Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xtibi

    tag

    Szerintem egy kicsit le kellene lassítani. Van ilyen telefonom a háztartásban, meg van egy Xperia P-m is.

    Ez a vas 4.0.4-es ICS-n fut. Kéne rajta hibajavítani (led, akkuhasználat, akadások, miazmás). Ezt általában mindenki tudja, de azon megy már a hőbörgés, hogy JB mikor lesz, meg miért nem.

    Van egy XP-m, azon még nincs ICS sem, nemhogy JB. Ez a helyzet a szintén 2012-es U-val is. És? Augusztusra ígérték, majd szeptemberben sírok. Kicsit másszatok ki a bevakult műgeek user fejből és gondolkodjatok. Mivel folytatnátok a sort, miközben piacra raktok legalább 3 legfelső kategóriás telefont?

    Szerintem örüljünk, hogy a mi telefonjainkra már jutott ICS. Becsüljük meg a Sony kiemelkedő figyelmességét és igyekezetét a felhasználói felé. Aki nem tudja miről van szó, az nézze meg mi a helyzet a Samsung, HTC, Motorola, stb háza táján. Én nem látok semmi panaszra okot. Szerintem, ez nem az a fancy telefon, ami elgagyisodik, ha nem a legutolsó droidon fut. Ha az ICS hibákat kijavítják, akkor mindenki boldog lehet, utána lehet JB-n tipródni. Minek a JB a hibás ICS-re? Egyáltalán mitől lesz ez a készülék olyan sokkal jobb a cukorkáktól?

    Az egyetlen változatlan az örökös változás

Új hozzászólás Aktív témák