- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
[link]
Valaki tudja,hogy milyen felület van ezen pontosan?
Ezt még nem találtam meg!?>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
-
maxborn
csendes tag
szerintetek 170 euro ezért a telóért külföldről újonnan,függetlenül beszerezve jó árnak számít most??? Meg kérdésem hogy lehet e használni akkor külföldi meg magyar SIM-el is??? Meg az android akkor vágja a magyart is automatikusan ha azt mondom neki??!?!?!?!?!!?
-
#TOTTI
őstag
NFS Shift linket ami fut X8-on küldene valaki privátba ?
-
Sunyiló
csendes tag
-
Sunyiló
csendes tag
válasz Mákosmetélt #760 üzenetére
és mennyibe fájhat egy gyári full fehér hátlap? nem tudja vki
Háj Men... Áj fink icc túú ikszpenzív, iz disz méd of gold, or watt? Szó háu máccs du lyu engedsz a felébül? BY MISIRULEZ
-
Alex91
félisten
Par kepet vittem at BT-n keresztul, nehanyszor ujraindult a telo . Sajnos ez a telo se tokeletes...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Danny750
őstag
Nah tegnap megjött az ajándék 500mb-ról szóló internet! Ugye 14000-ig számlált eddig sajna , most az sms után felment a havi számlám 23000ft-ra!! Ez miért van ,direkt szivat a T-Mobile??
Mert az sms-ben azt írja ,hogy az sms érkezésétől 30 napig van 500mega ingyen!
Aki most vett telót annak működik rendesen az ajándék 500mega???
Nekem már a tököm tele van ezzel a T-Mobillal!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Szpisti
addikt
Nem akarja sehogyan sem ezt az NFS Shift-et telepíteni, azt mondja, hogy:
"Nincs több hely
A(z) NFS Shift nem tekinthető meg. Szabadítson fel helyet a telefonon, és próbálkozzon újból."
Már mindent leszedtem ami nem gyári, sőt még néhány gyári appot is. (wisepilo, stb...) Az app2sd is fent van, mégis ezt írja ki, pedig csak 38MB-os... -
Ronin-
senior tag
válasz Danny750 #763 üzenetére
pf.. tmobiltól ne is várj többet, ott szivatják az embert,ahol csak bírják.. barátnőmet is szépen átb.szták multkor. elköltözött, bement t-hez,átiratta az új címre a számlázást, az a havi számlát nem kapta meg, aztán 3 hónap múlva szó nélkül kikapcsolták 1 az 1-be.. aztán bement,hogy megkérdezze,hogy mi a franc van, azt mondták,hogy értesítették levélben is , meg sms-be,hogy el van maradva 1 havival aztán közbe nem volt semmiféle értesítés. Aztán kifizettettek vele előre 3 vagy 4 havi díjat + valami 6ezret a visszakapcsolásra, amire azt mondták,hogy lebeszélheti. most itt vagyunk novemberbe, és már kapta a számlát hónap elején, pedig még csak 2 hónap múlva kellett volna,hogy kapja.. bement reklamálni, hogy még van 2 hónap vissza, mire fizetnie kell, mivel azt mondták,hogy lebeszélheti. erre közölték vele,hogy hát ilyen nincs, ők ilyet biztos nem mondtak. ennyi.. úgyhogy nem kell bemutatni őket.. ganaj banda :S úgyhogy amint lejár a hülye szerződése, egyből megy át kártyásra.. anyukájukkal szórakozzanak.
[ Szerkesztve ]
-
maxborn
csendes tag
Na akkor még 1X
szerintetek 170 euro ezért a telóért külföldről újonnan,függetlenül beszerezve jó árnak számít most??? Meg kérdésem hogy lehet e használni akkor külföldi meg magyar SIM-el is??? Meg az android akkor vágja a magyart is automatikusan ha azt mondom neki??!?!?!?!?!!? -
Goatman
aktív tag
Üdv!
A tulajoktól kérdezném, hogy ebben a telefonban a TrackID funkció csak külső hangforrásból működik, vagy megy akkor is, ha az FM-rádiót fülessel hallgatom és szeretnék felismertetni egy számot, ami éppen szól valamelyik adón?
A választ előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
maxborn
csendes tag
Teljesen igazad van...mocsok egy banda...de nálam a pannyon viszi az 1.helyet...
Nos vennem kellett egy alap előfizut alap készülékkel,az most mindegy miért, havi 1350Ft nem nagy cucc...mert csak hívást fogadtam, max lebeszéltem az 1350et még ezzel sem volt gond...csak mikor már a számot nem nagyon használtam, akkor is fizettem a havi 1350et vagy 3hónapig ugy hogy le se beszéltem...erre egyszer jön egy levél postán hogy "miért nem használom" Kb. ez volt a mondanivalója...
Mondtam is magamban hogy "mi a .........közöd van hozzá, ha fizetem az alapdíjat" és vagy 2hónap mulva elfelejtettem 2 db havit azaz 2700Ft-ot befizetni...egyböl le is csaptak, pár nap mulva újból levél, hogy:
"Kedves ügyfelünk, a szerződését cégünk rendkívüli felmondással egyoldalúan megszűntette, mivel nem szerződésszerűen teljesített és kérjük 8 napon belül a 40.000Ft kötbért és az elmaradt számlákat és kezelési költséget azaz 55.000Ft-ot sziveskedjen befizetni a mellékelt csekken...máskülönben jogi útra tereljük az ügyet..."Ekkor még ideges voltam...de utána rögtön röhögtem!!! Belőlem nem sajtolnak ki 1Ft-ot se...azóta már jött levél a behajtócégtől, meg egy ügyvédhez is átkerült a papirom...
De sebaj...jöhet a fizetési meghagyás...utána mivel nem fizetek PER, és ha el is bukom akkor sem tudnak semmit sem behajtani mivel nincs a nevemen semmi!!!! Ha ők így akkor én is bekeményítek...senkiházi aljas tróger banda aki kihasznál bárkit és mindenféle s.ar papirt aláirat csakhogy tudj telefonálni és akkor ez a hála hogy az ügyfelük vagyok...voltam...SOHA TÖBBÉ PANNON vagy telenor vacak....na ez az én sztorym...bocsi az offért.... -
SE_HELP
tag
Szia. Ezen az oldalon megtalálsz minden információt a TrackID-val kapcsolatban: http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/whatistrackid/xperiax8?cc=hu&lc=hu
Egyébként ezt írják hasznos tippként: Megkeresheti az FM rádión lejátszott zeneszámok TrackID adatait. -
#TOTTI
őstag
Ha neked megéri? Ha sokat jársz oda és el tudod vinni garba akkor megéri, de ha nem akkor nem. Ha független akkor lehet mindenféle SIM-et használni. Ezért független és mivel még nem találkoztam külföldi telefonnal nem tudom van e benn magyar nyelv, de 99%-ra biztos.
Na és akkor a lényeg, nem leszartuk amit írsz csak nem tudunk érdemleges választ adni, azért nem írt rá senki. Meg ha egy kicsit gondolkodnál magad is kikövetkeztetheted. Oszt ennyi, szerintem ne is vegyél ilyen telefont, ha ennyire nem vagy képben..
-
-
Sordoran
addikt
Lehet én vagyok a hülye, de ha 2 hónapig nem fizetsz számlát, akkor igazuk van a szerződés felmondásával, mondjuk az a 40ezer elég sok. Ha te is 2 hónapig nem kapnál fizetést a munkahelyedről, te is perre vinnéd nem? Jó, igaz hogy csak nyamvadt 2700 Ft, kis semmi összeg nekik, de nem az összeg nagysága a fontos. Igen, szemét dolog, de igazuk van jogilag.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
2105
tag
-
maxborn
csendes tag
"Oszt ennyi, szerintem ne is vegyél ilyen telefont, ha ennyire nem vagy képben.."
Úgy látom te sem vagy annyira, a leírtak alapján...tippem nekem is van, de ez egy fórum ahol aki nem tud valamit-->kérdez, aki meg tud-->válaszol!
Csak fontos lett volna hogy tudjam tutira, mivel külföldön élek és itt akarom megvenni, ha meg hazamegyek akkor használhassam...csupán ennyi a problem.
Információcsere ember..nem pedig ész osztogatás a fórum lényege...
Bocs hogy kérdezni mertem...! -
maxborn
csendes tag
válasz Sordoran #777 üzenetére
Persze hogy igazuk van, a szolgáltatónak mindig igaza van mivel 123000032546 db papírt kell aláírnod, a tarifa meg hűségcsomaggal 12324325 évig kiszolgáltatott helyzetben vagy, mivel nem kifogásolhatsz semmit soha...mert ha nem írod alá, akkor csókolom lehet kimenni az ajtón... és te egyoldalúan nem szüntetheted meg, bármilyen WAP-os lehetetlen adatforgalmat és rejtélyes módon hozzászámolt pénzeket leszámlázva plusz havi x ezer forintot vagy csak pár százat...meg az óriási kedvezményük, amikor jön az sms hogy itt van öreg a bónuszod és mikor használod, akkor smafu és fizetsz, mert átkúrn.k!!!
...mert a birka ügyfél ugyis befizeti bármi is áll a csekken vagy csak nem tanulmányozza át mert be van rosálva hogy ha nem fizet akkor irrgum-burrgum lesz...de ezt kellene megakadályozni!
Amit én meg is fogok a magam részéről...szépen fogok pár embert aki hozzám hasonló...és időt/pénzt nem sajnálva szépen beperelem a mocs.os telenort!!!!Lehet túl agresszív vagyok...de azért hülyének ne nézzenek...én nem nyelem le a békát...!
-
ebigtom
csendes tag
A fórum valóban arra való, hogy, ha valaki valamit nem tud, akkor kérdezzen, de kicsit zavaró, amikor valaki olyan kérdéseket tesz fel, aminek maga is 1 perc alatt utána tudhat nézni, vagy aminek nem látszik értelme.
Azt csak te tudod megítélni, hogy neked a körülményeid figyelembe vételével megfelel-e egy adott ár. Én nem tudom, hogy ott ahol te laksz, mennyiért adnak ilyen telefonokat. Azt megtudhatom nézni, hogy itt mennyi, de ezt meg te is meg tudhatod nézni, tehát ennek a kérdésnek nem látom az értelmét.
A második kérdésed ebben a formában szintén nehezen értelmezhető. Azt írtad, hogy a telefon független. Ha ezt írtad, akkor feltételezhetően tudod, hogy mit jelent a függetlenség, tehát, hogy szolgáltató függetlenül bármilyen SIM-et beletehetsz. De akkor miért kérdezed meg, hogy bármilyen kártyát bele tehetsz-e?
A harmadik kérdés végre egy olyan, ami valóban fórumra való, csak a többség az előző kettő után ezt már el sem olvassa, és szerintem elég kevesen vannak akik tudják a választ (én sem), így hát szerintem nem véletlen, hogy nem kaptál válasz cunamit.
Tessék okosabban kérdezni, és ha másoktól vársz valamit, amit nem kapsz meg, akkor esetleg érdemes előbb magadban keresni a hibát.
-
ebigtom
csendes tag
A vonatkozó ügytől elvonatkoztatva, mert a részletek ismeretének hiányában azt nem tudom megítélni. Álságosnak tartom, ha egy vásárló azután ágál a kisbetű, meg a szerződések bikkfa nyelvezete ellen, miután a jótéteményeit már élvezte, az előírásokat meg nem tartotta be. Akkor kellett volna ezen fennakadni, amikor megkötötted a szerződést. Akkor kellett volna nem kötni. Álságosnak találom, amikor valaki aláír egy szerződést, de utólag felveti, hogy szerinte az nem vonatkozik rá, mert kisbetűvel írt, meg jogi részek is vannak benne, amit neki jogosan nem kell értenie. Hát szerintem aki ilyesmire hivatkozik, annak nem szabad hagyni, hogy szerződést aláírjon, mert nem képes felelősen, felnőtt módjára eljárni.
Azt meg szimpla butaságnak tartom, ha valaki az igazság érzetétől hajtva extra költségbe veri magát egy per miatt, amit nem nyerhet meg. Így lesz a kis kényelmetlenségből (2700Ft) kifejlődött közepes kellemetlenségből (55eFt) orbitális méretű szopóroller (100+k). Sok sikert.
-
Danny750
őstag
Hát ja ,de én ma bemegyek és lerendezem őket!XD
(Ugye ügyesen odaadták egy másik ember papírjait is az enyémekkel ,rajta a személyes adataikkal=ezzel az eladót akitől vettem ki is lehetne rugatni, de én beszélek vele és ha nem egyezkedik megyek a főnökhöz)
Nem hagyom ,hogy hülyét csináljanak belőlem is! Persze sms után ingyen 500mega 30napig............... látom már 24000 a számlám 35 mega nettől!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Richee11
senior tag
Sziaszok!
Ma voltam telefonokat nézegetni a T-nél! Lehet elfogult vagyok, de nekem tetszett az X8. Címben az van hogy "nőtt de még így is kicsi". Hát én fogtam, és tényleg nem egy samsung wave, de szerintem a mérete tök korrekt, és igen is szép. Am néztem még a ZTE Blade telefont is. Nem akarom szindi, de nekem az anyaghasználata nem tetszett, pl az USB bemenet a készüléknél tök ferde volt, és persze nem úgy kellett volna lennie. Szóval 1 héten belül veszek telefont, és nekem még mindig az X8 a befutó ezen az áron. Nem akarom megvenni a Bladet meg az optimust se -
maxborn
csendes tag
Persze minden szubjektív hogy kinek mi éri meg... feltette 3 laza kérdést, senki sem válaszolt, gondoltam bebököm még 1X és akkor elindult a lavina...ez a rák ellenszerére vagyok kiváncsi, ez a telefonos dolog nem egy olyan komoly téma... csak tudni akartam 100%-ra hogy működni fog e és nem csak 99%-ra vagy tippre...
Ja és bocsi de nincs szükségem a jó és a rossz filozófiai fejtegetésére és meg személyiségem bemutatására 1-2 fórumos sor láttán...
Többet nem kérdezek inkább, mert nem is ezt a telefont veszem...ugyhogy én leléptem!
További jó okoskodást... -
Sordoran
addikt
válasz Richee11 #785 üzenetére
Én is nézegettem a minap, és nekem is bejön az X8, nem kicsi, de nem is nagy, pont jó a mérete számomra. Optimus-t is megnéztem, az nem jött be, meg LG-t nem is akarok, Samsung-ot se bírom. blade nem volt kezembe még, de az nekem noname, hiába jó a hardver rész, meg nagyobb kijelző stb. mégiscsak SE párti vagyok.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
maxborn
csendes tag
Csak még válaszolok erre is! A apróbetűs részt és a vonatkozó jogi szövegeket hidd el, tudom és értem is sok emberrel ellentétben...meg minden ehhez tartozó részletet, körülményt...
csak akkor ha egyetlen szerződést sem tudok úgy aláírni -semelyik szolgáltatónál- aki ne kún.a át, akkor mégis mivel telefonáljak nagyokos?!?!?!?! Valahol csak lenni kell és az ember nyögve nyelősen rábólint, mert szüksége van rá a túléléshez!Nagyon sok ismerősöm van aki szintén nem droid, és kiáll a jogaiért, csak nem nagyon van csatlakozó ember hozzánk akik esetleg pertársaság formájában megindít egy megnyerhető pert bárki ellen...mint ahogy volt már rá több precedens (a gigavállalatok ellen) csak ezt az rtl klubban nem mutatják, mert még felnyílna az emberek szeme és vérszemet kapnának...vicces, mennyire le van butítva a társ. 95%-a...
Lehet törlik majd a hozzászólásomat hogy szétoffolom a fórumot...csak ha 1 ember is belegondol ebbe az egészbe akkor már volt értelme az időmet fecsérelni itt!
Elnézést kérek hogy vitafórummá alakítottam ezt az egészet...de fel kell ébredni!!!
-
Szpisti
addikt
Hm... Root-oltam az x8-asomat, de most meg nem akar semmit letölteni az Android Market-ről... Mit ronthattam el?
-
Richee11
senior tag
am a T-nél kaptam egy listát a telefonok áráról. Tulajdonképpen 40 ezer ft kártyásan. de ebbe az árba ilyen tudással, szinte csak az x8 áll. Am még van a T-mobile mini , meg a zte
-
Mákosmetélt
tag
Hali,
"Meg kérdésem hogy lehet e használni akkor külföldi meg magyar SIM-el is???"
Hát ez egy jó kérdés, szerintem írj a se ügyfélszolgálatnak, ők biztosan tudják.
Attól hogy független, nem biztos hogy minden ország/szolgáltató sim-jét megeszi, de ez csak tipp, nincs tapasztalatom"Meg az android akkor vágja a magyart is automatikusan ha azt mondom neki??!?!?!?!?!!?"
Hű hát ezt sem tudom, de se ügyfélszolgálat 1 nap alatt válaszol
Szerintem attól függ, hogy az adott országnak/régiónak készített build hogy van megcsinálva.Éljenek a nyulak!
-
ebigtom
csendes tag
Nem kötelező mobil telefonálni. Mobil telefon előtt is létezett élet a földön. Mindenki szabadon eldöntheti, hogy a megadott feltételekkel kéri-e a szolgáltatást.
Amit te írsz az azt jelentené, hogy, ha nekem nem tetszik valamely szolgáltatás, vagy termék feltételrendszere (például, nekem nem tetszik, hogy a BMW csak 8M-ért hajlandó nekem Mini Coopert adni), akkor beperelhetném, arra hivatkozva, hogy az nem méltányos. Szép is lenne.
-
Ronin-
senior tag
na a svédek is megkapták már a frissítést.
németeknél,angoloknál még semmi, nálunk se
lassan lehet reménykedni, szerintem pár nap,aztán európa is megkapja
bár ahogy nézem ezek a képek már német nyelvűek, lehet ők is megkapták akkor.[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Mondjuk a naptar es telefonkonyv reszen lenne mit javitani A tobb mint 3 eves Treo-m ezekben jobb volt...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest