Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Sziasztok.
Tegnap szereztem be egy SW2-t.
Azt szeretném kérdezni, hogy az óraszíjat tartó pöcök szabvány? Bármelyik órásboltba bemegyek, választok egy szimpi szíjat, és csókolom?
A másik kérdés, hogy magyarországon (nem ebay,ali...).lehet kapni valahol üvegfóliát?
Illetve létezik olyan üvegfólia, ami alul, felül nem áttetsző? Kicsit bazári a sony logo, meg a kapacitív gombok, feketén , vagy ezüst színven jobban tetszene a káva...
Utolsó kérdés: van valahol valamilyen gyűjtemény watchface-ekkel? Nem akarom átturni a playt...
Ha valakinek a haverjának az ismerőse tud esetleg fájlcserélős linket, privátban átdobhatja,nem ellenkezem, if you know what i mean...Előre is köszi.
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Hát nem tudom, valahogy nem illik számomra az összképbe...
Mindegy...
Más:
Tud valaki ajánlani, valami olcsó, de nem gagyi fekete fémszíjat?Ha a gyári számológép app-ba, beírjátok, ezt: "1035=" nektek is furcsa eredményt ad ki?
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz csernak75 #674 üzenetére
RIP.
Hát, szertintem a javítás szervízben kb annyi, mintha vennél egy használtat...
Házilag is neki lehet menni, ha nagyon nincs más, ha csak szalagkábel mozdult ki/szakadt meg, pár dollár ebayen, ha panel, akkor az gáz, mert drága is, meg a cserélése is körülményes, hacsak nem vagy müszerész...
Kár érte.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm+ Cellular Stainless Steel.
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Huawei GT 3 SS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest