- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
-
-
mrThomi
addikt
azt meglehet csinálni, hogy a beállitásoknál is pl más héttér legyen ?
illetve, kérdezném, hogy ti milyen ébresztőt használtok ami megbizhato, és mindig ébreszt? mert a gyári folyamatosan növekvő csörgésére kitépem a hajam
köszentyű -
Salak
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőm kapott egy X8-at ma, próbálta bekalibrálni a gmail fiókját, de folyamatosan olyan hibaüzenetet kap, hogy "You emails will appear shortly", de elmondása szerint nem történik semmi, nem jelennek meg email-ek, nem frissít. Tudnátok segíteni, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni? Sajnos távsegítség módban vagyunk, nem láttam még a telefont, nem is ismerem, nem tudom mi milyen verziós rajta. Soha nem volt még Androidos telefonom, ezért hálás lennék, ha valaki úgy tudná leírni, hogy azt én telefonon át tudjam adni neki és megértse
Előre is köszönöm szépen a segítséget!"Winners never quit and quitters never win."
-
Kolpiface
csendes tag
Hát ez hihetetlen teljesne szűz szoftra rakom fel az ap2sd-t de így sem jó:S mindent úgy csinálok ahogy le van irva és a GScript is azt irja h működik!! VALAKI HELP!!!!!
-
l4c
senior tag
Sacc/kb mennyi idő alatt fut le ez a script egy szűz 2.1-nél?
normális hogy ilyeneket és ehhez hasonlókat látok miközben fut a script?stderr: cp : cannot creatre ' /system/sdcard/dalvik-cache/system@app@....
apk@classes.dex' : no such file or directorymár fut vagy 5 perce és úgy látom, hogy ismétlődik pár dolog, bár elég nehéz elolvasni mert szalad
[ Szerkesztve ]
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
aginor
veterán
Nincs valakinek véletlenül egy offline Appbrain kliense telefonra?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
kovee01
tag
A vodánál kapható készülékben ugye semmi a korábbi "okos melléfogásukhoz" hasonló szolgáltatói tiltás nincs a Sim Lock-on kívül?
Előre is köszönöm a választ!
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
l4c
senior tag
köszi!
Hétvégén újrapróbálom, mert nem sok időm volt tegnap. Azért is próbáltam rá, mert megörültem, a root-nak, hogy ilyen egyszerű volt, és azt hittem ez is az lesz. Mondjuk az lenne mert a leírtak alapján nem túl bonyolult, de valami csak nem jött össze.
Mondjuk az ezután meglepő volt, hogy annak ellenére, hogy folyamatosan hibát írt, mégis került jó pár dolog az ext2 partícióra, de a belső memóriából nem szabadult fel hely.
De most mind1 újrazúztam a 2.1-et és hétvégén kiderül..||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
l4c
senior tag
Valaki tudja esetleg hogy linux alól virtualboxban futtatott XP-ről lehet-e akármit is csinálni? Pl: SEUS, root stb?
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
doc
nagyúr
a belso memoriabol nem is fog felszabadulni amig kezzel nem torlod, az app2sd nem mozgatja, hanem csak masolja az appokat a kartyara mikor lefuttatod a scriptet!
en ugyan nem probaltam (most kivetelesen van a kozelemben windowsos gep), de allitolag mukodik a PC companion VirtualBox alol
[ Szerkesztve ]
-
-
tthom
senior tag
Azt tudja valaki, hogy be lehet-e állítani olyat, hogy SMS írásnál lássa az ember, hogy mennyi karaktert írt már be az ember?
Valamint miként küldi az smseket? Mint anno a nokia, 1 ékezetes smst 3ban, vagy simán alapverzióban. Mert nekem gyanús, hogy ilyen sokféle ékezetet lehet belepakolni.
-
törölt tag
Elindult a MarketEnabler végre valahára. Marha jó!!
Hogy miért nem engedélyezik a guglinál, hogy csont nélkül hungáriában is elérhetőek legyenek a fizetős appok, fel nem foghatom.
A héten eddig három appo vásároltam meg, nem egészen 2000 ft-ért (launcher pro, power amp, ma meg a star chart). Fullos applikációk fillérekért. Hmm, nekem ez ízlik.... -
törölt tag
válasz JoolsNOS #3827 üzenetére
A marketenabler-rel kiválasztok egy külföldi szolgáltatót, ami alapján beazonosítja a telefont. Majd a market-ot indítom és voilá, ott vannak rajta a fizetős cuccok is. Amúgy fingom sincs, hogyan sikerült beizzítani, mert már egy pár napja szórakozok vele, de tegnap elindult úgy, hogy most taljánországból vagyok, nem hungáriából.
haverzoli: Igen, utalásos a rendszer. Ha elutaltad a lótyit, letölti, de negyed óráig nem telepíti, mert ennyi időd van, hogy elállj a vásárlástól (amiről kapsz egy emil-t is). Ha nem állsz el adott időn belül, automatice települ a telcsire. ellenkező esetben - gondolom - tölrődik.
Majdnem elfelejtettem, root-olt telefonnal játszik a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
l4c
senior tag
Okés!
Akkor még egy dolgot szeretnék tisztázni. Ha sikeresen hiba nélkül lefutna az APP2SD, utána akkor minden programból lesz az eredeti, és a másolat az SD-n. Csupán annyi a dolgom, hogy azok amit úgy ítélek meg, hogy a menjen az SD-ről a telefonon lévő másolatát egyszerűen letörlöm és onnantól az SD-ről fut. Nem kell átállítani semmit, vágja hogy ott nincs ahol lennie kellene, és az SD-n keresi.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
törölt tag
-
Richee11
senior tag
válasz #84221696 #3837 üzenetére
De nekem nincs Rootolva a telóm, és nem akarok warezz cuccokat a telóra, szóval nekem egyenlőre még nincs megoldás.
Am te milyen progikat használsz ami számodra hasznos?
Mert én Battery Indicator, Alarm Klock, Angol Szótár,ES File explorer Google Goggles, Miren Browser, MSN Talk, RealCalc és én kb ennyi, ja meg a Power AMPEsetleg még tudsz olyan progit ami megér egy próbát, és elég hasznos?
-
törölt tag
válasz Richee11 #3838 üzenetére
Ndive a navigációhoz, Star Chart a csillagos égbolthoz, GoSMS a levélíráshoz, Contapps a telefonkönyvhöz, Astronomy Pictures of Day a napi csillagászati betevőhöz, Advenced Task Killer írtani a memóriát, Desktop Visualiser testreszabni az ikonokat, TuneIn Radio az internetes rádiókhoz, főleg a Groove Saladhoz, Simi Folder és Simi Clock az órához és a folderekhez és természetesen minden mennyiségben Angry Birds.
A root szerintem nem warez. A marketenabler sem az, egyszerűen kikerüljük az itthoni szolgáltatókat, hogy lehessen nem warez módon is fizetős cuccokat vásárolni.
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Most hogy minden okosteló ilyen olcsó lett, komolyan gondolkodom egy vásárláson. Az X8, és a Galaxy 3 van képben, de a Samuról elég sok negatívumot olvastam (pl. GPS fagyás, hálózatról lekonnektálás stb).
SE-nél meg ahogy látom mindenki csak a fényképezőt, meg max a kijelzőt tartja rossznak. Vannak itt is sűrűn előforduló egyéb problémák?Korábbi A701-es PDAból sikerült hasonló okok miatt kiábrándulni: szörnyű volt telefonálás közben a hangja (folyamatosan búgott), időnként random módon elindította a navit, szintén időnként nem tudtam rajta hívást fogadni. Most már csak GPS szerepkörben használom - nem szeretnék még egyszer így járni...
Még 2 kérdésem lenne:
Korábbi SE telóm bluetooth fülese szerintetek együttműködik vele?
Ti mekkora kártyát használtok hozzá; elég a gyári 2 GB vagy egyből vegyek hozzá egy nagyobbat?A felhasználóbarát felhasználó
-
l4c
senior tag
Vágom miről beszélsz, nekem is voltak ilyen és ehhez hasonló problémáim, winmobil alatt.
Itt ilyennel nem kell számolni, ezt valóban lehet arra használni amire kitalálták, tehát a többek között telefonmodul is működik benne rendesen
Szerintem nyugodtan beleugorhatsz egy ilyen üzletbe.
A kártya meg attól függ mit teszel rá, de szerintem a 2GB kezdésnek, azután egy 4GB nem árt ha van.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
mandju
senior tag
t-mobilos készülékeken új frissítés elérhető. az előbb jött értesítés róla. én ma már nem foglalkozom vele, majd holnap... csak gondoltam szólok. valószínű 2.1 update2, de biztosat csak holnap tudok mondani.
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mrThomi
addikt
akik 2.1 et használnak, milyen gyakran jön elö ez a probléma ?
4:20-21 nél, amikor megy jobbra balra egyszer csak beadja az alkalmazások szerkesztését
nálam igen csak zavaro és ez a 2.1 lasusága vagy szar érzékelése nemtudom....u.i:1.6 ot vissza lehet rakni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs