Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kmarkk22

aktív tag

válasz janeszgol #160 üzenetére

A redmi 1s az 55 környékén van, és annyival nem jobb mint amennyivel többe kerül. Más alternatíva? Mert én tényleg nem látok, főleg nem ekkora méretben.

törölt tag

válasz janeszgol #628 üzenetére

Az első FW -vel valóban ilyen volt, aztán jött rá 2 frissítés. Leginkább az első javított rajta. Persze ebben a kategóriában ez jellemző, legalábbis én ezt tapasztaltam. Pici pontosság szerintem elférne, de semmi vészes nincs benne. Böngészésre igen sokat használom, ott nincsenek vele gondok. Pl. linkre vezető szövegre kattintáskor.

Utóbbinál mondjuk én mindig olyan böngészőt használok, ami azonnali megnyitás helyett felnagyítja azt a részt, mert egy ujjat nyilván nem tud olyan pontosan érzékelni. Inkább az zavar, ha éppen nem nagyítja.

Szerk.:
    Illetve van néhány böngésző hiba is, amit sokan a telefon hibájának tudnak be, de nálam mindegyik telefonnál előfordul. Pl. nem érzékeli a böngésző, ha egy gombra kattintasz a weboldalon, de egy mm -t elmozdítva már igen.

Másik pedig az, hogy néhány böngésző új verziója beakasztja a billentyűzeteket, ami szintén nem a telefonok érzékelési hibája. Pl. Chrome.

[ Szerkesztve ]

törölt tag

válasz janeszgol #630 üzenetére

Igen, weboldalon is vannak ilyen problémák. Főleg mobil verzióknál. Sokszor kényelmesebb lenne, de annyira buták, meg tele vannak hibákkal, hogy mindig desktop nézetben vagyok.

Hardveres hibának semmiképp nem mondható, csak nyilván nem csúcskategóriába szánt eszközöknél a kijelző érzékelés lehetne jobb is. Ugyanakkor az emberek többsége ezt nem veszi észre.

Viszonylag komolyabb képszerkesztésnél jöhet elő az olcsóbb készülékek hátránya. Pl. ki akarsz valamit jelölni, és kifut a képernyő szélére. Nehezebben tudsz kijelölni egy részt...stb. Bár ilyenekbe még drágább telefonon is bele szoktam futni. + ezt még erősítheti szoftveres hiba is, ami jelen esetben számomra úgy tűnik, hogy javítva lett.

Szerk.:
    Bár utóbbi bekezdés ez esetben lényegtelen, mert fotózásra szerintem alkalmatlan a készülék.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák