Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
JR.CSé
senior tag
válasz zotyesz66 #16 üzenetére
+1 ha ennyi nem elég akkor olvad el a spec listát is mellé.Találsz ott olyanokat amiket ebben az árszegmensben egyáltalán nem lehet kapni...
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
tag
válasz zotyesz66 #16 üzenetére
A felület engem hidegen hagy. Sose használtam, a gyári "apple koppintást", mindig másik lauchert raktam fel egyből. Ennél sem lenne másként, ha esetleg a kezeim közé kerülne egy példány. Hardver azért nem egy nagy durranás, mondjuk átlagosnak. Ára rendben van, erre csak annyit tudok mondani, hogy jó helyen kell megvásárolni. Egyéb nincs.
-
aggleány
addikt
válasz zotyesz66 #739 üzenetére
Ha kulturáltan kérdez valaki, én igyekszem válaszolni. Van, akinek nem túl jó barátja a gugli, ezért itt kérdez. Itt esetleg találhat valakit, aki tud segíteni, és akkor nem kell önállóan keresgélni.
Hidd el, hogy vannak érdekesebb szituk is a fórumon, ahol már én is ott tartok, hogy megérdeklődöm, hogy mégis mit szeretne.
-
JoolsNOS
veterán
válasz zotyesz66 #1927 üzenetére
Ilyen szempontból jó. Nagyon odapasszol, leszigeteli a külső zajokat, jó a basszus. Ugyanakkor kb tényleg az agyamban érzem, és mikor kiveszem, olyan érzés mint mikor 3 óra korizás után végre egy kényelmes cipőbe lépsz.
half333: légyszíves használd a linkelést, mert szar bemásolgatni a böngészőbe. írsz egy szót, kijelölöd, linkre nyomsz és odamásolod a linket. És másris a többieknek csak egy katt. Amúgy tényleg egyenlőre felesleges a custom rom, amíg erre csinálják a gyáriakat. Bővel elég a root egy takarításra esetleg.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
fatal`
titán
válasz zotyesz66 #1927 üzenetére
Halk? Nekem ugyanilyen van, csak nem gyárilag jackes, hanem még a régi se. Ha kiesik a füledből és nagyon halk akkor rosszul raktad be, be kell nyomni. Sokkal jobban szól, mint a sima fülberakós borzalmak.
(#1930) half333: Leginkább a garancia veszik el. Bár, ha már kinyitottad a bootloadert, akkor már avval elveszett, úgyhogy mindegy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest