- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #8751 üzenetére
Zárthoz kellene, mert T-Mobile-os a telefon. Nem az enyém, hanem egyik ismerősé. Egyébként bár nem a Te leírásodat követtem, de azt a DoomLord féle fájlt használtam, ami a Tiédben is benne van. Okozhat ilyent, ha a háttérben fut a Flashtool? Vagy akkor más hiba lenne? Most konkrétan nem emlékszek, hogy kiléptem-e belőle vagy sem.
Nyitottnál nincs gond, mert felmegy a CWM-es kernel, aztán azon belül lehet már felrakni a SuperUser-t meg a SU binárist sima ZIP fájlból. Azzal nem is volt gondom sose.
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #8754 üzenetére
Azt hiszem Neo V-s kernel volt, de az elvileg ugyanaz, mint a Ray-es. Nem tudom, hogy futott-e, majd megpróbálom hétfőn megint Flashtool nélkül. Nincs újabb root-oló program? Mert mintha valamikor ebben a topic-ban lett volna szó arról, hogy nem a v1-es kell, hanem valami v4 vagy melyik.
-
darvinya
titán
v1-es ICS-hez, v4-es GB-hez.
Ray nem ugyanaz mint a NeoV.
Ray-es 1 fizikai gomb támogatású, másként kezeli a csökkentett módot. (Neo/NeoV az 3 fizikai gombos, csökkentett módja pedig a menü gomb nyomásával érhető el, stb)(#8756) nggabi
Van.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
balewi
aktív tag
Köszi!
Jelenleg ott tartok, hogy darvinya leírása ( ) alapján root-oltam a telefont, eszerint a leírás szerint csináltam a memóriakártyára plusz helyet, már csak egy jelenleg is működő cwm leírásra lenne szükségem. Vagyis hogyan tudok cwm-et varázsolni a telefonra?
X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
Bozek
nagyúr
Elvileg ezzel tudsz felrakni CWM-et: x-Parts
(#8758) nggabi: A gyárilag belepakolt alkalmazások mindenképp mások. De a mérete is jóval kisebb a Nordic-nak, szóval akár más is hiányozhat belőle. Ha a SUS-t ráengeded, akkor továbbra is a Nordic kerül fel, mivel jelenleg az van rajta. Rakd fel FTF-ből Flashtool-al, azt egyszerűbb.
-
spritei25
csendes tag
Sziasztok. Próbálok visszaolvasni de így telórol borzalmas...... Hogy lehet 4.1 ben képernyő fotót csinálni??? Sehogy nem jövök rá:-/
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #8757 üzenetére
Na, csak sikerült root-olni ma az Xperia Mini Pro-t. Valószínűleg tényleg futott a háttérben a Flashtool és az okozhatta a gondot. Bár ma meg a Ray-es kernel nem akart felmenni normálisan (SIN-block eraseblock mismatch hibát írt ki állandóan, pedig pénteken még nem volt vele gond), de az Arc kernel-el megoldottam.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
„ SIN-block eraseblock mismatch ”
Igen ez legtöbb régi kernel esetén előfordul.
Ezért ha elolvastad volna a Root-os bejegyzésemet ott hangsúlyozom, hogy a kernel cserés root-olás alatt nem legyen SIM és SD kártya(ez annyira nem fontos kivenni) a teloba.
-
Petya25
őstag
Valahol olvastam hogy mostanában a korábbi Xperiaákra kiadja a Sony a 4.x sorozatú rendszert, ez a Neo V esetében is igaz lehet? Anno a dobozán rajta volt, hogy jön majd frissítés rá, de hivatalosan azóta sem kaptam semmit.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
darvinya
titán
válasz Petya25 #8777 üzenetére
Felteszed a számítógépre Sony Update Service vagy a PC Companion programot.
Ezeknek adsz net-et.
Utána a telefont médiaátviteli módba csatlakoztatod és PC Companion fog jelezni.
SUS kikapcsolt telonál kell…De mindent elmond maga a program.
-
akyyy
senior tag
és kb ennyi is volt a neo-nak. mikor is jött rá ki utoljára valami? szeptemberbe? lol
de hát igazuk van, vegyünk újat, amik b uganazt tudja mint ez, csak nincs ennyire lekopva. jah persze nem lehet sd kártyát beletenni aksit se lehet kivenni ha meg lefagy várd eg még lemerül
-
Bozek
nagyúr
Ha lefagy, a hangerő fel és a kikapcsoló gombokkal újra lehet indítani a beépített akksis Sony-kat.
Amúgy meg épp most érkezett meg a V-m, igaz, egyelőre nem bontottam ki, mert nem volt időm (meg nincs is microSIM-em), de annak például kivehető az akksija és bővíthető a telefon microSD kártyával. Ja, meg egy pöttyet többet tud, mint a neo. 2 magos 1,5 GHz-es Krait proci, 1 GB RAM, 8 GB ROM (ami ugye bővíthető), Adreno 225, IP57. Soroljam még? -
Petya25
őstag
válasz darvinya #8778 üzenetére
Hát tényleg nem volt nagy tudomány. Azon kívűl, hogy a sony oldaláról kellett végül a progit letölteni, mert amit teló tolt a gépre azzal nem ment.
Hogy ezt eddig nem csináltam meg....
De minden beállításom, címjegyzékem megmaradt, és végre a híváslista is egy gombnyomásra előjön, nem kell érte matatni. Felületek frissültek, de olyan nagy változást nem veszek észre. 4.0.4 droidAntonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #8784 üzenetére
Köszi! Eddig bejön, bár az a baj, hogy a root itt csak nyitott BL-el megy, ami a DRM elvesztésével jár... De lehet, hogy nekiállok.
Azért a microSIM felhúzott. Új kártyát vehetsz max. 2000 Ft-ért, de az, hogy a kb. 10 éve meglévő SIM-et kicseréljék, 5 ezret kóstál... Bár az is igaz, hogy kivághattam volna magam is, de mivel eléggé régi kártyáról volt szó, inkább fizettem. -
-
darvinya
titán
-
shifty!
senior tag
Sziasztok!
Galaxy Gio után (hála az égnek...)megörököltem egy SE Neo V-t.
A kis "Samu-n" elég sok szoftvert rámókoltam az "ócskavasra", volt saját romom is, de a Sony bootloader dolga kissé megbénít...Merthogy ugye ott nem volt zárt/nyitott bootloader, rootoltad, recovery, és szabad volt a pálya...
Amitől fázok, az a bootlaoder megnyitása...már most se a gyári szoftver van rajta, amit lehetett zárt bootloaderre tenni azt feltettem, de a gyári alapú romok elég döcögősek, hát még a MIUI-k...egy kis OC, meg pár kernel szintű tweak a Gio-val is csodákat tett, kiváncsi lennék, egy ilyen, erősebb vas mire képes úgy....
Érdemes nyitni? (Leginkább a garancia miatt kérdezem) Kinek milyen tapasztalatai vannak?Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
tomee77
csendes tag
Sziasztok,
Valaki meg tudja mondani, hogy az újabb xperiák ui-ét rá lehet rakni valahogy neora?
Vagy külön az időjárás widgetet és a kapcsolókat?köszi
TZ3c->i7
-
G.Peter
aktív tag
-
Dika22
tag
Sziasztok! Mostanában vettem észre a telóval a következőt. Az akksi kb. 23-26%-on van, és amikor hozzányúlok, pl feloldom a bill zárat, csinál egy olyat, hogy kiírja hogy teló lemerült és 0%-an van, és egyúttal ki is kapcsol. Utána rádugom töltőre, és bekapcsolom, akkor meg megint huszon akárhány %-on van. Ezt nem értem, mikor elvileg 15%-nál kellene kiírnia hogy merül. Adnátok valami tippet, hogy mit kezdjek ezzel? Előre is köszi!
"Samsung s24 ultra®
-
G.Peter
aktív tag
A governort és az io schedulert mennyire éri meg állítgatni? Az ilyen profil kezelő alkalmazások mennyire biztonságosak, amik ezeket hőmérséklet illetve töltöttség függvényében szabályozzák?
És ha ti használtok ilyesmit, akkor melyik programot ajánljátok? Elég sok van...
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
Én is azt vettem észre, hogy mintha kevesebbet bírna az akksim. Néztem újat, eredeti akkunak horribilis az ára az utángyártotthoz képest és elvileg kisebb is a kapacitása. Szerintetek mennyire megbízhatóak az utángyártott akksik? Garanciális a telefonom, nincs egy éves még, de félek a Cordon-tól...
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Milyen egeret válasszak?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...