- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Tudtommal ZTE Blade vonalon dolgozik, ott meg majdnem minden Custom Kernel felrakásával kezdődik. Onnan meg már minden mindegy elven CM7 és tsai mehetnek.
Itt meg hát nem ilyen egyszerű a dolog, ha garanciát is akar az ember--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Én is tudom, hogy miért nem lehet egyszerű bemásolgatással megoldani a dolgot, ez teljesen magától értetendő. Csak eddig lehetőséget se láttam rá...
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
44kos
csendes tag
Hali!
A Teló 1-2alkalmatzásánál,pl McAfee ,Játékok Felhasználói bl bla-t el kell fogadni, meg hogy adatot gyűjthetnek rólam. Ezt simán elfogadhatom?
-
rutyika68
őstag
Na, egy kicsit utána olvasgattam a témának, gyári romra portolás (theme cosher for custom rom) napi 8óra munkával eltarthat fél évig is.
[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
ko9
addikt
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Ha a beépített böngészővel megnyitom a youtubeot, és elindítom a videót akkor megnyitja a gyári lejátszóban viszont ha opera minivel csinálom, akkor rákérdez, hogy mivel nyissam meg. Na ebben így nem sok logika van. :S Nektek is ilyen? Teljesen gyári a szoftver. Nem lehet valahogyan megoldani hogy youtube alkalmazással nyissa meg?
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
fatal`
titán
Nem vezetett félre senkit, pontosan azt írta, hogy nemcsak a marketről lehet appot letölteni, ez miért félrevezetés? Nem látok a nem után vesszőt.
(#4524) 44kos: Nem kezd el barangolni, rögtön lefut a telepítésvarázsló, ami megkérdezi, hogy csak wifi vagy wifi és mobilhálózat. De ha biztosra akarsz menni, akkor vedd ki a sim kártyát, kapcsold be, menj a beállítások -> vezetéknélküli és mobilhálózatok -> mobilhálózatok menübe és vedd ki a pipát az adatforgalom elől.
(#4532) sittes79: SwiFTP.
[ Szerkesztve ]
-
feinadam
csendes tag
Sziasztok!
Létezik andoidra a windows mobile- ban használt outlook levező programhoz hasonló?
Egész pontosan ami nagyon hiányzik, hogy be tudtam állítani egy ütemezést, hogy mikor és mennyi időnként nézegesse a leveleket, illetve ha nem volt wifi akkor magától felment 3gre megnézte,van-e e-mail ha volt akkor letöltötte, majd bontotta a kapcsolatot.
Köszönöm! -
MrStoneJerk
csendes tag
Nah én is megrendeltem ...
-
JoolsNOS
veterán
-
sittes79
addikt
Sajnos az én kicsikém képernyő világítása is elég sötét...hogy leher rajta javítani?
-
sdd2
veterán
BUÉK! Minden Xperia mini tulajnak
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
Továbbítom ide mrlujoak linkét:Tüzijáték és én vagyok az első hozzászóló a topikban 2012-ben
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
BUÉK!! Boldog Utolsó Évet Mindenkinek!!!
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
rutyika68
őstag
BUÉK!!
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
sdd2
veterán
Áfa emelés ide vagy oda olcsóbb lett a mini dominóba mint ahogy a karácsonyi akcióban volt. Szerintem kijelenthetjük, hogy a használt piacot ezzel a T-mobile eltörölte. [link]
-
MrStoneJerk
csendes tag
BUÉK!
Én meg pont tegnapelőtt rendeltem meg a T-től -
addikt
-
sdd2
veterán
válasz dokee78 #4581 üzenetére
Nem hinném csupán annyi lehet hogy a T kifuttatja a raktáron lévőket és hoz egy másik SE-t hasonló áron ahogy ez kezdett. Amúgy 8 napon belül cserélik ha webshopban vettem?
dedike
Persze hogy jó ár. Én 35K-ért vettem meg de nagyon jó telefon. Még 40K is simán megér, hát még ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem cserélik. Csere csak abban az esetben van, ha a telefonod telefonként nem használható, ez is 3 munkanap.
8 munkanapon belül visszaküldheted, ha a Webshopban rendelted. (Távollévő felek közötti szerződés.)Különben én is hasonlóan gondolom, csak ugye ilyet szakiktól kell kérdezni!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
mrlujoak
veterán
válasz dokee78 #4581 üzenetére
hmm, micsoda pozitív hozzá álllás...
Egyébként látszik, hogy az idei modellpaletta készülőben, és szerencsére az árakban látszik a Sony egyeduralom, ami ugyebár majd a Sony Ericssonból az Ericsson elhagyásával fog kiteljesülni...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
sdd2
veterán
Semmi baj nincs vele kop, kop, kop
Csak nem tudok szerezni rá való fóliát és most egy x8-asra való van rajta. Akartam egy újat az tuti nem karcos bár ezen sincs mert alig használom és állandóan pihe puha tokban van
mrlujoak
Szerintem így is akarják beérni a többi gyártót és leverni az első helyről a samsungot amit most szerintem nagyon jól csinál az SE. Most nem nagyon lehet belekötni hisz nagyon jó áron kínál jó hardvert és supportot is.
[ Szerkesztve ]
-
deakferenc75
tag
Ha most veszek egy Minit a T-nél dominóban, akkor már a legfrissebb 2.3.4 lesz rajta alapból?
-
addikt
válasz deakferenc75 #4591 üzenetére
Nem feltétlenül, de úgyis felajánlja a frissítést azonnal!
Jó szerencsét!
-
sdd2
veterán
Igen. Nekem 11w45-heti és a legfrissebb volt rajta.
[ Szerkesztve ]
-
deakferenc75
tag
Köszönöm dedike és sdd2!
-
sittes79
addikt
Én dec 26-án vettem és a 2.3.4 volt rajta gyárilag.
-
-Valinas-
senior tag
Öhh... Besz@rás, azt hittem, a T-nél majd most visszamegy az ára, erre még olcsóbb lett... Mit akar helyette behozni a T? ... ha így halad, 1-2 hét és hiánycikk lesz ez a telefon.
-
mrlujoak
veterán
Úgy értsd, hogy a várható Sony Xperiák léte, megszellőztetése masszívan lenyomja a "még" Sony Ericsson Xperiák árait...
Emlékszünk még ugye a Daewoo - Chevrolet váltásra.
Annak ellenére, hogy csak logókban volt eltérés, a kereskedőktől alig akarták - vagyis csak olcsóbban - elvinni az új, de még Daewoo logós modelleket, mint a szinte ugyanakkor gyártott (egy azon félévben), de már Chevrolet logósokat...Első körben ezt értettem.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest