- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz Thor Steinar #199 üzenetére
...én lehet a kísérletezést egy olcsóbb modellel kezdeném. (mondjuk az előddel)
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Somy_
tag
A töltés 99%-nál nálam is megáll. Egyszer lemerítettem teljesen, de az sem segített 100%-os kijelzést elérni. Azóta 99% után lehúzom a töltőről, majd újra feldugva, viszont el éri azt.
Sok tapasztlatom nincs még üzemidővel kapcsolatban, de az első ilyen művelet után a 2 nap üzemidő megnőtt 3,5 nap-ra -igaz ebben az is benne van, hogy a közbeeső hétvégén kisebb volt a forgalom a telómon, így az órán lévő értesítések száma is megcsappant.Érdeklődtem a Sony-nál, hogy lehet-e utólagosan fém szíjat venni hozzá, de nem méltattak eddig válaszra.
[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Én nem mondanám ,hogy a GG annyival minőségibb lenne az SW2 vel szemben,én inkább az olasz buta gagyi csoda órához hasonlítanám a giccsességét tekintve.
-Az SW2 sokkal letisztultabb és elegánsabb design, semmi pompa semmi giccs és nincs telepakolva sok értelmetlen baromsággal.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
hito
nagyúr
válasz Atesz 666 #203 üzenetére
Mindkettő volt a kezemben és ég és föld ezt leszögezhetjük. És ez nem vélemény, hanem tény. A SW2 műanyag, a GG tiszta fém. Nagyon nem ugyanaz a kategória ami az anyaghasználatot és a minőségérzetet illeti. Az megint más kérdés, hogy külsőre, ergonómiára kinek melyik jön be.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Brekii
tag
A haveromnak van gg je. Valós üzemidőben az is tudja a 2 napot. A sw2 sem tud többet, szóval üzemidőben sem veri. Igazán 4 dolog miatt nem váltanék.
Az óraszij állat drága lesz hozzá szerintem, és az megy tönkre először.
Speciális töltő kell hozzá, szóval külön azt is húzgálni kell magaddal ha 2 napnál tovább vagy el
A Gmail üzeneteket nem jeleníti meg csak jelzi.
Nagyon korlátozott mivel működik -
tortaur2006
tag
Sziasztok!
Help! Pontosan milyen prg-t kell alapból a telefonra töltenem?
SIII Mini.
Köszi! -
Brekii
tag
válasz tortaur2006 #207 üzenetére
Smartwatch 2 sw2; Smart connect (liveware mgr).
Parositod utána Smart connect ben beállítod és már megy is. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv
-Abszolút egyetértek veled.
-Annyit még hozzá tennék,hogy van még pár dolog amiben az SW2 veri a gg-t pld:-Legfőbb előnye,hogy nem kell hozzá venni egy Qrva drága 100,xxx Ft-ért samut(és sajnos csak samut)amivel képes szinkronban működni.
-Bármilyen méretben vagy design-ban hozzá passzoló óraszíjjal használható.
-Akármilyen Xperia töltővel kompatibilis stb stb...-Ja és persze a gg töredék áráért kapható..
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Ma voltam bent az egyik SONY szalonban és láttam kirakva fémszíjas SW2-t..49.990 FT-ért..
-Kérdeztem az eladót,hogy kb mikorra várnak fémszíjat az SW2 höz és azt mondta ,hogy jövőhéten elvileg jön (kb 8000 Ft lesz) mert már le van adva a rendelésük..
-Lehet,hogy be is vállalok egyet..Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
LeRoy18
aktív tag
a sony-add-on-sdk része egy emulátor, amivel az okostelón/tableten tudunk smartwatch 2 appokat emulálni
kipróbáltam, de elég gyakran elszállt
[link]másfél nap használat után teljes mértékben elégedett vagyok. nem is gondoltam volna, hogy ennyire hasznos tud lenni.
-
LeRoy18
aktív tag
a smartwatch 2-nek van accelerometer szenzorja is. van olyan app vajon, ami ezt kihasználja is?
-
Sanraith
aktív tag
Megjött az enyém is! Egyetlen problémám, hogy nagy rám a fémszíj. Ti próbáltatok kivenni darabokat belőle? Szerintem én nem állok neki pöckölgetni, inkább elviszem egy óráshoz.
Kipróbáltam a telefonkönyves részt, de nekem nem volt olyan lassú, mint a videóban. Lehet hogy mert még új?
-
hito
nagyúr
És az enyém is megjött! Nagyon rendben van a cucc egyelőre és kíváncsi vagyok rá, hogy idővel milyen "állatságokat" fognak rá kitalálni az elborult fejlesztők
-
hito
nagyúr
Csak nekem nem sikerül átállítani az órán a nyelvet magyarra, vagy ne is keressek rajta ilyet?
-
tortaur2006
tag
Sziasztok!
Lehet én vagyok kezdő, de nem tudok értelmezni egy jelet, illetve nem tudom mit jelent. Az akku töltöttség mellett van egy telített kör, benne három pötty vízszintesen? -
LeRoy18
aktív tag
válasz tortaur2006 #222 üzenetére
azt jelezi, hogy értesítést kaptál valamelyik apptól, pl. új emailed érkezett, új twitteres üzenetet kaptál stb.
le tudod húzni, és megjelennek egy tálcán szép sorban, amiről közvetlenül tovább tudsz rájuk lépni -
hito
nagyúr
Szerintetek lehet tölteni az órát 1.2A-es töltővel, vagy nem tanácsos? Védelem a túlfeszre biztos van benne, de hosszútávon nem tudom jót tenne-e neki, ha az alaplapi 500-600mA helyett mindig 1.2A-t kapna. Bár ha jól tudom az új USB3.0 szintén többet ad le töltés esetén 1A-nál.
[ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
én a nexus 7-es tabletem töltőfejét használom
de olyan apró betűkkel van rávésve az amper értéke, hogy nem látom -
Ryath
csendes tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már Huawei Ascend P6-al ?
Nagyon gondolkozok ezen a kombináción, rémlik valami olyan. hogy az előző smartwatch nem szerette a huawei-t -
Ryath
csendes tag
Vagy volt valakinek komolyabb gondja a párosítással ? Bármilyen készülékhez.
Nekem nagyon tetszik, és számomra hihetetlen hasznos kütyü lesz, csak kicsit aggódok a beruházás előtt
Egyetlen ami nem tetszik rajta azok a gombok, dehát valamit valamiért, legalább cseppálló. -
LeRoy18
aktív tag
összeütöttem az első SW2-es appomat, egy rém egyszerű ötöslottó generátort
ha nyomkodod a kijelzőt, generálja a számokat
lottózóban ezzel fogok becsajozni, már látom -
LeRoy18
aktív tag
dehogy akarom, lesülne a bőr a képemről, ha egy ilyet valaki felrakna a nevemben a playre
egy kis java+android ismeret kell hozzá, meg nem árt egy fejlesztőkörnyezet (eclipse+android sdk+sony addon extension) a gépeden
egy puskaprogram elkészítésében látok fantáziát, biztos lenne rá kereslet
az oldalak közötti váltás történhetne apró karmozdításra, nem is kéne az órát símogatni -
hito
nagyúr
Egyébként inkább akksi kijelzés appot írj a SW-ra és természetesen ingyenes legyen Egyébként amit eddig nem szeretek benne az az, hogy sajnos aránytalanul sok a fizezős app
#232: az is jöhet. Azért még fizetnék is Fősuliba aranyat ér.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy hol lehet gyári fémszíjat venni hozzá?
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Nekem a múlthéten azt mondta az eladó az Árkád SONY szalonban,hogy elvileg erre a hétre várnak szállítmányt a SW2 fémszíjakból..
-Nekem is kellene egy, csak azóta nem volt időm arra járni..Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
webdeejay
aktív tag
válasz Atesz 666 #236 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy lett egy ilyen eszköz a családban. Egy Xperia SP-vel lenne használva, ám az istenért sem akar működni vele. Próbáljuk párosítani, ami mondjuk frissítés után, meg első indítás után ment is, de aztán egyszer csak eldobja a kapcsolatot, és onnantól nem hajlandó kapcsolódni az órához a telefon. 2x lett frissítve, már nem kínál fel új szoftvert a SUS. Mi lehet a probléma?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz webdeejay #237 üzenetére
Üdv.
-Én Xperia S-el használom,eddig minden rendben ,bár igaz ,hogy kb egy hónapja van meg ..
-
Bagoly81
aktív tag
vibertől kaptok üzenetet az órára?
-
Urna
tag
Sziasztok! Én is gondolkozok egy fém szíjas változaton, egyenlőre még várat magára a dolog (ameddig el nem romlik az első generációs). Az lenne a kérdésem azokhoz akik a fémszíjasat vették, hogy ez csak egy feketére festett fém szíj, vagy anyagában fekete, és a csak festett mennyire ellenálló,milyen könnyen kopik/kophat?
S10 + Galaxy Watch 3
-
Sanraith
aktív tag
-
LeRoy18
aktív tag
ma először teljesen lefagyott az órám, semmi re reagált, már tökre pánikoltam
rákerestem a problémára, a megoldás ilyenkor a bekapcs gomb 15 másodperces nyomva tartása, újraindítás -
xyvz2
tag
Sziasztok! Ma tulajdonosa lettem én is 1 ilyen kis kütyünek, fémszíjjal . Lenne 1 nagyon fontos kérdésem, lehet-e hívást indítani az óráról, ha igen hogyan, mert nekem sehogyan sem sikerül. Kiválasztom a kapcsolatot rányomok és semmi, pedig mutatja a kapcsolat képét, a hangerőt, és a letesz ikont, de a telefon nem tárcsáz... Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
xyvz2
tag
Ha bepötyögöm a dialer-ba a számot, és megnyomom a hívás gombot,akkor sem történik semmi...nem tárcsáz a teló,pedig össze van párosítva. Valaki HELP!!! Vagy a telón kell valamit beállítani??? S.O.S S.O.S S.O.S.
[ Szerkesztve ]
-
xyvz2
tag
Na végre , megoldódott a probléma, a skype-al akadt össze az óra.Ha hívni akartam 1 kontaktot azért nem hívta, mert mindig feldobta azt az ablakot hogy skype vagy tárcsázó. Beállítottam hogy mindig tárcsázó legyen és lőőőőn világosság mükszik.
[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Ebben a topic-ban még új vagyok.
Segítség kellene, vagy vélemény, esetleg tapasztalat. Ma jött meg az óra karacsonyi ajándékra a feleségemnek. Ki akartuk próbálni, és a két app telepítése után elkezdte az install folyamatot. Amikor végzett kikapcsolt, és azóta nem lehet bekapcsolni. Feltettem tölteni sz.gépre, de nem jelzi a töltést (egyáltalán kéne neki?), és azóta is teljesen süket, nem kapcsolható be. Természetesen felvettem a kapcsolatot az eladóval (Extrem Digital), és kérem a cseréjét, hiszen 3 napon belül van. Ami érdekelne, az az, hogy vajon mi történhetett. A telefon egy Samsung SIII. Esetleg valaki tapasztalt hasonlót? Értesülésetek szerint gyakori dolgok ezek, és az egyéb meghibásodások? Esetleg hogyan lehetne elindítani? Itt nincs recovery mód, meg hasonlók? Mindezek információ szinten érdekelnének, hiszen minden képpen ki fogom cseréltetni, vagy elállok a vásárlástól. Ezeket már megírtam az edigital ügyfélszolgálatának a hiba pontos leírásával, és annak bejelentésével együtt. Köszi a válaszokat előre is.Samsung Galaxy A52S
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs