- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz janeszgol #628 üzenetére
Az első FW -vel valóban ilyen volt, aztán jött rá 2 frissítés. Leginkább az első javított rajta. Persze ebben a kategóriában ez jellemző, legalábbis én ezt tapasztaltam. Pici pontosság szerintem elférne, de semmi vészes nincs benne. Böngészésre igen sokat használom, ott nincsenek vele gondok. Pl. linkre vezető szövegre kattintáskor.
Utóbbinál mondjuk én mindig olyan böngészőt használok, ami azonnali megnyitás helyett felnagyítja azt a részt, mert egy ujjat nyilván nem tud olyan pontosan érzékelni. Inkább az zavar, ha éppen nem nagyítja.
Szerk.:
Illetve van néhány böngésző hiba is, amit sokan a telefon hibájának tudnak be, de nálam mindegyik telefonnál előfordul. Pl. nem érzékeli a böngésző, ha egy gombra kattintasz a weboldalon, de egy mm -t elmozdítva már igen.Másik pedig az, hogy néhány böngésző új verziója beakasztja a billentyűzeteket, ami szintén nem a telefonok érzékelési hibája. Pl. Chrome.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz janeszgol #630 üzenetére
Igen, weboldalon is vannak ilyen problémák. Főleg mobil verzióknál. Sokszor kényelmesebb lenne, de annyira buták, meg tele vannak hibákkal, hogy mindig desktop nézetben vagyok.
Hardveres hibának semmiképp nem mondható, csak nyilván nem csúcskategóriába szánt eszközöknél a kijelző érzékelés lehetne jobb is. Ugyanakkor az emberek többsége ezt nem veszi észre.
Viszonylag komolyabb képszerkesztésnél jöhet elő az olcsóbb készülékek hátránya. Pl. ki akarsz valamit jelölni, és kifut a képernyő szélére. Nehezebben tudsz kijelölni egy részt...stb. Bár ilyenekbe még drágább telefonon is bele szoktam futni. + ezt még erősítheti szoftveres hiba is, ami jelen esetben számomra úgy tűnik, hogy javítva lett.
Szerk.:
Bár utóbbi bekezdés ez esetben lényegtelen, mert fotózásra szerintem alkalmatlan a készülék.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs