz@ron hol a francba lehet azt kikapcsolni hogy a kamera gombra ne ébreszt fel a telefont? Elég idegesítő hogy hallom ha felébreszti és indul a kamera. Ennél csak az idegesítőbb ha melóhelyen csinálja. Ott ugyanis nem hallom csak mikor keveset a zsebemből akkor látom hogy vagy húsz képet csinált a zsebemről.
-
elfelejt
aktív tag
Gyors segítségre lenne szükségem!
Eddig az 5.1 es lollipop volt fenn, rootolva, hokins leírása alapján..
Vissza akartam rakni a 4.3-at, leszedtem, beraktam flashtoolba, és most Bootloop a vége... hibát írt ki flashelésnél.. nemtudom mit tegyek.. most próbálom újra flashelni, esetleg egy másik rommal megpróbálni..
Egyéb ötlet?:S -
elfelejt
aktív tag
Hogy tudom 4.3on eltűntetni a "szoftverfrissítés elérhető" állapotsori értesítést?
-
pikszel
addikt
válasz elfelejt #8145 üzenetére
Ha van root, akkor pl. Titanium Backuppal fagyaszthatod a rendszerfrissítő alkalmazásokat. Azt sajnos jelenleg droid hiányában nem tudom megmondani, hogy mi a pontos neve. Talán FWUpgrade.apk és SDM.apk.
-
huberpe
aktív tag
bubus66 kolléga segítségével sikerült visszataknyolni a 4.4.4-et. köszi. egy kérdésem lenne. ezt a szájbavert rendszerfrissítés ikont hogy lehet eltüntetni az értesítési sávból?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest