- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
Amúgy a facebook app nálatok is battery draint csinál?
-
korobi
aktív tag
probléma megoldva!
driver gond volt. feldriverezte hibát sem írt, de mégsem ment.
feltettem a pcc-t az sem driverrezte fel. a megoldás a seus volt. feltelepítettem, az lefrissítette magát a netről, és feltette a gépre a megfelelő drivert.legalább írta volna hogy driver gond van. pfff
-
Deck
titán
Bármilyen romot is rakjak fel csak 20-30mb szabad ram van sajnos..
Root kész, Boodloader nyitva, Factory reset - Full wipe megvolt, Factory reset megvolt. Kernel csere meg volt. Nem tudom mi lehet a gond
PS5
-
punk17
aktív tag
dx visszatért
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
upsyka
aktív tag
használd ezt:
Letöltöd, kicsomagolod, sd-re másolod,root explorer-el a system/etc/init.d mappába másolod és megadod neki az összes jogot, újraindítod a telót és a script már fut is
telefonhasználattól függően 50-80 Mb szabad memóriád lesz
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
korobi
aktív tag
válasz upsyka #20560 üzenetére
szerintem ne eröltessétek ezt a ram script-et, ez már régi. a ram manager újabb és jobb, és ennek a script-nek a továbfejlesztett verziója app ként. ráadásul nem kell kinlódni a másolgatással, feltelepíted és ráböksz a kiválasztott módra.
(#20558) dekrer: keress egy appot, amivel az autómatikusan induló appokat ki tudod lőni.
-
upsyka
aktív tag
-
korobi
aktív tag
válasz upsyka #20563 üzenetére
no az app is csak egyszer fut le. minden rendszerindításkor lefuttatja az általad korábban kiválasztott scriptet (beállítást), és ennyi. utána csak akkor indul el ha te indítod el. nem megy folyamatosan, nem ellenőriz állandóan,nem meríti az aksit, nem pörgeti a procit. lefuttatja ugyanazt a scriptet, amit te bemásolsz, pontosabban annak a módosított verzióját. ráadásul ugyanaz a készítője. mert abból a scriptből lett készítve ez az app, kicsit tovább gondolvan...
-
upsyka
aktív tag
nna,azt nem tudtam,azt hittem,hogy folyamatosan fut..
igazából akkor annyi a külömbség,hogy appal többféle mód közül lehet választani,meg "felhasználóbarátibb" a laikusok számára..
lehet majd ki is próbálomNem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
upsyka
aktív tag
a swapot csak akkor használja,ha out of memory van..nekem scriptel és swap nélkül is annyi a memóriám
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
tbesze
tag
Sziasztok!
Azt miért csinálja a telóm, hogy miután kikapcsol a képernyő háttér világítása, kb 5 perc múlva magától bekapcsol "halvány" módba, és úgy is marad? Különben ez a jelenség volt egy 10-es mininél a családba, de sajna nem emlékszünk már hogy hogyan oldódott meg.
Előre is köszi! -
korobi
aktív tag
válasz upsyka #20567 üzenetére
ezt is megcáfolnám, csinálj egy swap partíciót, aktiváld, s add ki a free parancsot. látni fogod, hogy ha kis mértékben is, de használja akkor is ha nem futtatsz akkora memória igényű alkalmazást. illetve a swap használatának mértékét is lehet állítani...
viszont tény hogy a 96mb swap partíciómat sosem fogja teljesen kihasználni, nem is értem miért csinálnak ettől naqgyobbat egyesek X8-ra. -
KrissszG
tag
Sziasztok!
Melyik most a legjobb ROM X8-ra? A feleségemnek a Ginger DX v21 van fent, ami az elején iszonyat jól muzsikált. Gyors volt, satöbbi... Viszont az utóbbi időben valami hihetetlen mód belassult, pedig nincs fent túl sok app.
Ráadásul a Launcher Pro újraindulások is rendszeresek egy-egy "komolyabb" programból való kilépés után (pl.: Google Play Áruház)Van olyan ROM amire érdemes váltani v21-ről?
Láttam, hogy azóta nem kevés verzió látott már napvilágot GDX-ből, de nem követtem annyira a fórumot, hogy nyugodt szívvel mernék váltani neki bármelyikre, ezért is kérném a véleményeteket..Előre is nagyon köszi!
-
l4c
senior tag
válasz punk17 #20559 üzenetére
Huh, de régen hallottuk a hangod itt a fórumon...
Ja néztem én is, de egyenlőre minicm9 jobban lázba hoz(na) ha kijönne az a "more memory efficient" újabb verzió.
Azért holnap adok egy esélyt a dx féle ics-nek egy kipróbálással, bár ahogy nézem, foghíjjas még az is.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
Deck
titán
Nálam nagyon akadva,lassan megy ez a telefon. Pedig próbáltam romokat, cseréltem kernelt, procit is húztam de mindenhogy ilyen. Lehet a telefonnal van baj?
PS5
-
KrissszG
tag
Valaki erre?
-
punk17
aktív tag
Hát igen, mostanában inkább csak olvasgatok, meg a suli elveszi minden időm
Az új MiniCM9-et már én is nagyon várom, egyből fel is fog repülni, csak jöjjön ki. Bár nem panaszkodok mert a MiniCM7 már hónapok óta beton stabilan üzemel, semmi hiba, csak működik, és piszok gyors is . De azért jó látni, hogy megint van 2 remek fejlesztőnk.
Ha kipróbáltad dx romját pár szót írhatnál róla Hátha megint csinál egy FB szintű romot#20578 KrissszG:
Ha nyitható a bootloader akkor mindenképpen MiniCM7. A legstabilabb, legjobb rom X8-ra[ Szerkesztve ]
-
punk17
aktív tag
válasz rebelinside #20580 üzenetére
Köszi , ez remek hír akkor már dobom is töltőre a telómat
-
bobooo
addikt
válasz rebelinside #20580 üzenetére
"Hi folks!
We've got some good progress for the next version like: MiniCM9 theme, camcorder and fix for barcode scanners, fm radio to enable bt automatically and of course the latest code from CM (theme manager, lockscreen icons, etc.). Stay tuned and remember to register for update notifications "
ezt egy hete írta ki az xda topikba szóval szerintem jövő hét kedden vagy hétfőn ki adja
-
rebelinside
tag
válasz bobooo #20584 üzenetére
Szerintem lemaradtál a twitterüzi kulcsszaváról: TODAY
A kérdés az, hogy melyik telefon melyik ROMja kap update-et, a ROM sztem 99%, hogy a miniCM9, a telefon a nagyobb kérdés sztem.
nAa híres arról, hogy nagy hírverést csinál az összes ROM-nak és update-nak, szerintem ma ez a twitterüzi kezdte. pl amikor megjelent az 3.0.0s miniCM, akkor kb 4-5 órán keresztül húzta az emberek agyát a topicban, mire felkerült a kernel és a ROM letöltési linkje
-
Forestjo
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a Go TaskManager jó-e ehhez géphez? Használ valaki ilyent? Mire kell vigyázni, vagy milyen beállítás jó hozzá?
[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
bobooo
addikt
válasz rebelinside #20585 üzenetére
d emivel ezt az x8 miniCM9 3.0.1 topikjába írta (amit előbb bemásoltam) ebből az feltételezhető h az X8-nak lesz frissítése amiben már lesz video deoding fm rádió téma választó stb. stb.
-
punk17
aktív tag
Az új nAa ics kernel már fent van, lassan a romunk isFent az új MiniCM9 3.0.2 és nAa-ics-03
[link][ Szerkesztve ]
-
xcel2000
aktív tag
Irom a tapasztalatokat már a kernel fent van
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
xcel2000
aktív tag
Recovery menü meg a telepités igenfasza
Reboot vanAlku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
xcel2000
aktív tag
válasz bobooo #20593 üzenetére
Uhh nekemis volt már olyan:/
Nekem bebootolt már kamera műkszik rendesen minden és a videó is szép. meübe gyorsan tölt be és szép éles a kép is
többi helyre még nem jutottam el
Egyedül azok a csunyácsaka kék ikonok nem tetszenek[ Szerkesztve ]
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
Sordoran
addikt
Hali, most szeretnék frissíteni 3.0.1-ről 3.0.2-re, és két kérdésem lenne:
1.: Ugye elég annyit csinálni h: flashelem új kernelt, majd cwm-ből felrakom a rom-ot és factory reset. ?
2.: A progikat, játékokat lehet-e valahogy átvinni? Titanium backup van, akkor azzal csináljak egy mentést, majd rakjak vissza mindent, és minden marad szép és jó?Előre is köszönöm a választ!
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xcel2000
aktív tag
TÖKÉLETES LETT
-
Sordoran
addikt
válasz bobooo #20596 üzenetére
Nem is azokra gondoltam, hanem amiket én raktam fel (CallMeter 3G, Facebook, Instagram stb.), magyarán a nem gyáriakat. A telefonkönyvet, sms-eket pedig MyPhoneExplorer megoldja
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest