- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Legalább nem szállt el árban, talán a márkanév miatt többen választják mint a távol-keleti "gagyikat". 4.5"-on egész jó középkategóriás alternatíva lenne.
Viszont egyből kihozhatták volna a 4G verziót, nem tudom mire fel volt ez a kapkodás.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
hemaka
nagyúr
Inkább vennék egy Lenovo A536-ot ennyi pénzért.
-
gerii
addikt
Egyedül az ára mentheti meg, amúgy csak egy újabb szutyok. 75 mm szélesség...
-
Zsolto
őstag
Fogtam a kezemben, ennyiért kimondottan kellemes készülék, a nagy kijelzőméret sokaknak előny lehet.
De azok a fotók... egészen siralmasak.Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
félisten
Sony bemutatóteremben megtapogattam, és teljesen korrekt készülék benyomását tette rám, 36k-ért teljesen rendben van.
Viszont ennyiért én inkább Lumia 535-öt fogok venni a jobb kamera, és a W8 (később W10) miatt.
A készülékház szvsz kb. ugyanolyan minőségű volt mindkét készülék esetében..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
Több mint 3 hete megvan a készülék.
Amivel sajnos nem értek egyet.
Walkman szoftver hibátlanul dolgozik ezt nem mondanám. ( Vannak szép akadások )
Felület egyáltalán nem csúszós ( Ezzel se értek egyet sajnos) Kell a tok a készülékre sajnos!
És kisebb bugok is vannak.
A Kamera meg egy ........ És még a sony kiírja a facebookos oldalára,hogy kiváló kamera.
[ Szerkesztve ]
-
JayZ
tag
Köszi a tesztet, talán kevésbé lesznek túlárazva a középkategóriás telefonjaik. Xperia M4 várható nálatok tesztre? Snappy 615 2 giga rammal, izgalmasnak tűnik!
[ Szerkesztve ]
-
pengwin
addikt
Akkor vigyázz, lehet a Sony úgy értette, hogy a kamera majd kiválik pár hónap után a készülékből!
Egyébként szerintem eléggé gáz, hogy megpróbálnak pusztán a magasabb modellszámmal eladni újabb generációs készülékeket... És ezt sajnos nem egy gyártó csinálja, a középkategóriában jó ideje nincs lényeges, átható fejlődés (HD kijelző, minimum 1,5GB RAM, Snapdragon 410 vagy MTK-s megfelelője szerintem már alap kéne legyen olyan 50-60 ezer környékén).
Ezt még a 36-40 ezres ára megmentheti, de az a baj, hogy 1,5-szer ennyibe kerülő készülékek is sokszor ugyanilyen hardvert kapnak.Üdv, pengwin
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #13 üzenetére
fekete van
Enci1983 téged már vártalak. Ha tudni akarod lumia mellé vettem. Olcsón sikerült hozzájutnom.
[ Szerkesztve ]
-
kortic
tag
Jópofa készülék, kellemes alternatívája az Op3n Dott-tal egymásnak, és a fentebb Lumia 535 is.
45 e ft körül még mindig ott van az ár-érték bajnok Samu Ace 4 (style) a Snap410-zel, bár az A3 & A5 elnyomták a hírekben.
Local phone smartass, exMobiltudós, szerviztechnikus - kijelzőcsere nélkül nem telefon a telefon
-
Norbi.
őstag
Nem rossz cucc ez, mi is 40ért adjuk, viszik mint a cukrot.
Ennyiért inkább ajánlgatom ezt, mint az S3 minit.. Ez a szint szokott lenni a legalja ami a használható, alatta csak szenvedés. -
törölt tag
válasz nightshadow #16 üzenetére
Csak a grafikai,De ezt a problémát megoldottam powerampal.
-
Quadgame94
őstag
Mostanában Sony-nál ez már haladás. Legalább nem drága. 35-40ezereért megéri. Selfie-kre sztem jó az a kamera az átlag felhasználó úgysem fog tájképeket fotózni, arra már komolyabb kéne. Örülök, hogy a kedvenc márkám most nem szállt el árban, vannak hibái az tény, de ennyiért megéri. Azt nem értem, minek kell összehasonlítani egy Op3n dott telefonnal? Sztem az emberek 99% életében nem halott még ilyen telefonról, és lehet, hogy az állítások igazak amik megjelentek a cikkben, de sztem akinek van 40e Ft-je telóra nem lehetnek ezek a telefonok alternatívák, főleg nem ez a noname. Nem tudom hová megy a világ, hogy már ez is összehasonlítási pont lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Miért, mit írjon, ha egyszer vannak hibák? Én ilyen rossz kamerát nem tudom mióta nem láttam tesztekben, meg a hardver is eléggé karcsú. De hogy pozitívumot mondjak: a kijelző jónak tűnik, maga a készülékház pedig kimondottan jó méretű (főleg a magassága).
Örni: Mondjuk 33-ért már egész jó ajánlat.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
BalanceR
addikt
Ha MTKs telefont akarok, malival, meg sz@r kamerával, kínait veszek...
Oké, hogy ez egy "olcsófon" de ugyanilnyen paraméterekkel rendelkező cuccot "B" kategóriában kb feleennyiért vesz az ember...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
weberzolee
aktív tag
Az az árok a kamera alatt (hátlap nélküli kép) milyen funkciót lát el? #bendgate Sony módra?
-
lowlight
tag
Szerény véleményem szerint egy Sony - vagy inkább A SONY - nem engedhetné meg magának egy ilyen pocsék kamerával szerelt készülék frogalmazását. Sajnos több korábbi modellnél is megfigyelhető volt ez a tendencia... Nem a patinás márkanév segítségével kéne eladni a szart, hanem a nagy múltra visszatekintő márka alatt nem kéne szart forgalmazni...
-
Paulo5577
csendes tag
Nagyon régen írtam, de engem nagyon bánt, hogy a készüléket lehúzzátok a kamerája és az olcsó chipsete miatt. Meg a tesztelőt sem értem, hogy az akkumulátor üzemidejét nagyon szigorúan vette. Én kíváncsi vagyok hogy az" akkumulátor bajnok"(S6, S6 edge) Samsungnál milyen fogyasztást mérnétek MindigTV-n.
Az összehasonlítási alap egy vicc. Az ACE 4-gyel érdemesebb lett volna, még ha a Samu terméke drágább is.
A keresztvizet is lehúzzátok most a MEDIATECH-ről, pedig aki valaha is foglalkozott androidos programozással az tudja, hogy megfelelő optimalizáltság esetén - ami itt jelen van- egy gyengébb hardverből is többet ki lehet hozni.
Függetlenül attól, hogy egy termék kínai vagy nem kínai, attól lehet jó, csak egy Sony, HTC, Samsung, Appel elég komoly szolgáltatást tud mellé rakni, az optimalizáltságról nem beszélve. Ráadásul én kíváncsi vagyok, hogy első okos telefonnál, az új appok milyen összhangban vannak a meglévő rendszerrel...a telepített appokat nem hülyeségből találták ki.
Véleményem szerint 40 e. Ft-ért inkább ajánlott mint tetszett plecsnit érdemelt volna
-
kbyte1024
veterán
Ritka fos. Talán az ára mentheti meg.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Benőke
őstag
5" Középkategóriában? Ezeknek elmentek otthonról? Mindegy mit tud marha nagy... Hova a retekbe lehet ezt eltenni ha az ember nem a kezében akarja hordani? Spec a 4" telefonom is zavar, mert azt is nagynak érzem...
-
cezarlacrone
aktív tag
30-35 ropogós ezressel egyenlíthető, a kamera meg szerintem tud jobban is teljesíteni. Csajomnak ideális lenne.
-
MK VII
veterán
Mit is várhatunk a Sony-tól?
Hát ezt a szart.. Meg amúgy általában minden amit a Sony gyárt.
"A Sony úgy döntött, hogy az alsó-középkategóriában leváltja a jól bevált Qualcomm lapkakészleteket, helyette a MediaTek hardvereivel fog dolgozni" Igen a Sony úgy döntött,hogy egyre gagyibb telefonokat gyárt a profit maximalizálása végett. Mivel Sony úgyis eladja. Az meg,hogy egy "kínai szar" is jobb minőségű nála, már nem érdekli.
Mali-400mp2 te jó ég. A béka segge alatt van kb 3 szintel. Nem baj.. Úgyis megveszi a sok Sony fan aki nem lát tovább a márkanévnél és benyeli,hogy hülyének nézik.
"A rendszersebesség kifejezetten jó, a Sony látszólag jól optimalizálta a saját kezelőfelületét erre a hardverre, a görgetési rutin tökéletesen rendben van, a töltési idők sem vészesen hosszúak és alvó állapotból is gyorsan életre lehet hívni a telefont.". Ez már ott bukik,hogy android van rajta. Eleve a sebesség és az optimalizálatlanság a legfőbb gondja.. Két 3 app és máris akad,laggol és késnek az érintések.
Vicc kategória lett a Sony! Kezd a legalja telefongyártók közé tartozni.(#35) Benőke
Szerintem ez csak a Te problémád. Tök rendben van a mindennapokra az 4,5-5"-os kijelzőméret.[ Szerkesztve ]
-
Benőke
őstag
Tekintve hogy egy átlag ember keze a 4" sem éri át lazán, csak nyújtózkodva. 4,5" még talán egy kezes, de 5" már tuti nem... Senkit nem ismerek aki meg lenne békélve a marha nagy péklapátjával, inkább csak használják mert ez ma a telefon. Az azért kezd sok lenni hogy középkategóriában is már 5" lesz az alap...
-
stb123
tag
Árban-szolgáltatásban nem rossz, de az E1 után nem próbálkoznék meg vele! Azóta volt Z2 a kezemben, igaz csak megtapizni, de valahogy a sony telefonok nem győztek meg.
-
MK VII
veterán
válasz Paulo5577 #40 üzenetére
Egyszer majd rájössz miről beszélek,ha kijózanodsz az android mámorból és elkezdesz használni értékelhetőbb OS-eket.. Egy kis idő után minden androidos készülék beadja a kulcsot és elkezd akadozni. Bocsánat potnossítok. Látom Benőke már rávilágított a lényegre. Tehát a "legtöbb androidos telefonnál"!
(#41) Benőke
Akkor lehet,hogy péklapát kezem van?
Haver Galaxy S3-a például nekem pont kézre áll. Minden pontját elérem egy kézzel.
5"-nál már néha fogást kell váltanom,de az is használható.[ Szerkesztve ]
-
Paulo5577
csendes tag
5 éve használok androidos telefonkészüléket, de csak komolyabb(NOVA) játékoknál éreztem, hogy laggol(szaggat) úgy hogy a játék vagy alkalmazások - min. 10- a háttérben futottak. Az androidos készülékek laggolása szerintem inkább optimalizációs kérdés. Ezért is érdemes előre telepített alkalmazásokat használni.
-
Akee92
tag
A világért sem szeretnék flamet indítani, de akik olyan bőszen ajánlgatják a Galaxy Ace 4-et ehelyett Snapdragon 410-es chipsettel, azok nézzenek már meg 1-2 videót youtube-on, hogy a Samsung mennyit hozott ki abból a configból. Pl. játékok terén a következő a helyzet: az Ace 4-en a GTA San Andreas medium beállításokon akad mint a bűn, amíg az Xperia E4 a lightos MTK chipsetjével zökkenőmentesen viszi high-on sőt maximum grafikai részletességgel is élvezhetően fut. Nyilván elsősorban az ember nem nagy hardverigényű programokra keres készüléket ebben az árkategóriában, de azért mégiscsak üdvözítő, hogy a kissé szerény hardver ellenére, mennyire jól lett optimalizálva a Sony üdvöskéje.
Én személy szerint jelenleg pont ebben az árkategóriában keresgélek új telefont a Nokia Lumia 620-am utódjaként, és egyenlőre nem igazán találtam ennél jobb ajánlatot a Telenor szolgáltatói kínálatában (perpillanat 23-ezret kóstál 2 év rabsággal).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest